קנלוני

הנושא בפורום 'איש את רעהו' פורסם ע"י שיר770, ‏21/5/15.

  1. שיר770

    שיר770 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏30/8/09
    הודעות:
    4,016
    תודות :
    1,418
    נקודות:
    159
    ערב טוב!
    מכירים מתכון טעים לקנלוני?
    והאם אפשר להכין בלי תנור?
    קניתי חבילה, ואני מאוד רוצה להכין, הבעיה שאם אכין בתנור מהיום- נראה לי מוקדם מידי ולא יהיה טעים בחג, ואיך אחמם את התבנית?
    האם יש דרך להכין על הגז? אכין את המילוי מהיום. ורק למלא ולבשל בחג. הגיוני?

    למי שלא מכיר- קנלוני זה צינור פסטה למילוי.
     
  2. ת'כלס

    ת'כלס משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏16/7/12
    הודעות:
    4,525
    תודות :
    69
    נקודות:
    89
    בהחלט אפשר להכין את המילוי היום
    ולהמשיך בחג
    לצערי אין לי כרגע מתכון
     
  3. ליקר

    ליקר משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏13/7/14
    הודעות:
    384
    תודות :
    1
    נקודות:
    19
    מתכון בתנור, אבל סופני.

    מילוי:
    1 שמנת חמוצה
    1 קוטג'
    1 גבינה לבנה
    חצי כוס חלב
    100ג' גבינה בולגרית
    גבינה צהובה מגורדת
    תבלינים:שום, מלח(מעט) פלפל שחור או לבן, פפריקה

    לערבב ולמלא בכל קנלוני

    רוטב
    בצל-טבעות
    סלסלת פטריות או שמורים
    יין לבן
    שמנת לבישול
    שום כתוש
    מלח ופלפל
    *אפשר להוסיף גבינות מגורדת שוות
    לאדות בצל אח"כ פטריות ואח"כ שאר החומרים, עד הרתיחה של השמנת ולכבות
    לסדר קנלוני בתבנית ולשפוך מעל שיכסה היטב, כדי שהפסטה לא תתייבש היא חייבת להיות מכוסה

    מכניסים לתנור חם לחום בינווי כ35 דקות .
     
  4. שיר770

    שיר770 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏30/8/09
    הודעות:
    4,016
    תודות :
    1,418
    נקודות:
    159
    ולבשל בסיר על הגז?
    עם הרוטב הרגיל- שמנת וכו'?
     
  5. שיר770

    שיר770 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏30/8/09
    הודעות:
    4,016
    תודות :
    1,418
    נקודות:
    159
    ועוד שאלה... למה בתמונות של הקנלוני זה נראה מגרה כ"כ- הקנלוני נראה שבושל במים, הוא מונח בצלחת ועליו שביל אלגנטי של רוטב...
    והקנלוני הביתיים שוכבים מצ'וקמקים בתבנית מוצפים ברוטב בלתי מזוהה...
    איך מכינים אותו אלגנטי כמו בתמונות?
     
  6. אדל

    אדל משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏16/1/08
    הודעות:
    1,171
    תודות :
    14
    נקודות:
    79
    יש לי מתכון מעולה לקנלוני במילוי בטטה וגבינות
    ברוטב שמנת עגבניות
    אבל אין לי מושג איך מכינים על הגז...
     
  7. Efratush

    Efratush משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏4/8/14
    הודעות:
    363
    תודות :
    7
    נקודות:
    19
    בדיוק חיפשתי היום גם מתכון של קנלוני על הגז...
    לא מצאתי.
     
  8. grafix

    grafix משתמש מקצוען פרסום וקופירייטינג עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏10/5/11
    הודעות:
    3,476
    תודות :
    30
    נקודות:
    64
    כדי לקבל קנלוני יפה כמו בתמונות צריך לעשות אותם מעלי לזניה, מכניסים את עלי הלנזיה במים רותחים עד שהעלה מתרכך ואז ממלאים וסוגרים בצורת גליל, מניחים צפוף בתבנית כשהתפר כלפי מטה, יוצא הרבה יותר יפה מקנלוני.
     
  9. ariels

    ariels Moderator פרסום וקופירייטינג עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏16/8/07
    הודעות:
    10,464
    תודות :
    1,152
    נקודות:
    134
    לדעתי זה כן יצא לך טוב על הגז, כמו שאפשר להכין פשטידה במחבת (מה שקוראים פריטטה - זה גם מאכל איטלקי). רק לשים לב שזה לא נשרף, ושכל הקנלוני מכוסה ברוטב.

    ו... זה נראה מושלם בתמונות מסיבה פשוטה -
    כנראה עשוי מפלסטיק או סטיילינג מטורף פלוס עיבוד רציני בפוטושופ
    "סודות מעולם הסטיילינג" -
    בצילומי קורנפלקס משתמשים לא בחלב אלא בשמפו לבן
    בצילומי גלידה - פירה צבוע בצבע מאכל
    יש גם תעשיה שלמה של תוצרי פלסטיק וספוג מגרים במיוחד
     
  10. רותי12

    רותי12 משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏23/3/09
    הודעות:
    7,505
    תודות :
    5,426
    נקודות:
    159
    עיסוק:
    מתמטיקה ואומנות
    לא ידעתי!! !
     
  11. מגה

    מגה משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏30/1/12
    הודעות:
    1,253
    תודות :
    49
    נקודות:
    64
    אפשר את המתכון?