בשורה של ממש!
קינוח מעולה, משובח, טעים, מרשים.
חוויה ללקק...
ובעיקר- סביר מבחינת ערכים תזונתיים
החומרים:
רבע קילו תותים קצת מופשרים
1 מעדן סויה בטעם פירות יער
סוכר לפי הטעם (עד רבע כוס, אפשר פחות)
ותבנית סיליקון מתאימה (ארטיק, סוכריה וכד')
ההוראות:
טחני את כל החומרים בבלנדר או בשייקר,
שימי לב לטחון את התותים כמו שצריך (כשרות)
צקי בעדינות לתבנית המתאימה.
טיפ: שפכי חלק מהבלילה לכוס ואז תמזגי לתבנית.
שגרי למקפיא ו-
בתאבון!
טיפים:
1. ניתן להוסיף מעט פירות נוספים,
כמו פירות יער או בננה,
אבל בזהירות, שלא ישתלט על הטעם...
2. אם מרגיש לך מדי "סורבה" תוסיפי קצת חלב סויה,
ככה המרקם יהיה יותר "חלבי"
קינוח מעולה, משובח, טעים, מרשים.
חוויה ללקק...
ובעיקר- סביר מבחינת ערכים תזונתיים
החומרים:
רבע קילו תותים קצת מופשרים
1 מעדן סויה בטעם פירות יער
סוכר לפי הטעם (עד רבע כוס, אפשר פחות)
ותבנית סיליקון מתאימה (ארטיק, סוכריה וכד')
ההוראות:
טחני את כל החומרים בבלנדר או בשייקר,
שימי לב לטחון את התותים כמו שצריך (כשרות)
צקי בעדינות לתבנית המתאימה.
טיפ: שפכי חלק מהבלילה לכוס ואז תמזגי לתבנית.
שגרי למקפיא ו-
בתאבון!
טיפים:
1. ניתן להוסיף מעט פירות נוספים,
כמו פירות יער או בננה,
אבל בזהירות, שלא ישתלט על הטעם...
2. אם מרגיש לך מדי "סורבה" תוסיפי קצת חלב סויה,
ככה המרקם יהיה יותר "חלבי"