דרוש מידע צנטרים לזילוף יפה

הנושא בפורום 'איש את רעהו' פורסם ע"י רותי12, ‏17/5/18.

  1. רותי12

    רותי12 משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏23/3/09
    הודעות:
    6,886
    תודות :
    2,810
    נקודות:
    159
    עיסוק:
    מתמטיקה ואומנות
    כל המיליון צנטרים שיש לי מזלפים את אותו פרח
    איפה קונים צנטרים מעניינים ?
     
  2. yosher2005

    yosher2005 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏17/6/07
    הודעות:
    3,358
    תודות :
    462
    נקודות:
    104
    סוג מצלמה:
    --
    באליאקספרס :)
     
  3. einkamoni

    einkamoni משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏16/1/13
    הודעות:
    743
    תודות :
    1
    נקודות:
    19
    תלוי איזה פרחים את רוצה לזלף...
    לרוב הפרחים משתמשים בצנתר מס' 104, ואיתו את יכולה ליצור הרבה סוגים.
    יש גם את ה"צנתרים הרוסיים" - מס' צנתרים שיוצרים דוגמא של פרחים.
    את כולם את יכולה להשיג באיכות טובה בחנויות המתמחות או לחילופין פשוטים וזולים בחנויות המקס למיניהן/באליאקספרס
     
  4. עיצובים2

    עיצובים2 משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏4/6/17
    הודעות:
    839
    תודות :
    2,632
    נקודות:
    134
    סוג מצלמה:
    nikon d7000
    מאיזה אזור את?
    בד"כ בחנויות אפיה יש קטלוג של הצנתרים+ תמונה של הפרח היוצא מהם...

    יש בגבעת שמואל- קצת אחרי גשר קוקה קולה (מאחורי תחנת ההורדה של 280 ועוד קווים..)

    יש בחנויות אפיה כמו צימוקים ושקדים וצ'וקי בבני ברק...
     
  5. לילי 1

    לילי 1 משתמש סופר מקצוען

    הצטרף:
    ‏20/7/15
    הודעות:
    1,110
    תודות :
    1,080
    נקודות:
    124
    מה את רוצה לזלף?
    כל הכוכביים מזלפים אותו פרח בוואריאציות שונות
    עם קצת סרטוני יוטיוב אפשר להגיע למבחר מאוד גדול
    יש צנטרים חדשים יחסית שמזלפים פרח בשלמותו. מכירה?
     
  6. יסכה

    יסכה משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏10/7/11
    הודעות:
    654
    תודות :
    597
    נקודות:
    134
    קחו בחשבון שהצנטרים הרוסיים לא הכי טובים לזילוף קצפת.
    עם רוצים שהפרחים יצאו טוב צריך להשתמש איתם בקרם מרגרינה!
     
  7. welcome

    welcome משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏21/7/14
    הודעות:
    1,932
    תודות :
    128
    נקודות:
    84
    לא קרם מרגרינה:eek:
    קרם חמאה,אותו דבר רק נשמע יותר בריא:rolleyes:
     
    א-ירושלמית אוהב/ת את זה.
  8. לילי 1

    לילי 1 משתמש סופר מקצוען

    הצטרף:
    ‏20/7/15
    הודעות:
    1,110
    תודות :
    1,080
    נקודות:
    124
    מצרפת מה שזילפתי עם ריץ ופודינג
    IMG_1706.JPG
     
  9. לילי 1

    לילי 1 משתמש סופר מקצוען

    הצטרף:
    ‏20/7/15
    הודעות:
    1,110
    תודות :
    1,080
    נקודות:
    124
    לא הצלחתי למצוא הדרכת יוטיוב עם הכמויות המדוייקות. אם למישהי יש- מוזמנת להעלות קישור (אשה)
    חושבת שהכמויות היו שלוש כפות פודינג לריץ אחד אבל אני לא בטוחה כי משתמשת בחברה אחרת (השף הלבן, בגלון)
     
  10. סטודיו ישר

    סטודיו ישר משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏22/1/08
    הודעות:
    2,305
    תודות :
    220
    נקודות:
    109
    הכמות זה-
    כוס קצפת מרוכזת
    2 כפות פודינג
    1 כף סוכר
    חצי כוס מים
     
    לילי 1 אוהב/ת את זה.