תפוחי אדמה קלופים שלא ישחירו יש פתרון?

שי1

משתמש מקצוען
יש אפשרות להשאיר תפוחי אדמה קלופים ולהשתמש בהם יום למחרת ושהם לא ישחירו?
 

ספירלה

משתמש מקצוען
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
עיצוב גרפי
לשים אותם בקערה עם מים
 

מי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לארוז אחד אחד בנילון של שקית אוכל, לוודא שאין אוויר בין התפוד לניילון.
העצה המקורית דיברה על נילון נצמד, אבל בשקיות אוכל קיבלתי תוצאות יותר טובות.
 

נעמי ברקאי

עיצוב גרפי
פרסום וקופירייטינג
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
עיצוב גרפי
אם עוד לא שטפת להניח בלי כלום! מנסיון.
 

MIC.MIS

משתמש מקצוען
פרסום וקופירייטינג
עיצוב גרפי
1. למרוח לימון טוב לכל הפירות הירקות שמשחירים (אבוקדו, בננה)
רק שזה לא תמיד מתאים בטעם...
2. לשים בקערת מים אם זה לציפס' או לטיגון להיזהר כשמטגנים שהשמן לא יקפוץ בגלל המים...
 

אירועים קרובים

ראש פינה

הפרוגיסטים נותנים בראש

לוח דרושים

למעלה