דרוש מתכון שעועית לבנה ברוטב עגבניות בשימורים

  • פותח הנושא 20:39
  • פורסם בתאריך

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מה עושים איתה?
לאן אתם מוסיפים אותה?
יש לי הרגשה שבחנויות הטשולנט מכניסים את זה, זה קצת מזכיר טעם וריח של טשולנט קנוי....
מישהו פעם ניסה להכניס?
איך זה התקבל?
תודה.
 

מיכל חגירה

צלמת מקצועית!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
תכיני מזה מרק שעועית.
קופסה או שתיים, תלוי בסיר.
קוביות תפו"א ,בטטה, גזר וכו
חוויג מרק פפריקה מלח.
(קוואקר להסמכה)
הן מבושלות תכלס, את צריכה לחכות רק לבישול הירקות
 

מיכל חגירה

צלמת מקצועית!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
תכיני מזה מרק שעועית.
קופסה או שתיים, תלוי בסיר.
קוביות תפו"א ,בטטה, גזר וכו
חוויג מרק פפריקה מלח.
(קוואקר להסמכה)
הן מבושלות תכלס, את צריכה לחכות רק לבישול הירקות
עכשיו קולטת שלא כתבתי מים, אבל ברור כן??
אגב, כשהייתי ילדה, אמא שלי הייתה שמה במרק כזה, בסוף הבישול, מעט ספגטי חתוך ל4.
מחכים כ15-20 דק לבישולו.
זה נתן טוויס מעולה!
זה גם השביע יותר, גם הסמיך את המרק(אז אפשר לוותר על קווקר) וגם הלהיב והעסיק את הילדים:)
 

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
הכנתי מזה הרבה פעמים מרק עגבניות ושעועית עם פסטה.
כל כך טעים וכל כך מחמם ומנחם...
 

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
תכיני מזה מרק שעועית.
קופסה או שתיים, תלוי בסיר.
קוביות תפו"א ,בטטה, גזר וכו
חוויג מרק פפריקה מלח.
(קוואקר להסמכה)
הן מבושלות תכלס, את צריכה לחכות רק לבישול הירקות


ושום, אל תוותרי על השום
אוח, אוכל חורפי מנחם וטעים מאין כמותו.
זכרון ילדות של כיכר לחם אחיד ליד צלחת כזו, שסבתי היתה מגישה (כמובן לא משימורים).
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
חצי מהחיים שלי אני אוכל את זה בתור אוכל פשוט כזה (וגם כל הבריטים בערך)
פשוט מחממים, ומגישים על אורז לבן או פסטה \ פתיתים
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מחממים איך? כמה זמן בישול? כמה מים?
לא צריך להוסיף כלום לתיבול?
רוצה לשים על אורז לבן
בגדול אפשר עם כלום
שמים בסיר קטן או במיקרוגל, עד שזה חם
כמובן שאפשר לשדרג
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
חצי מהחיים שלי אני אוכל את זה בתור אוכל פשוט כזה (וגם כל הבריטים בערך)
פשוט מחממים, ומגישים על אורז לבן או פסטה \ פתיתים
בדיוק באתי לכתוב שזה מאכל בריטי קלאסי.
אצלינו מחממים ואוכלים כמו שהוא.
עם תוספת פחמימה בצד [כנ"ל]

חלבון מעולה
 

nicky

משתמש מקצוען
מחממים איך? כמה זמן בישול? כמה מים?
לא צריך להוסיף כלום לתיבול?
רוצה לשים על אורז לבן
אני מוסיפה לסיר כף רסק עגבניות, מים, קצת מלח, פלפל, כמון, וקצת כוסברה. מבשלת קצת שהנוזלים יצטמצמו .( אפילו 10 דקות מספיק בד״כ)
זה יוצא דומה למרק שעועית מזרחי. ממש ממש טעים מעל אורז!
 

rand

משתמש פעיל
אני גם קבוע שמה בצולנט. מוסיף מאד
ויש יתרון נוסף שמקצר את זמן הבישול
אם אני לא ערוכה מראש לשבת בבית אין צורך להשרות וכו וגם הצולנט מוכן ממש מהר
 

chanaf

משתמש מקצוען
בדיוק באתי לכתוב שזה מאכל בריטי קלאסי.
אצלינו מחממים ואוכלים כמו שהוא.
עם תוספת פחמימה בצד [כנ"ל]

חלבון מעולה

גם אצל חמותי, ארופאים,
מחממים במחבת את השעועית, ואוכלים לצד פסטה חמה + גבינה צהובה שנמסה על הפסטה החמה + קטשופ
זה המאכל האהוב ביותר עליהם...
 

מ. י.

משתמש מקצוען
מטגנת בצל, מוסיפה את הקופסא וכשמבעבע מוסיפה בשר טחון
וכהשכל מוכן שופכת מעל לאורז

טעים מאד
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

לוח מודעות

למעלה