בשרי שייק אנד בייק

רחליז

משתמש פעיל
מה עדיף, להסיר את העור מהעוף לפני האפייה או להשאיר ואז יוצא שת'פרורים המתובלים ל אוכלים....
 

tbh

משתמש מקצוען
ברור שמסירים את העור.
כל הרעיון של המתכון זה שהפירורים על העוף עצמו
 

רחליז

משתמש פעיל
חלקי עוף מתאימים- שוקיים וירכיים
להסיר את העור
להכין מרינדה של קטשופ, מיונז טיפה חרדל וטיפת מים להמסה.
למרוח את חלקי העוף
להכין בשקית הקפאה תערובת פרורי לחם מוזהבים מתובלים כיד הדמיון.... פפריקה,על האש, גריל בשר, פ. שחור, טיפת מלח וכו וכו. לנער כל חלק בנפרד בתוך השקית עד שמצופה יפה יפה
להניח על תבנית מרופדת בניר אפיה ולאפות.
אני אפיתי ב180 כשעה וחצי. בסוף האפיה כיסיתי בניר אלומניום לא מהודק כדי שלא יהיו אדים והעוף "יתרטב"
בס''ד יוצא נפלא וקריספי
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ב'

ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ:
נקרא  13  פעמים

לוח מודעות

למעלה