בשיש הבשרי, חוות דעתכן, ראשית באופן כללי על החלוקה למטה ולמעלה.
ולגבי השיש, האם זו הדרך המומלצת לחלק את משטחי העבודה? אולי כדאי לקרב יותר את הכיור לתריס של המיקסר כדי להגיע למשטח רצוף גדול יותר בין הכיריים לכיור? או שבכלל לשנות שם משהו?
בארונות הגבוהים, מעל המקרר וכו, אם יוצאים מנקודת הנחה שזה אכסון לא נגיש, לטווח ארוך, כנראה כלי פסח ואם עוד ישאר מקום אז עוד אכסון. האם שווה להשקיע בקלפות או שאולי יש סגירות יותר פשוטות וזולות?
מעל תנור אחד אני שמה מיקרוגל עם קלפנ למיקרוגל, שהיא מאד יקרה, האם יש ענין לשים גם מעל התנור השני כזו קלפה? מה עוד אפשר לשים מעל התנור?
אחרי התנורים ממוקם המקפיא. הנגר ממליץ לסגור בדלת למראה אחיד יותר, האם אכן מומלץ או שרק מעצבן בסגירה ובפתיחה? האם כדאי דלת אחת או 2 לשני צדדים (רוחב המקפיא 60)? יש לקחת בחשבון שמאחורי המקפיא זה מעבר למטבח פסח, מה שאומר שבפסח המקפיא לא יעמוד שם, והדלת אולי תפריע במעבר ליחידת פסח.
בשיש החלבי
ראשית חוות דעתכן על החלוקה והמיקום של כל הארונות, כיור וכו'
כמה מעל השיש מומלץ להתחיל את החלון? (כרגע אין שם חלון בכלל, יש שם פתח של דלת שמבוטלת, רוחב 80 וגובה כ120 מהשיש ומעלה) איזה סוג חלון אתן ממליצות למקום כזה מעל השיש? זה החלון היחיד במטבח, אני רוצה אותו גדול ככל האפשר והאסטטי..
בפינה הימנית חשבנו למקם מיני בר. האם מומלץ מיקום כזה? מצד אחד לא בולט לעין ותופס מקום מצד שני גם פחות נגיש לילדים (בהנחה שאין בעיה בטיחותית כי יש נעילה למים החמים)
יש לכן איזה רעיון איפה למקם טוסטרים? אני משתמשת כל הזמן ב2, אחד גדול לסנדוויצים ואחד קופץ. לא אוהבת שהם על השיש כל היום, והמציאות מוכיחה שאם משתמשים בהם על השיש הם נשארים שם, הנגר הציע מדף נשלף שיש לו מן מעצור, שהופך אותו כאילו למשטח יציב. מכירות את זה? מומלץ? יש עוד רעיונות?
המזווה צמוד לשיש החלבי, רוחב 80 זה לא מידי גדול? לא מגירות ענקיות שסתם מתבלגנות? האם המתקנים המיועדים למזווים שפותחים את הדלת של המזווה והמדפים נשלפים החוצה, מומלצים? שווים את מחירם?
שאלה נוספת ואולי קצת מצחיקה... איפה תולים את המגבות לניגוב ידיים?...
אשמח לתשובות, תובנות, הערות והארות... תודה לכן על זמנכן!!
ולגבי השיש, האם זו הדרך המומלצת לחלק את משטחי העבודה? אולי כדאי לקרב יותר את הכיור לתריס של המיקסר כדי להגיע למשטח רצוף גדול יותר בין הכיריים לכיור? או שבכלל לשנות שם משהו?
בארונות הגבוהים, מעל המקרר וכו, אם יוצאים מנקודת הנחה שזה אכסון לא נגיש, לטווח ארוך, כנראה כלי פסח ואם עוד ישאר מקום אז עוד אכסון. האם שווה להשקיע בקלפות או שאולי יש סגירות יותר פשוטות וזולות?
מעל תנור אחד אני שמה מיקרוגל עם קלפנ למיקרוגל, שהיא מאד יקרה, האם יש ענין לשים גם מעל התנור השני כזו קלפה? מה עוד אפשר לשים מעל התנור?
אחרי התנורים ממוקם המקפיא. הנגר ממליץ לסגור בדלת למראה אחיד יותר, האם אכן מומלץ או שרק מעצבן בסגירה ובפתיחה? האם כדאי דלת אחת או 2 לשני צדדים (רוחב המקפיא 60)? יש לקחת בחשבון שמאחורי המקפיא זה מעבר למטבח פסח, מה שאומר שבפסח המקפיא לא יעמוד שם, והדלת אולי תפריע במעבר ליחידת פסח.
בשיש החלבי
ראשית חוות דעתכן על החלוקה והמיקום של כל הארונות, כיור וכו'
כמה מעל השיש מומלץ להתחיל את החלון? (כרגע אין שם חלון בכלל, יש שם פתח של דלת שמבוטלת, רוחב 80 וגובה כ120 מהשיש ומעלה) איזה סוג חלון אתן ממליצות למקום כזה מעל השיש? זה החלון היחיד במטבח, אני רוצה אותו גדול ככל האפשר והאסטטי..
בפינה הימנית חשבנו למקם מיני בר. האם מומלץ מיקום כזה? מצד אחד לא בולט לעין ותופס מקום מצד שני גם פחות נגיש לילדים (בהנחה שאין בעיה בטיחותית כי יש נעילה למים החמים)
יש לכן איזה רעיון איפה למקם טוסטרים? אני משתמשת כל הזמן ב2, אחד גדול לסנדוויצים ואחד קופץ. לא אוהבת שהם על השיש כל היום, והמציאות מוכיחה שאם משתמשים בהם על השיש הם נשארים שם, הנגר הציע מדף נשלף שיש לו מן מעצור, שהופך אותו כאילו למשטח יציב. מכירות את זה? מומלץ? יש עוד רעיונות?
המזווה צמוד לשיש החלבי, רוחב 80 זה לא מידי גדול? לא מגירות ענקיות שסתם מתבלגנות? האם המתקנים המיועדים למזווים שפותחים את הדלת של המזווה והמדפים נשלפים החוצה, מומלצים? שווים את מחירם?
שאלה נוספת ואולי קצת מצחיקה... איפה תולים את המגבות לניגוב ידיים?...
אשמח לתשובות, תובנות, הערות והארות... תודה לכן על זמנכן!!