אפשר מתכונים?לא קראתי את כל האשכול, מאוחר יותר כשיהיה זמן אקרא אותו בעיון, כי בישול חלבי זה הנישה האהובה עליי.
אז מה אנחנו אוכלים?
תפריט ליל שבועות:
לחם הבית:
2 כיכרות לחם שלמים
ממולאים בפסטו, חמאת שום גבינות ושמן זית
סלטים:
סלט חלומי חם:
- חסה, ירקות מוקפצים וקוביות חלומי מטוגנות, ברוטב סילאן ויין לבן
סלט פטריות חם:
- פטריות מוקפצות על מצה עלי בייבי, עם ערמונים
פלטת אנטיפסטי:
- חצילים, פלפל, בצל, זוקיני ברוטב צילי
רוטב פסטו
ממרח טונה
מנת פתיחה:
ארניצ'יני (כדורי ריזוטו ממולאים במוצרלה)
פטריות פורטובלו ממולאות
עיקריות:
לזנית פטריות
גלילות חצילים ממולאות
פסטה אלפרדו בשמנת מוקרמת
פשטידות ברוקולי וכרובית אישיות
בטטה ותפוחי אדמה מוקרמים
קינוח:
עוגת גבינה הבית,
קרפ צרפתי
והכי חשוב: ההגשה.
קבלו ממני טיפ: אני מפעילה תנור על שעון שבת לשעתיים, ומכניסה הכל לאפיה מהירה וטריה, הכל יוצא מהתנור טרי וחם.
אשמח לקבל של הלחם, של סלט חלומי, סלט פטריות חם, ושל גלילות החצילים
תודה רבה
חני