הכנתי לפני כמה שבועות,
לפי מתכון שפורסם בפטנט רשום של המודיע, לפני 5 שנים.
יצא מוצלח, משתפת אתכם גם:
לוקחים 2 גושי חזה עוף שלם,
מצמידים אותם אחד לשני כך שיהפכו לרצועה ארוכה (הצד הצר על הרחב וכו')
בוזקים מלח רגיל, צ'ילי גרוס ותבלין על האש
עוטפים היטב ב2 ניירות אפיה
אח"כ עוטפים בניר כסף-משאירים נייר כסף בצדדים ומסלסלים אותו
אופן ההכנה יש 2 אופציות:
1. צלייה על הגז, על רשת להכנת כבדים במשך חצי שעה בערך.
האש צריכה להיות בגובה כזה, כך שיסתלסל עשן דק מהצדדים
2. אפיה בתנור- ( לא ניסיתי ) 5 דקות על 250 מעלות ואח"כ עוד 50 דקות על 150 מעלות.
כשמתקרר, חותכים לפרוסות ומגישים קר.
יוצא טעים מאד ומזכיר פסטרמה בטעם.
בהצלחה!
לפי מתכון שפורסם בפטנט רשום של המודיע, לפני 5 שנים.
יצא מוצלח, משתפת אתכם גם:
לוקחים 2 גושי חזה עוף שלם,
מצמידים אותם אחד לשני כך שיהפכו לרצועה ארוכה (הצד הצר על הרחב וכו')
בוזקים מלח רגיל, צ'ילי גרוס ותבלין על האש
עוטפים היטב ב2 ניירות אפיה
אח"כ עוטפים בניר כסף-משאירים נייר כסף בצדדים ומסלסלים אותו
אופן ההכנה יש 2 אופציות:
1. צלייה על הגז, על רשת להכנת כבדים במשך חצי שעה בערך.
האש צריכה להיות בגובה כזה, כך שיסתלסל עשן דק מהצדדים
2. אפיה בתנור- ( לא ניסיתי ) 5 דקות על 250 מעלות ואח"כ עוד 50 דקות על 150 מעלות.
כשמתקרר, חותכים לפרוסות ומגישים קר.
יוצא טעים מאד ומזכיר פסטרמה בטעם.
בהצלחה!