שיתוף- עוגת גבינה טעימה!!

אילולי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מאז שקיבלתי את המתכון שלה בערב חג השבועות,
אני לא מפסיקה להכין אותה גם לשבת...
היא ממש קלה וטעימה!!
אז שיתוף קטן איך היא נראת- לא תמונות מקצועיות בכלל
ואשמח אח"כ להעלות גם מתכון (אם יהיה ביקוש כמובן!!):)
DSCN2883.JPG
DSCN2892.JPG
DSCN2901.JPG
 

חיוששש

משתמש מקצוען
נראית טעימה ופריכה
יצא לך מדויק בכל אופן על פי התמונות:)
אשמח מאוד לשיתוף המתכון.....
אם לא לשבת הזו שכבר ניקיתי את כל המטבח לפחות לשבת הבאה:rolleyes:
 

אילולי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אוקי אז עכשיו אני אכתוב פה את המתכון..
יש לך ספק? וודאי שתשלחי..
נראית טעימה ופריכה
יצא לך מדויק בכל אופן על פי התמונות:)
אשמח מאוד לשיתוף המתכון.....
על עוגות גבינה לא שואלים אם להעלות מתכון..
ודאי שמעלים!!
אשמח לקבל מתכון
עוגה מקסימה אגב.
בכול אופן תודה לכולם על התגובות הכפיות...
אז למתכון...
חומרים:
850 גרם גבינה לבנה
5-6 ביצים (תלוי לפי הגודל שלהם)
5 כפות פודינג וניל
3 כפות קמח
1 כוס סוכר
גביע שמנת
הוראות הכנה:
מקציפים את הביצים כ- 5 דק'
ומוסיפים לאח"כ את כל שאר המצרכים,
שוטחים בתבנית ואופים 45 דק' על 180 מעלות
מלית:
מורחים מלית אוכמניות/ ריבת חלב/ קפוצ'נו מה שרוצים...
לשכבה הבאה:
מקציפים שמנת מתוקה עם חצי כוס חלב עם שתי כפות פודינג וניל
שוטחים מעל ומכניסים למקרר...
בתאבון!!
 

אסתי אחת

משתמש מקצוען
אוקי אז עכשיו אני אכתוב פה את המתכון..





בכול אופן תודה לכולם על התגובות הכפיות...
אז למתכון...
חומרים:
850 גרם גבינה לבנה
5-6 ביצים (תלוי לפי הגודל שלהם)
5 כפות פודינג וניל
3 כפות קמח
1 כוס סוכר
גביע שמנת
הוראות הכנה:
מקציפים את הביצים כ- 5 דק'
ומוסיפים לאח"כ את כל שאר המצרכים,
שוטחים בתבנית ואופים 45 דק' על 180 מעלות
מלית:
מורחים מלית אוכמניות/ ריבת חלב/ קפוצ'נו מה שרוצים...
לשכבה הבאה:
מקציפים שמנת מתוקה עם חצי כוס חלב עם שתי כפות פודינג וניל
שוטחים מעל ומכניסים למקרר...
בתאבון!!
איזה גודל תבנית?
 

PNINA-ZILUM

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
נראה לכן שיש בעיה להשתמש בריבת חלב סגורה שהתאריך עבר לפני כמה ימים?
 

פיטפוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אוקי אז עכשיו אני אכתוב פה את המתכון..





בכול אופן תודה לכולם על התגובות הכפיות...
אז למתכון...
חומרים:
850 גרם גבינה לבנה
5-6 ביצים (תלוי לפי הגודל שלהם)
5 כפות פודינג וניל
3 כפות קמח
1 כוס סוכר
גביע שמנת
הוראות הכנה:
מקציפים את הביצים כ- 5 דק'
ומוסיפים לאח"כ את כל שאר המצרכים,
שוטחים בתבנית ואופים 45 דק' על 180 מעלות
מלית:
מורחים מלית אוכמניות/ ריבת חלב/ קפוצ'נו מה שרוצים...
לשכבה הבאה:
מקציפים שמנת מתוקה עם חצי כוס חלב עם שתי כפות פודינג וניל
שוטחים מעל ומכניסים למקרר...
בתאבון!!
@אילולי צריך להפריד את הביצים?
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
מקציפים שמנת מתוקה עם חצי כוס חלב עם שתי כפות פודינג וניל
הכנתי,
א. 2 כפות פודינג הן לא מספיק מתיקות בשביל שמנת וחצי כוס חלב. (הוספתי א. סוכר)
ב. השמנת המוקצפת הופכת לנוזלית אחרי הוספת חצי כוס חלב. כמות הפודינג לא מספיקה בשביל לייצבה... (הוספתי עוד פודינג).
כשתתקרר, אטעם. היא נראית מצויין!
 

רותי 1

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים

בחן ובחסד

משתמש מקצוען
אז למתכון...

@אילולי הכנתי את העוגה. היא טעימה מאד. תודה !
את השמנת המתוקה החלפתי בגבינה עם סוכר ויצא מוצלח.
מה שכן, המראה שלה היה פחות יפה והיא די התפרקה לי. ניסיתי להקפיא אותה אבל אחרי ההפשרה עוד פעם הכל התחיל לנזול.
אני רואה שבתמונה שהעלית העוגה יציבה והפרוסות יפות.
יש לך מושג למה זה קשור?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכא

א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  23  פעמים

לוח מודעות

למעלה