התייעצות קיבלתי סלייסר לחתונה, איך אפשר להתלונן? אבל אפשר, הנה:

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
מה עושים עם המכשיר הזה?

כיום לוקח לי בערך 16 דק' לחתוך סלט ביתי.
הנה: חיפוש אחרי הסכין (3 דק'),
האשה נחלצת לאתר אותו ומוצאת (10 שניו'),
איתור קרש חיתוך לסלט (4 דק' מתסכלות),
קריאה נואשת לעזרה (7 שניו'),
האשה נחלצת לעזרה ומוצאת את הקרש (8 שניו').
חיפוש אחר עגבניה ומלפפון (5 דק' מלוות בקריאות ייאוש, שאגות תסכול, טריקת דלתות ונבירה עצובה בארונות הבגדים, למקרה שזה שם),
האשה נחלצת לעזרה ומוצאת (3 שניו'. היה בתוך שקית על השיש),
ואז חיתוך תיק תיק של הכל (4 דק') + שטיפה של קרש החיתוך והסכין (חצי דק').

עם הסלייסר, לעומת זאת, לוקח יותר זמן. למצוא אותו, לאתר. לחתוך את הירקות לחלקים קטנים (הסלייסרונצ'יק לא יודע לאכול עגבניה שלמה). לטחון. לשפוך החוצה את מה שכבר נקצץ. ואז שוב. אח"כ לנקות אותו. ותמיד נתקעים חלקים בכל מיני פינות. ואז לייבש אותו, ולחפש איפה לאחסן (משום מה האשה לא שמחה עם הרעיון של לאחסן אותו בקביעות במרכז השיש. פלאות חיי הנישואין!)
בקיצור.
יש במכשיר הזה תועלת אמיתית, או נטו גימיק?
 

ביזנסטורי - אילה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
לסלט קטן הוא לא מתאים,
כי ההתעסקות איתו עד השימוש ואחרי השימוש לוקחת קצת זמן.
אבל לסלטים גדולים של הרבה משתתפים
כמו שבע ברכות
או ארוחת ערב במשפחה מרובת נפשות,
הוא מעולה.
כי תכל'ס זמן החיתוך מתקצר פלאים,
ומתקזז עם זמן החיפוש והנקיון,
ועוד נשאר טיפה זמן עודף לטעום ולהוסיף מלח.
 

מתרגמת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לדעתי זה מעולה לכמויות גדולות, כי ההרכבה/ נקיון לוקח אותו זמן. לזו"צ עבור סלט לארוחת ערב באמת בזבוז זמן.

אני רק מוציאה ביום ששי, חותכת מיד איזה 5 בצלים לקוביות קטנות, משתמשת בהמשך לירקות למרק, סלטים וכו' ורק שוטפת אח"כ, ואז זה חוסך המון זמן.
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני משתמשת בזה בשביל לרסק עגבניות, לקצוץ בצל, לערבב דברים, לא בשביל סלט - - -
 

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
אחלה מכשיר. טוב לא רק לסלט, אלא גם לעירבול עיסות בכמויות קטנות, נניח ללביבות או בלינצ'עס.

מהרו לשלוח פתקית תודה למשגר המתנה.

(מי זה הרוטשילד שפירגן לכם מתנה במאה שקל, ולא איזה סט כוסות מהבוידם?)
 

גלידה

משתמש מקצוען
לדעתי השימוש הכי מוצלח זה בשביל לחתוך כמויות כמויות בצל,
אני מקלפת איזה 20 בצלים, חותכת עם הסלייסר, מטגנת, מחלקת לכוסות/שקיות ומקפיאה,
ויש לי בצל מטוגן לתקופה ארוכה,
אפילו פירה/פתיתים הרבה יותר משודרגים כשיש בצל מטוגן נגיש
 

הדוויג

עורך תוכן ראשי
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
עריכה תורנית

ג'ינג'י

משתמש מקצוען
איזה סלייסר זה? הרגיל הידני או עם המוט שמסתובב למעלה..
נראה לי שהשני יותר טוב.
1.jpg2.jpg
 

אורחת לרגע

משתמש מקצוען
נראה לי שתלוי לאיזה סלייסר אתם מתכוונים
סלייסר קוביות, שאז סיוט לנקות אותו (תמיד צריך השריה, ובסוף נשאר מלוכלך)
או לסלייסר העגול שמחקה ידנית מעבד מזון

ואגב, מזל"ט
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
הסלייסר העגול מעולה, יש לי אותו לפסח וממש נהנתי.
הסלייסר הקוביות סגור חדש בארון מעל 7 שנים.
 

פוטושופרית

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אני מבשלת כמויות גדולות מאוד
ואין יום שהוא לא בשימוש..
מבחינתי הוא זכה לכינוי "החבר הכי טוב שלי במטבח"
ביום ששי אני מתחילה בקציצת כמויות גדולות של בצלים וזורקת את הכמות הנדרשת לכל סיר.. ולקערות הסלטים
אח"כ עוברת לקציצת פלפלים למקומות המיועדים כמו מטבוחה וסלטים וכו'..
עוברת לקציצת שאר ירקות לסלטים.. בלי לנקות בין שימוש לשימוש...
הוא חותך יפה ואסטטי. קל לשימוש..
כל צהריים אני קוצצת בו 2 שקיות גזר למרק אחרי הבצל כמובן.
ואת שאר הירקות למרק..
כל ערב הוא קוצץ לנו סלט יפה וגדול.
לגבי מה שציינת והתאור הדרמתי שלך בפתיחת האשכול- חיפוש, איתור...
זה הכל עניין של התארגנות, ארגון וסדר.
כלל לא קשור למוצר עצמו..
זה יכול לקרות לך עם המקלף באותה מידה. ואת יכולה להסתדר בלעדיו??

אני ממליצה מאוד לשמור במקום נגיש על מדף מוגדר בארון. כולם יודעים שזה המקום שלו
ושם מניחים אותו אחרי שטיפה.. גם המקלף תלוי על וו קטן במקום נגיש ומוגדר.
הצלחות!
 

<סקריפטית>

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
לעניות דעתי ממש לא אסטטי...
החתיכות יוצאות ממש לא מסורטטות .. ידני יוצא הרבה יותר יפה..
הכל עניין אישי של איך אתם חותכים את הסלט שלכם;
יש כאלו שחותכים עגבניה ומלפפון ל-8 חלקים, שמן מלח ויש סלט...
ויש כאלו שחותכים לקוביות קטנטנות ויותר קטנות מהסלייסר...
 

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מבשלת כמויות גדולות מאוד
ואין יום שהוא לא בשימוש..
מבחינתי הוא זכה לכינוי "החבר הכי טוב שלי במטבח"
ביום ששי אני מתחילה בקציצת כמויות גדולות של בצלים וזורקת את הכמות הנדרשת לכל סיר.. ולקערות הסלטים
אח"כ עוברת לקציצת פלפלים למקומות המיועדים כמו מטבוחה וסלטים וכו'..
עוברת לקציצת שאר ירקות לסלטים.. בלי לנקות בין שימוש לשימוש...
הוא חותך יפה ואסטטי. קל לשימוש..
כל צהריים אני קוצצת בו 2 שקיות גזר למרק אחרי הבצל כמובן.
ואת שאר הירקות למרק..
כל ערב הוא קוצץ לנו סלט יפה וגדול.
לגבי מה שציינת והתאור הדרמתי שלך בפתיחת האשכול- חיפוש, איתור...
זה הכל עניין של התארגנות, ארגון וסדר.
כלל לא קשור למוצר עצמו..
זה יכול לקרות לך עם המקלף באותה מידה. ואת יכולה להסתדר בלעדיו??

אני ממליצה מאוד לשמור במקום נגיש על מדף מוגדר בארון. כולם יודעים שזה המקום שלו
ושם מניחים אותו אחרי שטיפה.. גם המקלף תלוי על וו קטן במקום נגיש ומוגדר.
הצלחות!
מדובר על העגול.
הוא יודע לקצוץ גזר?
או שצריך לחתוך אותו לחתיכות קטנות קודם לכן?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ב'

ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ:
נקרא  9  פעמים

לוח מודעות

למעלה