קנלוני

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ערב טוב!
מכירים מתכון טעים לקנלוני?
והאם אפשר להכין בלי תנור?
קניתי חבילה, ואני מאוד רוצה להכין, הבעיה שאם אכין בתנור מהיום- נראה לי מוקדם מידי ולא יהיה טעים בחג, ואיך אחמם את התבנית?
האם יש דרך להכין על הגז? אכין את המילוי מהיום. ורק למלא ולבשל בחג. הגיוני?

למי שלא מכיר- קנלוני זה צינור פסטה למילוי.
 

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
נכתב ע"י שיר770;1629181:
ערב טוב!
מכירים מתכון טעים לקנלוני?
והאם אפשר להכין בלי תנור?
קניתי חבילה, ואני מאוד רוצה להכין, הבעיה שאם אכין בתנור מהיום- נראה לי מוקדם מידי ולא יהיה טעים בחג, ואיך אחמם את התבנית?
האם יש דרך להכין על הגז? אכין את המילוי מהיום. ורק למלא ולבשל בחג. הגיוני?

למי שלא מכיר- קנלוני זה צינור פסטה למילוי.

בהחלט אפשר להכין את המילוי היום
ולהמשיך בחג
לצערי אין לי כרגע מתכון
 

ליקר

משתמש רשום
מתכון בתנור, אבל סופני.

מילוי:
1 שמנת חמוצה
1 קוטג'
1 גבינה לבנה
חצי כוס חלב
100ג' גבינה בולגרית
גבינה צהובה מגורדת
תבלינים:שום, מלח(מעט) פלפל שחור או לבן, פפריקה

לערבב ולמלא בכל קנלוני

רוטב
בצל-טבעות
סלסלת פטריות או שמורים
יין לבן
שמנת לבישול
שום כתוש
מלח ופלפל
*אפשר להוסיף גבינות מגורדת שוות
לאדות בצל אח"כ פטריות ואח"כ שאר החומרים, עד הרתיחה של השמנת ולכבות
לסדר קנלוני בתבנית ולשפוך מעל שיכסה היטב, כדי שהפסטה לא תתייבש היא חייבת להיות מכוסה

מכניסים לתנור חם לחום בינווי כ35 דקות .
 

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י ת'כלס;1629185:
בהחלט אפשר להכין את המילוי היום
ולהמשיך בחג
לצערי אין לי כרגע מתכון

ולבשל בסיר על הגז?
עם הרוטב הרגיל- שמנת וכו'?
 

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ועוד שאלה... למה בתמונות של הקנלוני זה נראה מגרה כ"כ- הקנלוני נראה שבושל במים, הוא מונח בצלחת ועליו שביל אלגנטי של רוטב...
והקנלוני הביתיים שוכבים מצ'וקמקים בתבנית מוצפים ברוטב בלתי מזוהה...
איך מכינים אותו אלגנטי כמו בתמונות?
 

אדל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש לי מתכון מעולה לקנלוני במילוי בטטה וגבינות
ברוטב שמנת עגבניות
אבל אין לי מושג איך מכינים על הגז...
 

Efratush

משתמש צעיר
בדיוק חיפשתי היום גם מתכון של קנלוני על הגז...
לא מצאתי.
 

grafix

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כדי לקבל קנלוני יפה כמו בתמונות צריך לעשות אותם מעלי לזניה, מכניסים את עלי הלנזיה במים רותחים עד שהעלה מתרכך ואז ממלאים וסוגרים בצורת גליל, מניחים צפוף בתבנית כשהתפר כלפי מטה, יוצא הרבה יותר יפה מקנלוני.
 

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לדעתי זה כן יצא לך טוב על הגז, כמו שאפשר להכין פשטידה במחבת (מה שקוראים פריטטה - זה גם מאכל איטלקי). רק לשים לב שזה לא נשרף, ושכל הקנלוני מכוסה ברוטב.

ו... זה נראה מושלם בתמונות מסיבה פשוטה -
כנראה עשוי מפלסטיק או סטיילינג מטורף פלוס עיבוד רציני בפוטושופ
"סודות מעולם הסטיילינג" -
בצילומי קורנפלקס משתמשים לא בחלב אלא בשמפו לבן
בצילומי גלידה - פירה צבוע בצבע מאכל
יש גם תעשיה שלמה של תוצרי פלסטיק וספוג מגרים במיוחד
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י ariels;1629266:
לדעתי זה כן יצא לך טוב על הגז, כמו שאפשר להכין פשטידה במחבת (מה שקוראים פריטטה - זה גם מאכל איטלקי). רק לשים לב שזה לא נשרף, ושכל הקנלוני מכוסה ברוטב.

ו... זה נראה מושלם בתמונות מסיבה פשוטה -
כנראה עשוי מפלסטיק או סטיילינג מטורף פלוס עיבוד רציני בפוטושופ
"סודות מעולם הסטיילינג" -
בצילומי קורנפלקס משתמשים לא בחלב אלא בשמפו לבן
בצילומי גלידה - פירה צבוע בצבע מאכל
יש גם תעשיה שלמה של תוצרי פלסטיק וספוג מגרים במיוחד
לא ידעתי!! !
 

מגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י אדל;1629214:
יש לי מתכון מעולה לקנלוני במילוי בטטה וגבינות
ברוטב שמנת עגבניות
אבל אין לי מושג איך מכינים על הגז...

אפשר את המתכון?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  22  פעמים

לוח מודעות

למעלה