העליתי איפה שהוא באיש את רעהו. אבל מעלה כאן לטובת הפורום שלנו
טעעעעיייייים!
המתכון הזה התפרסם בחוברת של לב אם.
חלק מהרכיבים הושמטו שם בטעות [לא יודעת איך קרתה שם הטעות]
אני מעלה כאן בשלימות לטובת כל אלו שקיבלו את החוברת....וגם לצמי שלא קיבלה ורוצה מתכון מוצלח מאוד.
לבצק:
1 קילו קמח
3/4 כוס סוכר
1 כף מלח
2 כפות גדושות שמרים יבשים
3 כוסות מי סודה פושרים
3/4 כוס שמן
מלית:
2 קופסאות מלית תפו"ע וקינמון מוכנה או לחילופין 6 תפו"ע מגורדים דק מעורבב עם 1 כוס סוכר חום ו-1 כף קינמון.
לפירורים:
1/2 כוס קמח
1/2 כוס סוכר
4 כפות שמן
שמים בקערה מלח ומעליו קמח, שמרים, סוכר ומי סודה. מתחילים לעבד בצק ומוסיפים שמן. מכבדים לבצק רך וגמיש.
מתפיחים כשעה בקערה מכוסה בניילון.
מחלקים את הבצק ל-6.
מרדדים כל חלק לעלה גדול. מורחים במלית או מפזרים מתערובת תפוחי העץ והקינמון. מגלגלים לכרוכית וחוצים אותה באמצע. סוגרים את 2 חצאי הכרוכית יחד כבורג כשהצד הפתוח כלפי מעלה.
מושחים בביצה טרופה.
מערבבים את רכיבי הפירורים ומפזרים מעל לעוגות.
מתפיחים כ-15 דקות.
אופים ב 200 מעלות כ -20 דקות להשחמה נאה.
העוגה מוכנה כשריח תפוחי העץ מתפשט בכל הבית.....
איi לי תמונה מוצלחת, אבל בכל זאת, אי אפשר בלי כלום....
הערה: כמות הבצק מספיקה ל-6 פסי קראנצ'. המלית ל-4. כל קופסת מלית ל-2. לכן אפשר להוסיף עוד קופסא של מלית לעוד 2 פסי עוגה או לחילופין לגוון ולמלא במשהו אחר.
טעעעעיייייים!
המתכון הזה התפרסם בחוברת של לב אם.
חלק מהרכיבים הושמטו שם בטעות [לא יודעת איך קרתה שם הטעות]
אני מעלה כאן בשלימות לטובת כל אלו שקיבלו את החוברת....וגם לצמי שלא קיבלה ורוצה מתכון מוצלח מאוד.
לבצק:
1 קילו קמח
3/4 כוס סוכר
1 כף מלח
2 כפות גדושות שמרים יבשים
3 כוסות מי סודה פושרים
3/4 כוס שמן
מלית:
2 קופסאות מלית תפו"ע וקינמון מוכנה או לחילופין 6 תפו"ע מגורדים דק מעורבב עם 1 כוס סוכר חום ו-1 כף קינמון.
לפירורים:
1/2 כוס קמח
1/2 כוס סוכר
4 כפות שמן
שמים בקערה מלח ומעליו קמח, שמרים, סוכר ומי סודה. מתחילים לעבד בצק ומוסיפים שמן. מכבדים לבצק רך וגמיש.
מתפיחים כשעה בקערה מכוסה בניילון.
מחלקים את הבצק ל-6.
מרדדים כל חלק לעלה גדול. מורחים במלית או מפזרים מתערובת תפוחי העץ והקינמון. מגלגלים לכרוכית וחוצים אותה באמצע. סוגרים את 2 חצאי הכרוכית יחד כבורג כשהצד הפתוח כלפי מעלה.
מושחים בביצה טרופה.
מערבבים את רכיבי הפירורים ומפזרים מעל לעוגות.
מתפיחים כ-15 דקות.
אופים ב 200 מעלות כ -20 דקות להשחמה נאה.
העוגה מוכנה כשריח תפוחי העץ מתפשט בכל הבית.....
איi לי תמונה מוצלחת, אבל בכל זאת, אי אפשר בלי כלום....
הערה: כמות הבצק מספיקה ל-6 פסי קראנצ'. המלית ל-4. כל קופסת מלית ל-2. לכן אפשר להוסיף עוד קופסא של מלית לעוד 2 פסי עוגה או לחילופין לגוון ולמלא במשהו אחר.