תפוחי אדמה קלופים שלא ישחירו יש פתרון?

הנושא בפורום 'איש את רעהו' פורסם ע"י שי1, ‏21/11/12.

  1. שי1

    שי1 משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏26/10/10
    הודעות:
    977
    תודות :
    262
    נקודות:
    69
    יש אפשרות להשאיר תפוחי אדמה קלופים ולהשתמש בהם יום למחרת ושהם לא ישחירו?
     
  2. ספירלה

    ספירלה משתמש מקצוען פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏22/8/11
    הודעות:
    1,420
    תודות :
    280
    נקודות:
    128
    מיקום:
    מרכז הארץ
    לשים אותם בקערה עם מים
     
  3. מי

    מי משתמש פעיל עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏30/7/08
    הודעות:
    5,375
    תודות :
    18
    נקודות:
    54
    לארוז אחד אחד בנילון של שקית אוכל, לוודא שאין אוויר בין התפוד לניילון.
    העצה המקורית דיברה על נילון נצמד, אבל בשקיות אוכל קיבלתי תוצאות יותר טובות.
     
  4. נעמי ברקאי

    נעמי ברקאי עיצוב גרפי פרסום וקופירייטינג פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏26/5/08
    הודעות:
    6,844
    תודות :
    986
    נקודות:
    267
    מיקום:
    מרכז
    אם עוד לא שטפת להניח בלי כלום! מנסיון.
     
  5. MIC.MIS

    MIC.MIS משתמש מקצוען פרסום וקופירייטינג עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏25/9/11
    הודעות:
    1,319
    תודות :
    18
    נקודות:
    141
    עיסוק:
    עיצוב גרפי מיתוג וקופירייטינג
    1. למרוח לימון טוב לכל הפירות הירקות שמשחירים (אבוקדו, בננה)
    רק שזה לא תמיד מתאים בטעם...
    2. לשים בקערת מים אם זה לציפס' או לטיגון להיזהר כשמטגנים שהשמן לא יקפוץ בגלל המים...
     
  6. תור הזהב

    תור הזהב משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏9/1/12
    הודעות:
    2,908
    תודות :
    5
    נקודות:
    54
    שלא יגעו במים.
     
  7. שי1

    שי1 משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏26/10/10
    הודעות:
    977
    תודות :
    262
    נקודות:
    69
    פשוט לקלף ולהניח במקרר?
     
  8. תור הזהב

    תור הזהב משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏9/1/12
    הודעות:
    2,908
    תודות :
    5
    נקודות:
    54