שניצל, אך לא מטוגן

חסידה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אמרו לי, לא ניסיתי להוסיף לפרורי הלחם שעל השניצל, מעט ביסלי ברביקיו טחון.
 

miri

מירי הס- אמנית ציור
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
מתכון דומה להפליא לשניצל המטוגן
פשוט בביצה אני מוסיפה שמן ואז הוא נאפה ומשחים נהדר, בעלי חושב שזה מטוגן ושנינו מרוצים
 

yosher2005

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
תודה לכולם על כל המתכונים הנהדרים!

מישהו ניסה צ'יפס בתנור?
אבל מתפוחי אדמה שחותכים בבית, אנחנו לא אוהבים את הקנוי.
 

bhj

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צ'יפס בתנור טעים במיוחד:
לחתוך תפו"א כ צ'יפסים (אני חותכת יותר עבים כי כך אוהבים אצלי..)
אפשר כנ"ל להוסיף בטטות - מדהים!!
לשים בתבנית עם נייר אפיה, לשפוך שמן בזרזוף דק ,
אני משלבת שמן זית וקנולה,
לאפות בחום גבוה מלמעלה
כשהתבנית הכי למעלה
עד שהקצוות קרנצ'ים

מומלץ לערבב באמצע.
 

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
הצ'יפס הקנוי באמת יבשושי ולא טעים. (זה שמגיע קפוא לא מבושל)
אני עושה בתנור אבל עם הרבה תבלינים, ושמן כמובן, וזה יוצא מעדני מאד...
(את כל האדומים בעיקר - גריל עוף, פפריקה, שווארמה... מלח פלפל וכל מה שאוהבים.)
כך שזה לא יוצא הצ'יפס המקורי, אבל הטעם הפיקנטי מפצה על חוסר הטיגון..
 

נרקיס

משתמש רשום
אפשר לעשות בלילה מקמח וביצה תבלינים ואבקת אפיה, לטבול בהם את החזות עוף, ולצפות בפירורים, כך ההכנה קצרה יותר.
 

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י bhj;445554:
צ'יפס בתנור טעים במיוחד:
לחתוך תפו"א כ צ'יפסים (אני חותכת יותר עבים כי כך אוהבים אצלי..)
אפשר כנ"ל להוסיף בטטות - מדהים!!
לשים בתבנית עם נייר אפיה, לשפוך שמן בזרזוף דק ,
אני משלבת שמן זית וקנולה,
לאפות בחום גבוה מלמעלה
כשהתבנית הכי למעלה
עד שהקצוות קרנצ'ים

מומלץ לערבב באמצע.

גם בצל משדרג את הטעם - פרוסות דקות של בצל בתחתית,
ומעליהן להוסיף את התפו"א והבטטות

לדעתי זה הרבה יותר טעים ממטוגן, ואני שמה ממש מעט שמן, מלח, ולפעמים אבקת שום (רק חשוב לערבב את התפו"א אחרי טפטוף השמן, כדי שיגיע לכל האזורים)
 

Aאילה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
טיפ קטן אם בכ"ז בא לכן לטגן,
לדוג' בטיגון קציצות ע"מ שלא ידבקו למחבת
מומלץ לחתוך נייר אפייה בגודל של התבנית ולטגן עליו,
מצריך פחות שמן, פחות נדבק וקל להפוך.
 

piku

משתמש צעיר
הנדסת תוכנה
נכתב ע"י yosher2005;445522:
מישהו ניסה צ'יפס בתנור?
אבל מתפוחי אדמה שחותכים בבית, אנחנו לא אוהבים את הקנוי.

אצלינו מכניסים את התפו"א לתוך שקית קוקי זורקים תבלינים, קצת שמן, סוגרים, מנערים ומחוררים את השקית.
לאחר חצי בישול פותחים את השקית(פורשים אותה כמו הנייר אפייה), מעבירים את התנור למצב גריל להשלמת האפייה.
הצ'יפס יוצא קריספי יותר מאשר בטיגון ונחטף בכמה רגעים.

נ.ב. יש הנמנעים מטעמי בריאות להשתמש בשקיות לבישול.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט פ'

קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה