אוריריים.
טעימים
והריח----
הריח!
כל הבית מתמלא בריחה השום שמרים הזה.
תענוג.
בצק-
כל בצק שמרים שיש לכם ללחמניות יעבוד.
אני השתמשתי בבצק שלי.
הכנתי היום כמות כפולה לבצק של החלות.
מחלק הכנתי חלות
ומהיתר-
את אלו:
אחרי התפחת הבצק, מחלקים לחלקים
מרדדים כל חלק לעלה מלבני בעובי של כחצי ס"מ.
מפזרים גבנה צהובה מגורדת בנדיבות....אל תתקמצנו!
מגלגלים לרולדה מהודקת.
צובטים את נקודת הסיום, קצה הבצק, לכל האורך.
בסכין חדה ומשוננת, פורסים לשבלולים ברוחב של כאצבע וחצי
משכיבים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
מכינים רוטב:
2 כפות מיונז
1 כף שמן
1 ראש שום מפורק
מלח
פלפל שחור
מעט צי'לי מתוק [רוטב]
טוחנים הכל יחד ואז מוסיפים מעט עשבי תיבול לפי הטעם
אני שמתי רוזמרים וכוסברה.
מורחים על השבלולים
משהם להתפחה של כעשרים דקות
אופים ב 180 מעלות כעשרים דקות להשחמה נאה.
במקום רוטב, למי שמשתמשת באבקת שום, אפשר למרוח ביצה טרופה ולפזר אבקת שום, מעט מלח ועשבי תיבול.
טיפ: אפשר להכין כלחמניות.
למרוח את הרוטב מעל.
לקראת סוף האפיה לפזר גבינה צהובה מגורדת ולהמשיך לאפות עד להמסה של הגבינה.
הכנתי גם כאלו, שכחתי לתלם.
תסלחו לי.
עריכה:
הלכתי לצלם
טעימים
והריח----
הריח!
כל הבית מתמלא בריחה השום שמרים הזה.
תענוג.
בצק-
כל בצק שמרים שיש לכם ללחמניות יעבוד.
אני השתמשתי בבצק שלי.
הכנתי היום כמות כפולה לבצק של החלות.
מחלק הכנתי חלות
ומהיתר-
את אלו:
אחרי התפחת הבצק, מחלקים לחלקים
מרדדים כל חלק לעלה מלבני בעובי של כחצי ס"מ.
מפזרים גבנה צהובה מגורדת בנדיבות....אל תתקמצנו!
מגלגלים לרולדה מהודקת.
צובטים את נקודת הסיום, קצה הבצק, לכל האורך.
בסכין חדה ומשוננת, פורסים לשבלולים ברוחב של כאצבע וחצי
משכיבים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
מכינים רוטב:
2 כפות מיונז
1 כף שמן
1 ראש שום מפורק
מלח
פלפל שחור
מעט צי'לי מתוק [רוטב]
טוחנים הכל יחד ואז מוסיפים מעט עשבי תיבול לפי הטעם
אני שמתי רוזמרים וכוסברה.
מורחים על השבלולים
משהם להתפחה של כעשרים דקות
אופים ב 180 מעלות כעשרים דקות להשחמה נאה.
במקום רוטב, למי שמשתמשת באבקת שום, אפשר למרוח ביצה טרופה ולפזר אבקת שום, מעט מלח ועשבי תיבול.
טיפ: אפשר להכין כלחמניות.
למרוח את הרוטב מעל.
לקראת סוף האפיה לפזר גבינה צהובה מגורדת ולהמשיך לאפות עד להמסה של הגבינה.
הכנתי גם כאלו, שכחתי לתלם.
תסלחו לי.
עריכה:
הלכתי לצלם
נערך לאחרונה ב: