א-ירושלמית
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
•
מעלה לג'מבו מייל.
הזוי, יותר מ4 ג"ב!
הזוי, יותר מ4 ג"ב!
יש שם כבר הרבה מתכונים של צילחות.חבל שהצילחות יתערבב באשכול המתכונים.
לא כדאי לפתוח אשכול נפרד?
נראה מדהים.מנת פתיחה לאירוע
פאפ סלמון
צפה בקובץ המצורף 711418
הוראות צילחות:
מניחים 2 פאפים בסמיכות זה לא לזה
מכינים רוטב:
1/2 כוס מיונז
1 כף קטשופ
2 שיני שום
פלפל שחור
מעט פפריקה
1 כף מים
טוחנים יחד לרוטב אחיד.
מעבירים לשקית זילוף.
מזלפים עיגולים במרחקים שווים סביב בצלחת. בעזרת קיסם מושכים מעט ליצירת מראה של טיפות.
במרכז מניחים 3 חצרי צנוניות חצויות בזיגזג במרכז ומעט פטרוזיליה טריה.
נראה מדהים.
אפשר הסבר איך מכינים פאף סלומון?
אפשר מתכון של הטורטיה במילוי בשר?טורטיה מטוגנת במילוי בשר טחון חתוכה באלכסון,
לצד סלט עלי בייבי וצנוניות ברוטב חרדל, סילאן ושום.
הזילוף בצד הוא רוטב צ'ילי של קנור או אוסם...צפה בקובץ המצורף 712054
בשמחה:אפשר מתכון של הטורטיה במילוי בשר?
יש אפשרות להכין דבק אכיל ולסגור בקצה- כף קמח על 2 כפות מים, ולמרוח בקצה ואז זה נדבק ולא מתפרקבשמחה:
טורטיות במילוי בשר טחון
כמות לכ-20 טורטיות:
1 ק"ג בשר בקר טחון
12 בצלים גדולים (אפשר יותר, מוסיף בטעם)
פטריות קצוצות/ צנוברים - לבחירה
20 טורטיות
4 כפות רוטב צ'ילי
מלח, פלפל שחור,
פלפל אנגלי טחון/קינמון - לבחירה
לציפוי:
3 ביצים
פירורי לחם
ההכנה:
קוצצת בסלייסר או במעבד מזון את הבצל, להזהר שלא יגיע לטחינה אלא משו כמו חצי על חצי ס"מ (אחרת זה לגמרי נעלם עם הבשר..)
לערבב עם הבשר הטחון ולהעמיד בסיר פתוח על אש גבוהה, הבצל מגיר נוזלים וכך הבשר לא הופך לגוש, לערבב כל הזמן תו"כ בישול כדי שהבשר ישאר פירורי עד שמקבל צבע אפרפר, להנמיך את האש ולהמשיך לבשל עד שהנוזלים מתאדים עוד כחצי שעה ואז לתבל, לקרר - לפחות לטמפרטורת החדר, אחרת קשה לעבוד עם זה.
אם מוסיפים פטריות או צנוברים, לטגן אותם קלות ולהוסיף כשהבשר מוכן.
למילוי:
להניח כ2 כפות מהמילוי בחלק הקרוב לשליש הראשון של הטורטיה, לקפל בצדדים ולגלגל, לטבול בביצה ובפירורי לחם, בשלב הזה ניתן להקפיא ולפני ההכנה להפשיר ולטגן, או לטגן ישירות בשמן עמוק עד להזהבה.
להגשה- חותכים בצורה אלכסונית ומסדרים יפה על הצלחת
נראה טעים מאדלהכל אני צריכה לשכתב, אבל לכבדים רשום לי
כבדי עוף ברוטב - ברוכי קופטייל
4-5 בצלים
5-6 שיני שום
1/4-1/2 כוס שמן
1/2 ק"ג כבד עוף צלוי טרי
1 כף פפריקה מתוקה מעושנת
2 כפות גדושות א. מרק פטריות/ כף גדושה רוטב פטריות
1/2 כוס יין אדום
2-3 כפות דבש (אופציונלי)
מלח, פלפל שחור
מטגנים בשמן בצל ושום עד לקבלת צבע חום קרמלי
מוסיפים את הפפריקה ופלפל שחור, מערבבים ומוסיפים את הכבדים,
מערבבים עם הבצל והתבלינים ומטגנים כדקה
מוסיפים מים כמעט עד לכיסוי הכבדים, מוסיפים א. מרק פטריות, יין ודבש
מרתיחים ובשלים כ10 דקות עד להסמכה של הרוטב,
טועמים ומתקנים תיבול
צפה בקובץ המצורף 728738
גליל קדאיף במילוי קונפי סלמון וקרם פלפלים
אפשר הדרכה לגליל קדאיף ומתכון לסלמון?
בזמן שאתם מחפשים את החמץ, הלקוחות שלכם מחפשים אתכם בנרות!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: