בשרי שיתוף-הכנת פסטרמה ביתית

שירי הופמן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הכנתי לפני כמה שבועות,
לפי מתכון שפורסם בפטנט רשום של המודיע, לפני 5 שנים.
יצא מוצלח, משתפת אתכם גם:
לוקחים 2 גושי חזה עוף שלם,
מצמידים אותם אחד לשני כך שיהפכו לרצועה ארוכה (הצד הצר על הרחב וכו')
בוזקים מלח רגיל, צ'ילי גרוס ותבלין על האש
עוטפים היטב ב2 ניירות אפיה
אח"כ עוטפים בניר כסף-משאירים נייר כסף בצדדים ומסלסלים אותו
אופן ההכנה יש 2 אופציות:
1. צלייה על הגז, על רשת להכנת כבדים במשך חצי שעה בערך.
האש צריכה להיות בגובה כזה, כך שיסתלסל עשן דק מהצדדים
2. אפיה בתנור- ( לא ניסיתי ) 5 דקות על 250 מעלות ואח"כ עוד 50 דקות על 150 מעלות.
כשמתקרר, חותכים לפרוסות ומגישים קר.
יוצא טעים מאד ומזכיר פסטרמה בטעם.
בהצלחה!
 

ממתינה

משתמש מקצוען
נראה מוצלח מאד!
בדיוק חיפשתי רעיון טוב לגיוון אופן ההכנה של חזה עוף. (אחרי שניצלים, קציצות ופתיתי עוף בירקות)
 

ממתינה

משתמש מקצוען
@שירי הופמן ממש תודה על השיתוף!
אני חוזרת לעדכן שניסיתי את המתכון הזה עם האופציה של אפיה בתנור, ויצא מעולה!
ממש מעדן בכלום זמן עבודה.
היה טעים מאד גם חם. (לא היתה לנו סבלנות לחכות שיתקרר, רק טעמנו ואיכשהו חצי פס כבר נעלם)
נראה לי שבאפיה בתנור מספיק לעטוף בניר אפיה אחד ומעליו ניר כסף,
ולתבלון הוספתי גם פפריקה מתוקה בשביל הצבע.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה