דרוש מידע רואה חשבון אישי ומקצועי - אתם מכירים מישהו כזה?

אב"ג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
אני מחפש רואה חשבון שמבין את החיים של אנשי עסקים קטנים, מישהו שיתן שירות אישי, יעוץ חודשי או קבוע, ולא יצטרך לרדוף אחריו כל פעם שצריך להגיש משהו.

עברתי כבר כמה רואי חשבון, אבל כל אחד מהם היה עסוק מדי (או שלא ממש השקיע בלקוח הקטן), והייתי נאלץ להסתדר לבד. היו פעמים שפשוט לא ידעתי מה צריך להגיש ומה חסר – והדוח השנתי היה נשכח עד שהבנתי מאוחר מדי.

אני מחפש מישהו שיעשה לי סדר, ידריך אותי לגבי החוקים. למשל על איזה הוצאות אפשר להזדכות, או מתי יש להגיש מסמכים, וכו'
הוא יפנה אליי כשצריך לעשות משהו כמו החזרי מס, ובאמת ילווה אותי לאורך הדרך – בלי שאני צריך לרדוף אחרי כל צעד.

אם אתם מכירים רואה חשבון כזה שמבין את הצרכים של עסקים קטנים, ונותן ייעוץ וליווי אישי, אני אשמח לשמוע!

תודה מראש!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אפרתחי

משתמש פעיל
תוכל לשלוח לי מייל , אשמח שתגיד לי מתי אתה פה, כך שאוכל לערוך ולמחוק את נתוני המייל מיד לאחר מכן..

אב"ג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
תוכל לשלוח לי מייל , אשמח שתגיד לי מתי אתה פה, כך שאוכל לערוך ולמחוק את נתוני המייל מיד לאחר מכן..
אני פה עכשיו, אשמח לקבל את הכתובת מייל...

אב"ג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
תודה לכל מי שהגיב וענה!

אני לא מחפש דווקא שמות של רו"ח, אלא יותר המלצות אישיות – מי שמשתמש ברו"ח שהוא מרוצה ממנו, כזה שנותן שירות טוב, זמין, מבין אותנו (אנשי עסקים קטנים) ומטפל בכל הדברים בלי לדאוג כל הזמן...
אשמח לשמוע חוויות שלכם!

עזרה בשמחה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מומלצת בחום!!
אישי זמינה בנייד בכל זמן!
משרד שמתקתק עניינים
[אחרי שהיינו במשרד גדול שעל כל מסמך היינו צריכים לרדוף אחריהם בלי סוף...]
מתריעה בפני חריגות ובעיות
בקיצור לשירותך לגמרי
1736097809724.png

yehudaboss

משתמש פעיל
אני ממליץ ממש על רו"ח אורנה בהר, היא בעיקר רו"ח לעמותות וחברות או עסקים גדולים, אבל אני אצלה כבר כמה שנים עם עוסק פטור, ומקבל יחס אישי וזמינות תמידית. והיא גם מקצועית ממש.
פעם היא ענתה לי כמה שעות אחרי לידה... 🤭

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
עברתי כבר כמה רואי חשבון, אבל כל אחד מהם היה עסוק מדי (או שלא ממש השקיע בלקוח הקטן), והייתי נאלץ להסתדר לבד. היו פעמים שפשוט לא ידעתי מה צריך להגיש ומה חסר – והדוח השנתי היה נשכח עד שהבנתי מאוחר מדי.
נשמע תיאור מטריד במיוחד.

אגב, דווקא רו"ח? כי יוע"מ עושה (כמעט) את אותה העבודה.

המלצה חמה: רחל קראם, ב.ר.ק. חשבונאות ומיסים: 03-618-5844 | 054-533-5844

שמשון הגיבור

משתמש רשום
אני במשרד יעוץ מס שעונה לחלוטין על כל ההגדרות שלך
ניראה לי שהלקוחות שלו דווקא גדולים אבל אני בכלל לא מרגיש את זה
ממש זמין ומקצועי רק לאחרונה [שלשום] חסכו לי קצת יותר מ3 אל"ש
office @gelbartf.com

ynf

משתמש פעיל
אני מחפש רואה חשבון שמבין את החיים של אנשי עסקים קטנים, מישהו שיתן שירות אישי, יעוץ חודשי או קבוע, ולא יצטרך לרדוף אחריו כל פעם שצריך להגיש משהו.

אני מחפש מישהו שיעשה לי סדר, ידריך אותי לגבי החוקים. למשל על איזה הוצאות אפשר להזדכות, או מתי יש להגיש מסמכים, וכו'
הוא יפנה אליי כשצריך לעשות משהו כמו החזרי מס, ובאמת ילווה אותי לאורך הדרך – בלי שאני צריך לרדוף אחרי כל צעד.

אם אתם מכירים רואה חשבון כזה שמבין את הצרכים של עסקים קטנים, ונותן ייעוץ וליווי אישי, אני אשמח לשמוע!

תודה מראש!!
במידה ואתה מעוניין
אני יכול להפנות אותך לאיש מוסמך וותיק בתחום רבות בשנים
ששמח לעזור ולייעץ מה צריך ולהיכן לפנות - הרב גודלנטל מדגל התורה מפנה אליו הרבה אנשים

תוכל לכתוב לי ב: YNF510 ג'ימל נקודה קאם

נוצר חסד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L

תודה מראש!!
אולי תשאל את @דיני
רו"ח במקצועה

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קל

אשִׁיר הַמַּעֲלוֹת מִמַּעֲמַקִּים קְרָאתִיךָ יי:באֲדֹנָי שִׁמְעָה בְקוֹלִי תִּהְיֶינָה אָזְנֶיךָ קַשֻּׁבוֹת לְקוֹל תַּחֲנוּנָי:גאִם עֲוֹנוֹת תִּשְׁמָר יָהּ אֲדֹנָי מִי יַעֲמֹד:דכִּי עִמְּךָ הַסְּלִיחָה לְמַעַן תִּוָּרֵא:הקִוִּיתִי יי קִוְּתָה נַפְשִׁי וְלִדְבָרוֹ הוֹחָלְתִּי:ונַפְשִׁי לַאדֹנָי מִשֹּׁמְרִים לַבֹּקֶר שֹׁמְרִים לַבֹּקֶר:זיַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יי כִּי עִם יי הַחֶסֶד וְהַרְבֵּה עִמּוֹ פְדוּת:חוְהוּא יִפְדֶּה אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל עֲוֹנֹתָיו:
נקרא  10  פעמים
למעלה