הכנתי עכשיו עם קמח כוסמין....קמח מלא ילך?
מאמינה שפחות דחוס עם קמח לבן
@hbecker כבר תבנית אחת נגמרה...
הכנתי עכשיו עם קמח כוסמין....קמח מלא ילך?
עם קמח לבן זה באמת לא דחוס
למה לא?אפשר להקפיא עם הציפוי?
זילפתי שוקולד מריר מומס והוא קצת יותר כהה מהציפוי כי הטחינה שבציפוי מבהירה אותו קצתרגע,
סליחה,
איפה הפוסט של השאלות והתשובות?
אז אני מתחילה.
מה זה ה'ציור' הזה מעל הגנאש?
אם את מגלה סודות, אז עד הסוף בקשה
לא ניסיתי סוכר קנים. לא יודעת לענות לך.תודה על המתכון
ילך גם עם סוכר קנים?
וילדים אוהבים?
תראי ה הגבתי כאן למעלהמצטרפת לשאלה.. יש שם שני גוונים בשוקולד?
לא ניסיתי.אפשר לשים תחליף לסוכר? איזשהו ממתיק או דבש/ סילאן?
כן. תצטרכי עוד חצי כוס מים לדעתיקמח מלא ילך?
אני עקשנית היוםזילפתי שוקולד מריר מומס והוא קצת יותר כהה מהציפוי כי הטחינה שבציפוי מבהירה אותו קצת
זה זילוף רגיל.אני עקשנית היום
זה לא נראה זילוף רגיל. הוא רחב ויפה כזה...
מאמינה לך!מבטיחה
בעיקרון:יש מושג כמה זה כוס טחינה בגרמים?
(מעדיפה לשפוך ישירות מהקופסא)
בעיקרון:
1 כוס טחינה גולמית = 240 גרם
השאלה לאיזה כוס מתכוונים
לכאורה מדובר בכוס מדידההיא דברה כאן על כוס ח"פ, 240 נשמע לי הרבה מידי
לכאורה מדובר בכוס מדידה
תנסי לחשב
240מ"ל= 240 גרם
ממש לאמ"ל שווה בהכרח לגרם? לא נראה לי
כתבתי- כוס חד פעמית פשוטהבעיקרון:
1 כוס טחינה גולמית = 240 גרם
השאלה לאיזה כוס מתכוונים
נכוןהיא דברה כאן על כוס ח"פ, 240 נשמע לי הרבה מידי
ואני התכונתי שהשאלה לאיזו כוס מתכוונים בכל ההמרות שיש באתרים השוניםכתבתי- כוס חד פעמית פשוטה
וואוו זה נראה ממש ממש טוב!!אם אתם מחפשים עוגה משובחת ממש, אז לא כאן המתכון לכך.
אבל אם אתם רוצים עוגה רכה וטעימה, עם טעם מעודן של חלבה, ולא מדי מתוקה, כזו שאפשר להגדיר אותה כ"בריאה", יחסית לפחות, ותעשה לכם קצת פחות נקיפות מצפון כשתאכלו ממנה, אז טוב שנכנסתם לאשכול.
צפה בקובץ המצורף 986588
לפני שנתחיל-
העוגה מוצלחת מאוד. באמת
אפילו אני שלא טועמת כמעט ממה שאני מכינה, גנבתי ממנה ביס קטן. אבל, חשוב לי להדגיש שעם הכל ואחרי הכל זו לא עוגה כמו עוגות השחיתות עם המון שמן, סוכר, קרמים למיניהם וכו'.
היא מצויינת לצד כוס תה או קפה ונותנת מענה למי שמחפש עוגה טובה אבל לא מושחתת.
מתכון ל- 2 תבניות אינגליש ארוכות, או תבנית A4 [ועוגה נמוכה יותר]
מדידה בכוסות חד פעמיות פשוטות
5 ביצים
1 כוס סוכר חום
1 כוס טחינה גולמית
1 כוס מים
3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
מקציפים ביצים שלימות עם סוכר חום במשך כ-3 דקות. מוסיפים את יתר הרכיבים לפי הסדר. מערבבים עוד עד שהבלילה אחידה ללא גושי קמח.
יוצקים ל-2 תבניות אינגליש מרופדות בניר אפיה, או לתבנית A4 מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות כארבעים דקות עד שהעוגה יבשה למגע.
כדאי לבדוק את העוגה כבר אחר 35 דקות. אפית יתר תייבש את העוגה.
ציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס טחינה גולמית
ממיסים ויוצקים על העוגה בצורה אחידה.
אפשר לקשט באגוזי מלך טחונים
צפה בקובץ המצורף 986589
צפה בקובץ המצורף 986590
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכא
א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם: