שגיאת HTTP.

הנושא בפורום 'קהילת מפתחי אתרי אינטרנט' פורסם ע"י macro, ‏31/12/15.

  1. macro

    macro משתמש צעיר עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏30/12/12
    הודעות:
    399
    תודות :
    35
    נקודות:
    39
    אני מנסה להעלות תמונה לאתר וורדפרס והוא כותב לי: שגיאת HTTP.
    מה זה אומר?
     
  2. macro

    macro משתמש צעיר עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏30/12/12
    הודעות:
    399
    תודות :
    35
    נקודות:
    39
    אולי בכל זאת?
    זה מאוד דחוף!
     
  3. רמה פלוס

    רמה פלוס משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏9/1/11
    הודעות:
    5,957
    תודות :
    189
    נקודות:
    193
    דף הבית:
    תנסה להעלות דרך הftp
     
  4. macro

    macro משתמש צעיר עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏30/12/12
    הודעות:
    399
    תודות :
    35
    נקודות:
    39
    הסתדר
    אולי כי שיניתי את שם הקובץ לאנגלית?
     
  5. DigiTali

    DigiTali משתמש סופר מקצוען פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏9/1/13
    הודעות:
    1,221
    תודות :
    1,140
    נקודות:
    209
    מוכר....אני מעלה תמונות מסוימות והוא רושם לי את השגיאה...ואז אני מרעננת את הדף, פותחת שוב והתמונה נמצאת...
     
  6. משה sites

    משה sites עימוד ספרים עימוד ספרים פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏19/12/16
    הודעות:
    667
    תודות :
    318
    נקודות:
    89
    עיסוק:
    בניית אתרים בהתאמה אישית
    מיקום:
    moshe@moshesites.com
    דף הבית:
    סליחה על ההקפצה
    לאחרונה חזרה אלי השגיאה הזו פעמים רבות (אולי עשרות פעמים), האם מישהו פגש בפתרון אמיתי לזה?
     
  7. roeey

    roeey משתמש חדש

    הצטרף:
    ‏26/10/15
    הודעות:
    5
    תודות :
    1
    נקודות:
    4
    עיסוק:
    מפתח וורדפרס
    מיקום:
    תל אביב
    דף הבית: