יש לי הרבה פעמים תהיות והייתי רוצה לדעת כל מיני פרטים שקשורים לנושא:
א.עשיתי שני בצקים שביחד מצטרפים לגדר הפרשת חלה -אחד מקמח מלא אחד מקמח לבן- אפשר לצרף?
ב. כמה צריך בשביל הפרשת חלה-(אשכנזי וספרדי)
ג. אם עשיתי פחות בצק-להפריש ללא ברכה?
ד.אפיתי הכל ושכחתי להפריש-יכולה לצרף את המאפים יחד אחרי האפיה ולהפריש?
ה.מה עם עוגות שמרים? יכולות להצטרף להפרשה של בצק חלות?
ו. אם עושים רק עוגות שמרים מפרישים?
ז.אין לי פנאי לאפות היום הכל- יכולה להקפיא בצק שהופרש עליו חלה לאפיה מאוחרת?
נראה כמו מבחן בדינים....
תודה לעונים
ותוסיפו כאן עוד פרטים שקשורים
א.עשיתי שני בצקים שביחד מצטרפים לגדר הפרשת חלה -אחד מקמח מלא אחד מקמח לבן- אפשר לצרף?
ב. כמה צריך בשביל הפרשת חלה-(אשכנזי וספרדי)
ג. אם עשיתי פחות בצק-להפריש ללא ברכה?
ד.אפיתי הכל ושכחתי להפריש-יכולה לצרף את המאפים יחד אחרי האפיה ולהפריש?
ה.מה עם עוגות שמרים? יכולות להצטרף להפרשה של בצק חלות?
ו. אם עושים רק עוגות שמרים מפרישים?
ז.אין לי פנאי לאפות היום הכל- יכולה להקפיא בצק שהופרש עליו חלה לאפיה מאוחרת?
נראה כמו מבחן בדינים....
תודה לעונים
ותוסיפו כאן עוד פרטים שקשורים