קראוסון חמאה וקוטג'

הנושא בפורום 'איש את רעהו' פורסם ע"י 7880, ‏21/5/15.

  1. 7880

    7880 משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏10/5/13
    הודעות:
    979
    תודות :
    18
    נקודות:
    19
    כדאי לטבול בסירופ אחרי האפיה?
    אני מדברת על מתכון שהתפרסם כאן כמובן..
     
  2. זוהר טל

    זוהר טל משתמש מקצוען פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏19/4/10
    הודעות:
    2,783
    תודות :
    4
    נקודות:
    54
    לא. זה יאבד את כל האפקט.
    עושים את זה אחרי האפיה.
     
  3. 7880

    7880 משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏10/5/13
    הודעות:
    979
    תודות :
    18
    נקודות:
    19
    מה זאת אומרת- יאבד את האפקט?
     
  4. זוהר טל

    זוהר טל משתמש מקצוען פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏19/4/10
    הודעות:
    2,783
    תודות :
    4
    נקודות:
    54
    כל הרעיון של הרוטב הוא שהעוגיות יצאו רטובות.
    כשאת שמה את זה לפני האפיה, הרוטב נטמע בבצק ולא מרגישים אותו כ"כ.
    ת,אמת שאף פעם לא ניסיתי לשים את הרוטב לפני האפיה, אז אני לא בטוחה שזה כך, רק השערה שלי.
     
  5. 7880

    7880 משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏10/5/13
    הודעות:
    979
    תודות :
    18
    נקודות:
    19
    לא שאלתי אם לשים לפני או אחרי....
    שאלתי אם כדאי בכלל לשים כי אין את הרוטב במתכון...
     
  6. gg

    gg משתמש סופר מקצוען

    הצטרף:
    ‏14/2/12
    הודעות:
    1,252
    תודות :
    548
    נקודות:
    124
    לדעתי לא צריך כלום
    זה מתכון מדהים ללא שום תוספות
     
  7. חנה4

    חנה4 משתמש סופר מקצוען פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים

    הצטרף:
    ‏13/4/15
    הודעות:
    1,838
    תודות :
    999
    נקודות:
    134
    ברור שהתגובה כבר לא אקטואלית אבל מדברים כאן על שתי סוגי קראוסונים...