חלבי שבועות עבר -הטעם נשאר......

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
הפעם השלישית שאני מכינה.
מאווד אוהבים אצלי!!!
 

קבצים מצורפים

  • Screenshot_20200913-001401.png
    Screenshot_20200913-001401.png
    KB 266.2 · צפיות: 349

מהנדסת תוכנה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
D I G I T A L
עימוד ספרים
מי יכול לענות לי דחוףףףףףף
אפשר להמיר את השמנת החמוצה בשמנת מתוקה?
יש סיכוי?
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מי יכול לענות לי דחוףףףףףף
אפשר להמיר את השמנת החמוצה בשמנת מתוקה?
יש סיכוי?
לא כדאי
אני הייתי ממירה ביוגורט בלי טעם, או בגבינה לבנה
ולהוסיף קצת חמאה (נגיד כף)
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
מי יכול לענות לי דחוףףףףףף
אפשר להמיר את השמנת החמוצה בשמנת מתוקה?
יש סיכוי?
לא כדאי
אני הייתי ממירה ביוגורט בלי טעם, או בגבינה לבנה
ולהוסיף קצת חמאה (נגיד כף)
הגעתי מאוחר כנראה... מקווה שהסתדרת.
אפשר אכן להמיר או ביוגורט או בלבן לבן לא במתוקה.
רב הצלחות.
 

שירונת

משתמש מקצוען
הכנתי חצי כמות- ולא הצלחתי להקציף את הביצים לתערובת הלבנה
ו(אולי לכן) החום לא עלה לי למעלה. (חלק העליתי עם כף, יצא פרה אורגינל :))
איך אפשר להקציף ביצה אחת עם כוס סוכר?
אולי אפשר להקציף את כל הביצים יחד ואח"כ לחלק ל-2 קערות?
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
הכנתי חצי כמות- ולא הצלחתי להקציף את הביצים לתערובת הלבנה
ו(אולי לכן) החום לא עלה לי למעלה. (חלק העליתי עם כף, יצא פרה אורגינל :))
איך אפשר להקציף ביצה אחת עם כוס סוכר?
אולי אפשר להקציף את כל הביצים יחד ואח"כ לחלק ל-2 קערות?
לא נורא אם לא הוקצף היטב, זה לא קריטי בגבינה.
והעליה של הטורט החום לא קשורה לזה, היית מחכה עוד קצת זה היה עולה.....
העיקר היה טעים?? זה מה שחשוב. ;)
 

שירונת

משתמש מקצוען
לא נורא אם לא הוקצף היטב, זה לא קריטי בגבינה.
והעליה של הטורט החום לא קשורה לזה, היית מחכה עוד קצת זה היה עולה.....
העיקר היה טעים?? זה מה שחשוב. ;)
את מתכוונת לחכות לפני האפיה?
חיכיתי כמה דקות, כמה זמן אמור לקחת לזה לעלות?
יצא טעים, אבל לפי התיאורים פה אני מרגישה שפספסתי משהו...
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
את מתכוונת לחכות לפני האפיה?
חיכיתי כמה דקות, כמה זמן אמור לקחת לזה לעלות?
זה לא זמן מוגדר אבל את צריכה לחכות וזה מתחיל לעלות בצדדים נוצרת כמין מסגרת חומה,
ואז צריך לעזור עם כף וכביכול למשוך את החום פנימה לאט לאט הכל צף.
ועדיין לא מאד נורא אם לא...... העיקר הטעם (והשומן...)
 

שירונת

משתמש מקצוען
זה לא זמן מוגדר אבל את צריכה לחכות וזה מתחיל לעלות בצדדים נוצרת כמין מסגרת חומה,
ואז צריך לעזור עם כף וכביכול למשוך את החום פנימה לאט לאט הכל צף.
ועדיין לא מאד נורא אם לא...... העיקר הטעם (והשומן...)
תודה על ההסבר, עכשיו יותר מובן.
ועכשיו שעבר לילה היא גם הרבה יותר טעימה!
תודה!
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
@רוחי בלבוחי איזה שם בחרת לך :p(כאילו ששלי יותר טוב..>_<)
העתקתי לי את המתכון, נראה מעולה מעולה
שומרת לי לכבוד החתונה הגדולה:):)
רק עכשיו? המתכון כבר פורסם כמעט לפני שנה......
...... ;) ;) תהני והמון הצלחות.
מה קרה ברחת מחכמת נשים??
 

בנברקית

משתמש מקצוען
רק עכשיו? המתכון כבר פורסם כמעט לפני שנה......
...... ;) ;) תהני והמון הצלחות.
מה קרה ברחת מחכמת נשים??
מה לעשות, רק עכשיו זכיתי לפגוש בו, תודה!
אוי שנים.. לא ברחתי, עומס החיים אילץ אותי לעשות קיצוצים ;):rolleyes:..... והאמת מתגעגעת:eek:
אולי כשיתאפשר לי להתפנק והתרווח לי הזמן אחזור..
 

רחל י.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עוגה מטורפת!!!!!!!!!1 יאמי:)
 

ב. ש.

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מדובר בכוסות מדידה או ח"פ רגילות?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  19  פעמים

לוח מודעות

למעלה