חגים קינוח משגע לשביעי של פסח! מוצרי בסיס בלבד, לא שרויה, לא קטניות

M:D

מקצועית!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
האמת, זה התחיל מזה שרציתי לצלם.
כ"כ הרבה כלים יפים יש בפסח... פספוס לא לצלם...
אז הנה תמונות, וגם המתכון המשגע של הגלידה.
לצערי הגלידה של פסח לא שיתפה יפה פעולה, ונמסה לה מהר מאד....



גלידה

בסיס


6 ביצים

כוס סוכר

1/2 כוס שמן

להקציף חלבון עם סוכר,
להוריד מהירות למינימום ולהוסיף חלמונים ושמן.

להכניס לתבנית בינונית ולהקפיא.



לטעמים שונים להוסיף אחת מהאפשרויות:

  • 2 כוסות שקדים טחונים
  • 3 כפות מיץ תפוזים
  • 3 כפות קפה
קראנצ' לגלידה

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס שקדים/ אגוזים

להכניס למחבת, ולקלות כד שהסוכר נמס/ משחים, לערבב כל הזמן, לקרר ולרסק גס בפוד.

סירופ שוקולד

2 ביצים

חצי כוס שמן

2 כפות קקאו

6 כפות סוכר

כף יין

לבלנדר כ 7דקות.

אם אתם לא אוכלים קקאו, זה מספיק טעים גם בלי הסירופ שוקולד.


6.JPG



19.JPG



21.JPG



22.JPG



25.JPG



26.JPG



69.JPG



‏‏לכידה.JPG1.JPG


‏‏לכידה.JPG4.JPG
6.JPG
8.JPG
19.JPG
20.JPG
21.JPG
23.JPG
25.JPG
69.JPG
‏‏לכידה.JPG1.JPG
‏‏לכידה.JPG3.JPG
‏‏לכידה.JPG4.JPG
 
נערך לאחרונה ב:

M:D

מקצועית!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

M:D

מקצועית!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ערכתי, עכשיו רואים?
 

בבושקלה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
נראה טובבב
באיזה שלב שמת את השקדים והשוקולד, לפני ההקפאה או אחרי?
וכן, זה מוגש באישיות על רגל?
 
  • תודה
Reactions: M:D

saryk

משתמש מקצוען
נראה טובבב
באיזה שלב שמת את השקדים והשוקולד, לפני ההקפאה או אחרי?
וכן, זה מוגש באישיות על רגל?
גם אני מצטרפת לשאלה. הגלידה כבר מוכנה במקפיא, אבל ללא התוספות.
עדיין לא קפואה, אז זה די דחוף... @M:D מערבבים את השקדים והסירופ בהגשה??
 

M:D

מקצועית!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
באיזה שלב שמת את השקדים והשוקולד, לפני ההקפאה או אחרי?
וכן, זה מוגש באישיות על רגל?
גם אני מצטרפת לשאלה. הגלידה כבר מוכנה במקפיא, אבל ללא התוספות.
עדיין לא קפואה, אז זה די דחוף... @M:D מערבבים את השקדים והסירופ בהגשה??
לאחר ההקפאה, רק בשלב ההגשה, שמים גלידה, מזלפים שוקולד ומעל את הפיצוחים.
אצלי זה נראה מעורבב כי הגלידה נמסה. (ככה זה, גלידות של פסח...)
לגבי צלחת, עדיף בכלי שקוף ועמוק, אבל אם אין לך, לא נורא, זה טעים בכל מצב!
 

saryk

משתמש מקצוען
לאחר ההקפאה, רק בשלב ההגשה, שמים גלידה, מזלפים שוקולד ומעל את הפיצוחים.
אצלי זה נראה מעורבב כי הגלידה נמסה. (ככה זה, גלידות של פסח...)
לגבי צלחת, עדיף בכלי שקוף ועמוק, אבל אם אין לך, לא נורא, זה טעים בכל מצב!
איזה כיף! אני שמחה שלא טעיתי :)
הגלידה טעימה נורא אפילו לבד... אז עם התוספות היא בטוח מדהימה.
 
  • תודה
Reactions: M:D

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
וואו נראה טעים ברמות, עשית לי חשק....
 
  • תודה
Reactions: M:D

saryk

משתמש מקצוען
@M:D חייבת לומר לך - יצא באמת משגע! כ-ו-ל-ם התלקקו!!
(עשיתי בלי הסירופ)
נרשם ונארז עם כלי הפסח לשנה הבאה....
 
  • תודה
Reactions: M:D

M:D

מקצועית!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
@M:D חייבת לומר לך - יצא באמת משגע! כ-ו-ל-ם התלקקו!!
(עשיתי בלי הסירופ)
נרשם ונארז עם כלי הפסח לשנה הבאה....
כיף לשמוע!
וכן, גם בלי הסירופ זה ממש טעים!
 

לורנס

משתמש מקצוען
נראה משגע.... וטעים,
כבד מידי לסעודת ליל הסדר?
הייתי עושה לשבת חוה"מ, אבל השנה אין...
 
  • תודה
Reactions: M:D

M:D

מקצועית!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכא

א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה