קינוח מרשים קיצי -פרווה טעים

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
כמה מילים על הקימוח הזה: הוא פרווה אבל אפשר להכין חלבי כמובן.
הוא ללא מרגרינה.
הוא ללא צבע מאכל (קצת מי סלק )
הוא טעים משכר
הוא מרהיב ביופיו.
מה עוד?
לשאלות אני כאן.
המתכון כאן :http://ruthyhayat.co.il/?p=8220

IMG_7974-o8z5kjihmps1dgwwarh2pezpy8bq6ygbq4ua00tgg8.jpg


IMG_8026.jpg


IMG_7985.jpg
 

chani t

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
קינוח מהמם ממש בא לי להכין...
אשמח אם תעלי את המתכון
הקישור חסום לי
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
קינוח מהמם ממש בא לי להכין...
אשמח אם תעלי את המתכון
הקישור חסום לי
פרלינה פסטוק
340 גרם פסטוקים (אני שילבתי גם שקדים)

220 גר סוכר

50 גר מים

קורט מלח

הכנת הפרלינה פסטוק

קולים את הפסטוקים בתנור 160 מעלות לפחות חצי שעה.

מכבים תנור ומצננים את הפסטוקים.

מכינים קרמל: בסיר מתחילים להביא לרתיחה את הסוכר והמים.

ברגע שהקרמל מקבל צבע זהוב שופכים לתוכו את הפרות.

מערבבים בסיר שיתקרמלו בכל צידיהם.

מוציאים מיד מהסיר על ניר אפיה

מניחים לצינון בטמפרטורת החדר.

אחרי שהצטננו מעט מכניסים למעבד מזון ומעבדים בין 1- ל15 דקות

עד שמקבלים משחה קטיפתית ..

זיגוג
מכינים יום לפני ההרכבה.

  • 200 גרם של סוכר
  • 200 גרם של גלוקוזה
  • 50 גרם של מים
  • 70 גרם חלב (אפשר פרווה)
  • 200 גרם של שוקולד לבן(אפשר פרווה)
  • 12 גרם של ג'לטין
  • צבע מאכל טבעי
בסיר קטן, מבשלים את הסוכר עם המים והגלוקוזה עד לטמפרטורה 103 ° C (מקפידים להגיע לא יותר מהטמפרטורה הזו).

מוסיפים את הג 'לטין המומס ומכבים. יוצקים מעל השוקולד הלבן המומס והחלב . מוסיפים את הצבע ומערבבים.

מאחסנים במקרר.

ג'לי פטל
  • 150 גרם פטל
  • 30 גרם של פקטין
  • 10 גרם של סוכר מלא
  • 20 גרם של מיץ לימון
  • 12 גרם של גלוקוזה
מביאים את הפטל לרתיחה עם מיץ לימון. מוסיפים את הפקטין, את הסוכר ואת הגלוקוזה ומבשלים עוד במשך כ -30 שניות.

יוצקים לתוך תבניות סיליקון כדורים קטנים (בערך5 ס"מ קוטר) ממלאים רק עד 3/4 מהשקע.

מעבירים להקפאה להתיצבות.

אחרי שהג'לי התיצב מוציאים מהמקפיא ומצפים אותם בממרח פרלינה. (שומרים 100 גרם להמשך המתכון)

פיסטוק דאקוויז
  • 80 גרם של חלבונים
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 40 גרם סוכר
  • 60 גרם אבקת שקדים
  • מעט פסטוקים קצוצים לעיטור
מקציפים את חלבוני הביצים יחד עם הסוכר . מערבבים בעדינות את אבקת הסוכר ואת אבקת השקדים.

באמצעות שקית זילוף , מזלפים עיגולים עבים (הם יורדים בנפחם אחרי האפיה ) בקוטר 7-8 סמ (כגודל תבנית הסיליקון הגדולה יותר)ומפזרים מעל פסטוקים .

גלידת פיסטוק
  • 300 גרם חלב (סויה מצדי)
  • 100 גרם פרלינה פסטוק (ששמרנו בצד)
  • 80 גרם של חלמונים
  • 15 גרם של סוכר
  • 10 גרם של ג'לטין
  • 250 גרם שמנת צמחית
ממיסים את הג 'לטין.

מביאים לרתיחה את החלב עם הפרלינה פיסטוק מערבבים . מקציפים את החלמונים עם הסוכר, שופכים את החלב הרותח לקציפת הביצים , מחזירים חזרה את הכל לסיר וממשיכים לבשל עד כ 83 מעלות .מכבים

מוסיפים מיד את הג'לטין המומס לסיר ומצננים במיכל אחר. מגיעים עד לטמפרטורה של 35 ° C.

מקציפים את הקצפת למרקם יוגורט ומוסיפים את התערובת הנ"ל.

עוברים מיד להרכבה.

זיגוג והרכבה
יוצקים את הגלידה פיסטוק לתחתיות כדורי הסיליקון הגדולים קצת יותר ממחצית הגובה. מניחים מעל את כדורי ג'לי הפטל ופרליין ולמעלה את הדיסקים של הדקואאז.

מקפיאים לפחות 6 שעות.

למחרת, מחממים את זיגוג הגלסז' ללא יותר מ 45 ° C. ומצפים את הכדורים.
 

chani t

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
נתיב
זה ממש ממש מורכב והרבה עבודה
קבלתי קצת פיק ברכיים
 

rivkic

App.Up.Go! -פיתוח תוכנות / אתרים מורכבים / קורסים
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
D I G I T A L
וואו! (מכל הבחינות)
 

קלרינט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
הצבעוניות המתוקה הזו... יאמי!
נראה ממש מרשים וייחודי.
סטייל.

רוצה לשמוע חחות דעת גם על הצילום?
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
איזה מדהים!
עוצר נשימה...
והצילום משש מקצועי
תודה ! ממש מחמם את הלב הפרגונים !
נתיב
זה ממש ממש מורכב והרבה עבודה
קבלתי קצת פיק ברכיים
זה אכן קצת מורכב. אבל שימיי לב כל שלב הוא קל.
אכן לא עושים את זה לסתם שבת (אני כן הכנתי לסתם שבת)
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
@רותי12 את אלופה!!
ממש מגרה,
ואם זה בלי מרגרינה זה עוד יותר שווה!
תודה על המתכון.
תודה
אכן אני משקיעה הרבה מאמץ בשדרוג המתכון כדי שיצא מוצלח בלי מרגרינה
הצילום - חתיכת וואו
הוצאת אותו מגרה!!!!!!
תודה רבה
"הוצאתי"? הוא היה מגרה גם בלי ....:)
הצבעוניות המתוקה הזו... יאמי!
נראה ממש מרשים וייחודי.
סטייל.

רוצה לשמוע חחות דעת גם על הצילום?
תודה
עד הרגע לא ידעתי שאת צלמת. בטח רוצה לשמוע על הצילום. ואם כבר את יכולה גם לתת לי ביקורת על כל התמונות של הסט הזה באתר-בשמחה . אני רוצה להשתפר
 

נושנושית

משתמש מקצוען
וואו, מגרה בטרוף!!
מושקע!! ונראה טעיםםםםםםםםםםםםםם
רק מלראות את המתכון התייאשתי.
 

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מדהים לראות את הדרך שעשית עד לדבר המושלללם הזה!!!עכשיו דחוף להוציא ספר
יש לך מתכונים מיוחדים ולא שיגרתיים
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
מדהים לראות את הדרך שעשית עד לדבר המושלללם הזה!!!עכשיו דחוף להוציא ספר
יש לך מתכונים מיוחדים ולא שיגרתיים
תודה .. באמת נחשוב על זה אולי:)בפנסיה...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט א'

א אַשְׁרֵי תְמִימֵי דָרֶךְ הַהֹלְכִים בְּתוֹרַת יְהוָה:ב אַשְׁרֵי נֹצְרֵי עֵדֹתָיו בְּכָל לֵב יִדְרְשׁוּהוּ:ג אַף לֹא פָעֲלוּ עַוְלָה בִּדְרָכָיו הָלָכוּ:ד אַתָּה צִוִּיתָה פִקֻּדֶיךָ לִשְׁמֹר מְאֹד:ה אַחֲלַי יִכֹּנוּ דְרָכָי לִשְׁמֹר חֻקֶּיךָ:ו אָז לֹא אֵבוֹשׁ בְּהַבִּיטִי אֶל כָּל מִצְוֹתֶיךָ:ז אוֹדְךָ בְּיֹשֶׁר לֵבָב בְּלָמְדִי מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:ח אֶת חֻקֶּיךָ אֶשְׁמֹר אַל תַּעַזְבֵנִי עַד מְאֹד:
נקרא  38  פעמים

לוח מודעות

למעלה