מתכון שאלות בבישול

מצב
הנושא נעול.

קומה שניה

משתמש רשום
פרסום וקופירייטינג
1. בפשטידת תפו"א בתנור, קורה לי הרבה שהביצים יורדות למטה, וכל תחתית הפשטידה היא כעין חביתה.

2. איך עושים בצל מטוגן קריספי וקשיח ולא רך
 

carizma

משתמש פעיל
אני מנסה לנחש:
לגבי הפשטידת תפו"א כנראה שאת שמה הרבה ביצים ואת יכולה להסתפק בכמה בודדים
לגבי הבצל- לא הבנתי מה בדיוק רצית אבל מה שאני חושבת על הכריספיות שאת צריכה לטגן בלי הרבה שמן!
מקוה שעזרתי...
 

קומה שניה

משתמש רשום
פרסום וקופירייטינג
אני מנסה לנחש:
לגבי הפשטידת תפו"א כנראה שאת שמה הרבה ביצים ואת יכולה להסתפק בכמה בודדים
לגבי הבצל- לא הבנתי מה בדיוק רצית אבל מה שאני חושבת על הכריספיות שאת צריכה לטגן בלי הרבה שמן!
מקוה שעזרתי...
צודקת, אני שמה הרבה ביצים כי הבנתי שזה מוסיף טעם טוב לפשטידה. זה לא נכון?

במסעדות ואולמות יש בצל מטוגן קשיח וקריספי. איך הם עושים את זה?
 

carizma

משתמש פעיל
יכל להיות אבל תלוי כמה תפו"א את שמה שיהיה פורפורציה,
והבצל- תאמיני לי מאד מענין , אה אולי מכינים אותו בתנור, לא?
 

קומה שניה

משתמש רשום
פרסום וקופירייטינג
יכל להיות אבל תלוי כמה תפו"א את שמה שיהיה פורפורציה,
והבצל- תאמיני לי מאד מענין , אה אולי מכינים אותו בתנור, לא?
שק שלם קטן של תפו"א פלוס 2 בצלים.
ישנם הרבה שעושים קוגלים גדולים וכנראה שמים הרבה ביצים אבל זה מתערבב היטב. השאלה היא איך.

לגבי הבצל אני לא יודעת. ואני מאד רוצה לדעת.
 

ks

משתמש מקצוען
הכמות של הבצל צריכה להיות קטנה ביחס למחבת וכך הנוזלים מתאדים והבצל יוצא פריך.
 

carizma

משתמש פעיל
נראה לי יותר קל לדבר בטלפון...:D
וכמה ביצים את שמת על כל זה?
לפי דעתי לא יותר מ-3 ביצים על 7 תפו"א!
 

דותוש'

משתמש פעיל
את מכניסה את הפשטידה לתנור חם ?
אני שמה המון ביצים ואף פעם לא קורה לי מערבבת טוב מכניסה לתנור רותח...
 

ks

משתמש מקצוען
לא צריך להיות מכוסה בשמן, אלא שכבה מספיקה שלא יחרך. השמן פחות מפריע לקריספיות מאשר הנוזלים של כמות גדולה, הבצל צריך להיות משוטח במחבת בשכבה דלילה ולא עמוס.
 

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
אני מכינה פשטידה/ קוגל מצוין ----
ועל 7 תפו"א גדולים מאד אני שמה 3 ביצים לארג' או 4 מדיום (וגם זה תלוי בנוזלים שהתפו"א מוציא...)
 
מצב
הנושא נעול.

מבחר הקורסים המקצועיים של פרוג!

פְּרוֹגְלַיין | לוח אירועים

למעלה