היה לי ברור שבמטבח העתידי שלי אני עושה שיש גרניט...
כמו השיישים של פעם.. שהם עמידים ונשארים כחדשים לאורך שנים...
כשהגעתי לשלב הבחירה בקשתי מהאדריכלית לראות גרניט פורצלן.. והתברר לי שעשיתי סלט.. גרניט פורצלן זה בעצם קיסר משודרג?
אני מעונינת אך ורק בגרניט... כמו השיש הישן והטוב שיש לי בדירתי הישנה כבר 20 שנה..
רק בדוגמאת יותר פתוחות...
מעבר למחירו היקר,
האם יש לו מינוסים נוספים? (ראיתי דעות סותרות בנוגע לספיגת לכלוך או עמידות לחום)
כמו השיישים של פעם.. שהם עמידים ונשארים כחדשים לאורך שנים...
כשהגעתי לשלב הבחירה בקשתי מהאדריכלית לראות גרניט פורצלן.. והתברר לי שעשיתי סלט.. גרניט פורצלן זה בעצם קיסר משודרג?
אני מעונינת אך ורק בגרניט... כמו השיש הישן והטוב שיש לי בדירתי הישנה כבר 20 שנה..
רק בדוגמאת יותר פתוחות...
מעבר למחירו היקר,
האם יש לו מינוסים נוספים? (ראיתי דעות סותרות בנוגע לספיגת לכלוך או עמידות לחום)