• פרוג למען העצמאים!

    כפורום העצמאים והעסקים הקטנים המוביל בציבור החרדי, אתר פרוג נרתם לעזרתכם. בעקבות התפשטות נגיף הקורונה והשפעתו על המשק, נגרמים נזקים כלכליים לעצמאים רבים אשר מתמודדים עם מחסור בלקוחות. לכן החלטנו להושיט לכם יד ואנו מעניקים לכם, חברי האתר היקרים, את מערכת הפרסום העצמאית שלנו ב30% הנחה!!!

    למימוש ההטבה, אין צורך בהקלדת קוד קופון, פשוט פרסמו!

    לתשומת לב! המבצע עד חג הפסח

    למעבר ליצירת קמפיין >>>
     
    להתייעצות ועזרה בין חברי הפורום >>>
     
    לחבילת פוש לעסקים לחץ כאן >>>
     

תחרות נושאת פרסים!!!

flamingo

משתמש רשום
שם מדליק וחלבי

נכתב ע"י שרהלע;1559026:
שלום לכולכם!
אנו מחפשים שם קליט למסעדה חלבית.
השם הנבחר יתגמל את המציע בארוחה זוגית במסעדה.
ולא בתשלום כספי.
תודה ובהצלחה
נימוח

לוטוס
 

tttsarattt

משתמש רשום
נכתב ע"י שרהלע;1560561:
אז לא אצל שרהלע, אלא איך שקוראים לבעל מסעדה\טבח
לפי דעתי מקומות כאלה - אם הם באמת טובים וטעימים ושווים עובר מפה לאוזן ובאים.
זה נשמע יותר ביתי ולא מסחרי (השאלה כמובן באיזה סגנון מסעדה מדובר...)
 

mig

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עימוד ספרים
זרקו לך כאן שמות של ספר מתכונים שלם,
+ הבלחות של מוצרים חלביים כל אחד ובלוטות הטעם הפעילות שלו...

השאלה היא אם את עצמך סגורה על אופי המסעדה?
את רוצה זיקה לאנג'ל ולמה שהמסעדה היתה כה, רוצה לפתוח דף חדש?
כשיאמרו את שם המסעדה איזה אופי של צליל יהיה לזה, ישראלי? לועזי? איטלקי?
שמרני? עדכני? רטרו? מודרני?

איך נראית המסעדה בחזות החיצונית והעיצוב? האם זה הולך להשתנות?
איך מוגש האוכל? (מה סגנון התפריט?)

התשובה לשאלות אלו ולאלו כמה שאלות, היא זאת שאמורה לנווט אותך, לעזור לך למצוא את הכיוון הנכון בשבילכם וממילא גם לבחור את השם המתאים וכו' וכו'.
 

פודינג וניל

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נכתב ע"י חדוי כנרת;1560210:
אני רואה שכיוון הונגרי לא הי' פה בכלל,
אז אולי פלצ'ינטה (חביתית)
אפשר אצל אנג'ל
לצ'ו - גם הונגרי אני חושבת,
ועוד שם שחשבתי: אנג'ליין.
ועוד אחד: אנג'ליה.
 

GolanArt

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
האהבה שלי לאתגרים סחפה אותי רחוק...
אז עשיתי איזה לוגו מהיר... (הפונט העברי זמני, הזכויות על הלוגו שמורות)
:)
 

קבצים מצורפים

שרה'לה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י mig;1560742:
זרקו לך כאן שמות של ספר מתכונים שלם,
+ הבלחות של מוצרים חלביים כל אחד ובלוטות הטעם הפעילות שלו...

השאלה היא אם את עצמך סגורה על אופי המסעדה?
את רוצה זיקה לאנג'ל ולמה שהמסעדה היתה כה, רוצה לפתוח דף חדש?
כשיאמרו את שם המסעדה איזה אופי של צליל יהיה לזה, ישראלי? לועזי? איטלקי?
שמרני? עדכני? רטרו? מודרני?

איך נראית המסעדה בחזות החיצונית והעיצוב? האם זה הולך להשתנות?
איך מוגש האוכל? (מה סגנון התפריט?)

התשובה לשאלות אלו ולאלו כמה שאלות, היא זאת שאמורה לנווט אותך, לעזור לך למצוא את הכיוון הנכון בשבילכם וממילא גם לבחור את השם המתאים וכו' וכו'.
המיקוד שלך מצוין.
בעיקרון זה ישאר במצב הקיים עם שידרוג מסוים מבחינת התפריט.
מעדיפים כמה שפחות זיקה לאנג'ל.
 

סתם

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופירייטינג
עיצוב גרפי
את בטוחה אסטרטגית שצריך להחליף שם?
 

שרה'לה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י GolanArt;1560756:
האהבה שלי לאתגרים סחפה אותי רחוק...
אז עשיתי איזה לוגו מהיר... (הפונט העברי זמני, הזכויות על הלוגו שמורות)
:)
תעמולת בחירות...
 

GolanArt

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י שרהלע;1560761:
תעמולת בחירות...
האמת שיש כמה עסקים בירושליים שמיתגתי, כלומר המצאתי שם ועיצבתי לוגו...
משעשע...
 

שרה'לה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י סתם;1560760:
את בטוחה אסטרטגית שצריך להחליף שם?
זה לא משהו שבישלתי כאן.
הבעלים כבר דנים על זה זמן רב,ועכשיו החליטו לעשות זאת בפועל.(לאחר התייעצות כמובן)
 

שרה'לה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י GolanArt;1560763:
האמת שיש כמה עסקים בירושליים שמיתגתי, כלומר המצאתי שם ועיצבתי לוגו...
משעשע...
מוכשרת.
פני אלי באישי
 

לוח דרושים

למעלה