תיק מלא בשוקוולדים?

Beccy

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נכתב ע"י hbecker;1768977:
רותי,

באתי לבקר אותך פה? מותר לי?

לא חושבת שכדאי בחום הזה לשים שוקולדים בתוך שקיות ובטח לא בתוך תיק. חם ומה שתקבלי בסוף זה ממרח שוקולד בכמה צבעים...
בקופסא מחולקת יפה אפשר אבל שיהיה מוחלק בין אחד לשני וגם לשמור במקפיא עד שאת נותנת וכמה שפחות זמן בחוץ...
כמה שיותר אריזות ובמיוחד ניילון [ובדים בהרכב סינטטי שזה שווה לניילון] כך השוקולדים יהפכו יותר לשלוליות לא מוגדרות. חבל על העובדה שלך, לא?

ואם כבר הכנת, תביאי אותם לנו....
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אנסה לעלות מה שבסוף עשיתי
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
לא הספקתי היום
..מקווה מחר
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אין לי תמונה יותר יפה (צילמתי בחושך חבל)
ככה:
1)לגננות קניתי קופסאות בצורת לב (8 ש' לקופסא)
2)לרעבס בניתי בעצמי קופסאות עם בריסטול ובאמצע שקף
3)לאחיות תפרתי תיקים
4)לגיסות - תפרתי ארנקים חמודים ובתוכם שוקולדים במנג'טים ובתוך צלופן קשור
אין לי תמונות של הכל

נ.ב השוקולדים בשתי שכבות לא יצאו כ"כ יפה כמו "בקר"...
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
הארנקים החמודים... (התמונה גרועה)
 

Beccy

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
יפה מאד. איזה השקעות!!!

זה שוקולד מטופרר?
 

Beccy

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
סליחה, זה מטומפרר (שגיאת כתיב שלי) לשון טמפרטורה.
זה תהליך שעושים עם השוקולד כדי שיהיה מבריק, עמיד לאורך זמן ו'פציח' (שבירה יפה)

לא חשוב...
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י Beccy;1775843:
סליחה, זה מטומפרר (שגיאת כתיב שלי) לשון טמפרטורה.
זה תהליך שעושים עם השוקולד כדי שיהיה מבריק, עמיד לאורך זמן ו'פציח' (שבירה יפה)

לא חשוב...

מה התהליך?
דוקא השוקולד היה יפה ומבריק בזכות הטיפ שבקר אמרה להכניס ניר סופג
רק פה עד שארזתי והיה חם אז הצטלם ככה
 

Beccy

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
דווקא רואים את הברק. זה באמת יצא יפה מאד.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י Beccy;1775853:
דווקא רואים את הברק. זה באמת יצא יפה מאד.

מטומפרר זה שוקולד שהובא לטמפרטורה מסויימת שבו הוא שומר על הברק ואם שוברים אותו הוא נשבר יפה...
תכל'ס לשוקולדים קטנים כמו שאת [ואני] הכנו אין לא צריך להתקשקש עם טפרור. הטמפרור חשוב לשוקולדים גדולים שמכינים כמו קעריות גדולות שרוצים לשבור יפה באכילה [כמו ביצת הפתעה למשל...]
תהליך הטמפרור מעצבן...אני לא עושה אותו. אבל כמו שכתבת בזכות הניא הסופג שסופג את הלחויות הוא נשאר יפה ומבריק. שאריו השוקולדים שהכנתי לר"ה עדיין מבריקים במקפיא שלי...

התיקים והקופסאות שהכנת מהממים- כל הכבוד! אני גם יוצרת באומנות וכו' אבל לזה יש לי קצת פחות סבלנות מאשר לאפיה...ושוקולדים

ואגב, יצא לך מקסים. כל ההתחלות קשות. תכיני עוד ובסוף יצא לך כמו "בקר" :p
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י hbecker;1783275:
מטומפרר זה שוקולד שהובא לטמפרטורה מסויימת שבו הוא שומר על הברק ואם שוברים אותו הוא נשבר יפה...
תכל'ס לשוקולדים קטנים כמו שאת [ואני] הכנו אין לא צריך להתקשקש עם טפרור. הטמפרור חשוב לשוקולדים גדולים שמכינים כמו קעריות גדולות שרוצים לשבור יפה באכילה [כמו ביצת הפתעה למשל...]
תהליך הטמפרור מעצבן...אני לא עושה אותו. אבל כמו שכתבת בזכות הניא הסופג שסופג את הלחויות הוא נשאר יפה ומבריק. שאריו השוקולדים שהכנתי לר"ה עדיין מבריקים במקפיא שלי...

התיקים והקופסאות שהכנת מהממים- כל הכבוד! אני גם יוצרת באומנות וכו' אבל לזה יש לי קצת פחות סבלנות מאשר לאפיה...ושוקולדים

ואגב, יצא לך מקסים. כל ההתחלות קשות. תכיני עוד ובסוף יצא לך כמו "בקר" :p

תגלי לנו את השם שלך כי לקרוא לך בקר כל פעם זה לא נחמד...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה