בריאות רופא ילדים

חנה רכ

משתמש חדש
מחפשת רופא ילדים מומחה וקשוב לתינוק בן חצי שנה שפולט כל הזמן, גם מוצקים. הייתי אצל רופא שאמר- ככה זה תינוקים…״
כרגע מחפשת חוות דעת שניה
בלאומית.
עדיפות בביתר ואם לא- ירושלים

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
בלאומית רמת שלמה בירושלים יש רופאי ילדים מצוינים וקשובים
מאד מאד
ממליצה על דר' מלמד יואל, דר' מאיר עמוס
גם השאר מצוינים

אתי פרידלנדר

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מומלץ ללכת לאסטאופט
יש את דר" דניאל רייז מקבל רק תינוקות -אלוף, יסודי בטרוף, ישר , אמיתי,
איך הבן שלי אמר: בטיפול זה נראה שהוא מתעמק בגמרה
הוא מקבל בבני ברק ברח' עזרא

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
מחפשת רופא ילדים מומחה וקשוב לתינוק בן חצי שנה שפולט כל הזמן, גם מוצקים. הייתי אצל רופא שאמר- ככה זה תינוקים…״
כרגע מחפשת חוות דעת שניה
בלאומית.
עדיפות בביתר ואם לא- ירושלים
תשקיעי כבר את הזמן ולכי ישר לרופא גסטרו ילדים.
אם לאומית נותנים הפניה למרפאות חוץ, אז יש את ד"ר סופיה היימן בשיבא.
תבקשי לבדוק (בין השאר) EOE.
)תינוק לא אמור לפלוט מוצקים).

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צא

א יֹשֵׁב בְּסֵתֶר עֶלְיוֹן בְּצֵל שַׁדַּי יִתְלוֹנָן:ב אֹמַר לַיהוָה מַחְסִי וּמְצוּדָתִי אֱלֹהַי אֶבְטַח בּוֹ:ג כִּי הוּא יַצִּילְךָ מִפַּח יָקוּשׁ מִדֶּבֶר הַוּוֹת:ד בְּאֶבְרָתוֹ יָסֶךְ לָךְ וְתַחַת כְּנָפָיו תֶּחְסֶה צִנָּה וְסֹחֵרָה אֲמִתּוֹ:ה לֹא תִירָא מִפַּחַד לָיְלָה מֵחֵץ יָעוּף יוֹמָם:ו מִדֶּבֶר בָּאֹפֶל יַהֲלֹךְ מִקֶּטֶב יָשׁוּד צָהֳרָיִם:ז יִפֹּל מִצִּדְּךָ אֶלֶף וּרְבָבָה מִימִינֶךָ אֵלֶיךָ לֹא יִגָּשׁ:ח רַק בְּעֵינֶיךָ תַבִּיט וְשִׁלֻּמַת רְשָׁעִים תִּרְאֶה:ט כִּי אַתָּה יְהוָה מַחְסִי עֶלְיוֹן שַׂמְתָּ מְעוֹנֶךָ:י לֹא תְאֻנֶּה אֵלֶיךָ רָעָה וְנֶגַע לֹא יִקְרַב בְּאָהֳלֶךָ:יא כִּי מַלְאָכָיו יְצַוֶּה לָּךְ לִשְׁמָרְךָ בְּכָל דְּרָכֶיךָ:יב עַל כַּפַּיִם יִשָּׂאוּנְךָ פֶּן תִּגֹּף בָּאֶבֶן רַגְלֶךָ:יג עַל שַׁחַל וָפֶתֶן תִּדְרֹךְ תִּרְמֹס כְּפִיר וְתַנִּין:יד כִּי בִי חָשַׁק וַאֲפַלְּטֵהוּ אֲשַׂגְּבֵהוּ כִּי יָדַע שְׁמִי:טו יִקְרָאֵנִי וְאֶעֱנֵהוּ עִמּוֹ אָנֹכִי בְצָרָה אֲחַלְּצֵהוּ וַאֲכַבְּדֵהוּ:טז אֹרֶךְ יָמִים אַשְׂבִּיעֵהוּ וְאַרְאֵהוּ בִּישׁוּעָתִי:
נקרא  1  פעמים

אתגר AI

סימנים • אתגר 106

לוח מודעות

למעלה