אני משתמשת במים החמים מהברז וזה ממש לא הורס את הריצ', יעידו הגלידותמים חמים לא רצוי בפרט רותחים זה יכול לגרום שהריץ' לא יוקצף וחבל, הכי טוב לשים במים פושרים או סתם להמתין שיפשיר מחוץ למקרר
מסתומרת "קציפה למקרר"?אם זה קציפה למקרר את יכולה לשים הרבה יותר 3/4 כוס פלוס
מסתומרת "קציפה למקרר"?
אז מה ההיגיון להוסיף יותר מים, הייתי מוסיפה פחות, שיהיה יציב יותר.אני עושה את זה מלא פעמים, במיוחד בחורף, כשקר.
כמו גלידה בדיוק רק למקרר
עושים את זה הרבה עם קינוחי כוסות
למשל, בסיס עוגיות עם מרגרינה\חמאה(אני שמה שמן קוקוס)- ריץ' מוקצף -ואפרסק טחון לא מכירה?
או להוסיף לריץ' תותים טחונים\נקטרינה (בקיץ) אחד הדברים........
מה שכתבו, בדיוק!מסתומרת "קציפה למקרר"?
את מתכונת שהקצפת ועשית גלידה?כשמקפיאים ריץ לבד גם צריך להוסיף מים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט א'
א אַשְׁרֵי תְמִימֵי דָרֶךְ הַהֹלְכִים בְּתוֹרַת יְהוָה:ב אַשְׁרֵי נֹצְרֵי עֵדֹתָיו בְּכָל לֵב יִדְרְשׁוּהוּ:ג אַף לֹא פָעֲלוּ עַוְלָה בִּדְרָכָיו הָלָכוּ:ד אַתָּה צִוִּיתָה פִקֻּדֶיךָ לִשְׁמֹר מְאֹד:ה אַחֲלַי יִכֹּנוּ דְרָכָי לִשְׁמֹר חֻקֶּיךָ:ו אָז לֹא אֵבוֹשׁ בְּהַבִּיטִי אֶל כָּל מִצְוֹתֶיךָ:ז אוֹדְךָ בְּיֹשֶׁר לֵבָב בְּלָמְדִי מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:ח אֶת חֻקֶּיךָ אֶשְׁמֹר אַל תַּעַזְבֵנִי עַד מְאֹד: