עוגות/עוגיות שוקולד, קפה ועשר דקות

ot!

משתמש מקצוען
לא אופים את הבצק אפייה מקדימה לפני הקצף?
 

חלזונות

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
זה מתכון די מוכר, עם קצת שיפוצים שלי. תתכוננו להתמכר.

עוגת קפה- שוקולד
מתאימה לתבנית תנור.
כוסות ח"פ של 200 מ"ל

בצק פרורים:
5 כוסות קמח
1.25 כוס שמן
1 כוס סוכר
2 ביצים

לערבב בידיים לבצק פרורים, לשטוח בתבנית.

שכבת קפה - שוקולד:
3 ביצים
2 כוסות סוכר
5 כפות קפה
1 כוס שמן
1.75 כוס קמח
200 גר' שוקולד צ'יפס- עדיף הקטנים

להקציף ביצים שלמות עם הסוכר- לא אמור להיות ממש קצף, רק יותר אוורירי.
להוסיף קפה ושמן ולערבב היטב.
להוסיף את הקמח ולערבב כמה שפחות.
להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב בזהירות.
לשפוך באופן אחיד על הבסיס.
לאפות בתנור שחומם מראש על 180° למשך כ-25-30 דקות.

כמה טיפים:
1. אפשר להכין את הבצק בקערת המיקסר. ובלי לשטוף- להכין את השכבה השניה. (חסכתם עוד דקה! )
2. מומלץ להשתמש בשוקולד צ'יפס משוקולד מריר איכותי, או בשוקולד מריר רגיל, שקצצתם לגודל של שוקולד צ'יפס קטן.
3. הכי טעים לאפות קצת פחות מאפיה מלאה, כך שהשכבה העליונה תשאר לחה ועסיסית.
4. אפשר בהחלט לקרוץ צורות קטנות. (אצלנו קוראים לה "עוגת לבבות")
5. הכי הכי זה לחתוך לקוביות (קטנות! זה מתוק בטרוף. ) להקפיא בקופסה אטומה, ולאכול ישר מהמקפיא.צפה בקובץ המצורף 730353
עשיתי את המתכון הזה הערב לרגל תחילת הזמן.
וואי מדהימה!!!!
 

estyr

משתמש מקצוען
עשיתי השבוע שוב,
וגם העברתי כבר לכמה הלאה....
בבצק שמתי פחות מכוס (של 200) סוכר.
וכנ"ל גם בשוקולד.
את הקפה הורדתי ל3.5 כפות כי היה לי רק מגורען שהמסתי בטיפטיפה מים חמים,
שמתי כוס שוקולד צ'יפס לבן. (אפשר אולי קצת יותר)
ושמתי בתבנית בינונית חד פעמית.
יצא מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!
(אין לי כבר מה לצלם ;) )
 

שירהפ

משתמש מקצוען
זה מתכון די מוכר, עם קצת שיפוצים שלי. תתכוננו להתמכר.

עוגת קפה- שוקולד
מתאימה לתבנית תנור.
כוסות ח"פ של 200 מ"ל

בצק פרורים:
5 כוסות קמח
1.25 כוס שמן
1 כוס סוכר
2 ביצים

לערבב בידיים לבצק פרורים, לשטוח בתבנית.

שכבת קפה - שוקולד:
3 ביצים
2 כוסות סוכר
5 כפות קפה
1 כוס שמן
1.75 כוס קמח
200 גר' שוקולד צ'יפס- עדיף הקטנים

להקציף ביצים שלמות עם הסוכר- לא אמור להיות ממש קצף, רק יותר אוורירי.
להוסיף קפה ושמן ולערבב היטב.
להוסיף את הקמח ולערבב כמה שפחות.
להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב בזהירות.
לשפוך באופן אחיד על הבסיס.
לאפות בתנור שחומם מראש על 180° למשך כ-25-30 דקות.

כמה טיפים:
1. אפשר להכין את הבצק בקערת המיקסר. ובלי לשטוף- להכין את השכבה השניה. (חסכתם עוד דקה! )
2. מומלץ להשתמש בשוקולד צ'יפס משוקולד מריר איכותי, או בשוקולד מריר רגיל, שקצצתם לגודל של שוקולד צ'יפס קטן.
3. הכי טעים לאפות קצת פחות מאפיה מלאה, כך שהשכבה העליונה תשאר לחה ועסיסית.
4. אפשר בהחלט לקרוץ צורות קטנות. (אצלנו קוראים לה "עוגת לבבות")
5. הכי הכי זה לחתוך לקוביות (קטנות! זה מתוק בטרוף. ) להקפיא בקופסה אטומה, ולאכול ישר מהמקפיא.צפה בקובץ המצורף 730353

הכנתי לשבת
נראה מעולה
נכנס לרשימת המתכונים שלי
תודה רבה!
 

saralulu

משתמש מקצוען
אני ממש אשמח לדעת אם זה יוצא נורא מתוק, וכמה סוכר שמתן בסוף שהייתן מרוצות מהתוצאה.
תודה רבה!
 

מושקוש

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
נראה לי שכדאי לאפות קצת פחות זמן
הכנתי וזה ממש טעים
רק קצת התקשה
 

שריתאליז

משתמש מקצוען
עוגה מעולה
הורדתי כוס סוכר בחלק העליון וחמי כוס סוכר בבצק.
ועדין יצא מתוק

הקצפתי 5 ביצים שלמות ושמתי 2 כוסות קמח
הכמות יצאה מספיקה ל2 בתבניות חד פעמי גדולות- לא ענקיות
 

מירי 12

משתמש צעיר
צילום מקצועי
הכנתי לשבת יצא מעולה!!
בבצק שמתי 3/4 כוס סוכר ובתערובת כוס אחד
ושמתי 3 כפות קפה
השתמשתי בכוסות של 180 מ''ל
תודה על המתכון!!
 

קבצים מצורפים

  • IMG_0337.JPG
    3.4 MB · צפיות: 60

שושי ב

משתמש רשום
עודה קלה ומעולה
הפחתתי כוס סוכר בחלק העליון ועדיין יצא מתוק
אפשר להפחית יותר
 

Ayala Kar

משתמש חדש
זה מתכון די מוכר, עם קצת שיפוצים שלי. תתכוננו להתמכר.

עוגת קפה- שוקולד
מתאימה לתבנית תנור.
כוסות ח"פ של 200 מ"ל

בצק פרורים:
5 כוסות קמח
1.25 כוס שמן
1 כוס סוכר
2 ביצים

לערבב בידיים לבצק פרורים, לשטוח בתבנית.

שכבת קפה - שוקולד:
3 ביצים
2 כוסות סוכר
5 כפות קפה
1 כוס שמן
1.75 כוס קמח
200 גר' שוקולד צ'יפס- עדיף הקטנים

להקציף ביצים שלמות עם הסוכר- לא אמור להיות ממש קצף, רק יותר אוורירי.
להוסיף קפה ושמן ולערבב היטב.
להוסיף את הקמח ולערבב כמה שפחות.
להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב בזהירות.
לשפוך באופן אחיד על הבסיס.
לאפות בתנור שחומם מראש על 180° למשך כ-25-30 דקות.

כמה טיפים:
1. אפשר להכין את הבצק בקערת המיקסר. ובלי לשטוף- להכין את השכבה השניה. (חסכתם עוד דקה! )
2. מומלץ להשתמש בשוקולד צ'יפס משוקולד מריר איכותי, או בשוקולד מריר רגיל, שקצצתם לגודל של שוקולד צ'יפס קטן.
3. הכי טעים לאפות קצת פחות מאפיה מלאה, כך שהשכבה העליונה תשאר לחה ועסיסית.
4. אפשר בהחלט לקרוץ צורות קטנות. (אצלנו קוראים לה "עוגת לבבות")
5. הכי הכי זה לחתוך לקוביות (קטנות! זה מתוק בטרוף. ) להקפיא בקופסה אטומה, ולאכול ישר מהמקפיא.צפה בקובץ המצורף 730353

במידה ואני מעוניינת להכין בתבנית ח"פ רגילה.. A4 כזה..
איזה תבנית אוכל להוסיף? אינגלישקייק??
אשמח לתשובה, מעוניינת להכין עוד היום!!
 

ריקי שחור

משתמש מקצוען
במידה ואני מעוניינת להכין בתבנית ח"פ רגילה.. A4 כזה..
איזה תבנית אוכל להוסיף? אינגלישקייק??
אשמח לתשובה, מעוניינת להכין עוד היום!!
אני חושבת שזה עשוי להספיק לשתי תבניות כאלו, או לתבנית כזו+ תבנית בינונית (יותר קטנה מ-A4 אבל לא ממש קטנה
 

דבורי-ריקי

משתמש פעיל
מתי מומלץ לחתוך את העוגה? אחרי התנור? לחכות שיתקרר? להקפיא קודם? אשמח לעזרתכן🙏
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה