בובה מהממת!! היה לי כיף איתה
רבקי053 ♥צילום ניו בורן אצלך בבית♥ מנוי פרימיום צילום מקצועי עיצוב גרפי עריכה והפקת סרטים 21/6/21 #1 בובה מהממת!! היה לי כיף איתה קבצים מצורפים עמוד אדום.jpg KB 126.9 · צפיות: 81
T tamar *-* משתמש מקצוען צילום מקצועי עיצוב גרפי עריכה והפקת סרטים פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים 21/6/21 #4 ואוווו ווואאאוו השיתופים שלך זה משהווו את אלופהה תאורה חדה ברורה ואאוו העיבוד שלך אלוףף קומפוזיציות סוףף עיצוב אלבום רואים את ההשקעה בהכל! את פשוט אלופה אין לי מילה אחרתת!!!
ואוווו ווואאאוו השיתופים שלך זה משהווו את אלופהה תאורה חדה ברורה ואאוו העיבוד שלך אלוףף קומפוזיציות סוףף עיצוב אלבום רואים את ההשקעה בהכל! את פשוט אלופה אין לי מילה אחרתת!!!
עדינה טהלר משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 21/6/21 #5 אלבום יפהפה!!!!!!! חתיכת השראה!
נחמי רוטשטיין משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי 21/6/21 #7 מדהים! בטח האמא מאושרת! איזה כייף אלבום יפהפה!
אילה ו AYALA WEIG מנוי פרימיום צילום מקצועי 21/6/21 #10 מהמם רבקי! כיף לראות את ההתקדמות שלך מסט לסט.. התנוחות, התאורות, השילובים.. הכל מדהים
ל לאה טורצין משתמש מקצוען צילום מקצועי • 21/6/21 #13 רבקי, שלמות של אלבום!!!! צבעים מהממים ורכות ממכרת....
ש .שרי. משתמש מקצוען צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 21/6/21 #15 אלופה!! אלבום מדהים הסט הראשון שלמות!
רבקי053 ♥צילום ניו בורן אצלך בבית♥ מנוי פרימיום צילום מקצועי עיצוב גרפי עריכה והפקת סרטים 21/6/21 #16 תודההה כיף לשמוע
רותי המניק צלמת סופר מקצוענית (; מנהל בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 22/6/21 #18 אלבום פשוט מושלם כל תמונה עולה על חברתה רך וקסום