מתכון פתחנו! אשכול לסרטוני מתכונים מכל הסוגים.

הנושא בפורום 'איש את רעהו' פורסם ע"י יוצרת כתיבה, ‏7/11/18.

  1. מקצועי בלבד

    מקצועי בלבד משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏16/11/17
    הודעות:
    57
    תודות :
    3,182
    נקודות:
    139
    אפשר להעלות את זה, כקובץ להורדה?
     
  2. .C.G

    .C.G משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏3/11/18
    הודעות:
    386
    תודות :
    2,361
    נקודות:
    159
    תודה!
    אבל התכוונתי לסרטון אחר, כבר העלו אותו בכל אופן;)
     
  3. בום בום

    בום בום משתמש פעיל עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏12/7/18
    הודעות:
    15
    תודות :
    486
    נקודות:
    64
    מיקום:
    ירושלים
    סוג מצלמה:
    אין
    .
     

    קבצים מצורפים:

  4. מחשבים

    מחשבים משתמש חדש

    הצטרף:
    ‏19/5/19
    הודעות:
    0
    תודות :
    2
    נקודות:
    2
    יש לך לינק למזרק?
     
    בום בום ו-Life is Beautiful מודים על התגובה.
  5. מקצועי בלבד

    מקצועי בלבד משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏16/11/17
    הודעות:
    57
    תודות :
    3,182
    נקודות:
    139
    תפוחי אדמה פריכים בשום

    מרכיבים:
    קילו תפוחי אדמה קטנים – בינוניים
    4 – 5 כפות פטרוזיליה קצוצה
    2 כפיות שום כתוש
    חצי כוס שמן זית
    פלפל שחור גרוס
    מלח







    הכנות:
    1. לקלף את תפוחי האדמה, להרתיח מים לבשל את תפוחי האדמה 10 דקות מכוסים. התפוחי אדמה אמורים להיות מעט רכים אם הם גדולים יותר לבשל יותר זמן, החשוב להוריד בזמן מהאש ולא לבשל אותם לפירה.

    2. להמתין שתי דקות ולסדר את תפוחי האדמה בתבנית, לתת מעיכה בעדינות לכל תפוח אדמה עם המועך פירה.

    3. לחמם תנור ל 200 מעלות.

    4. לערבב שמן זית, שום כתוש ופטרוזיליה, לשים כפית מהתערובת על כל תפוח אדמה, לפזר מלח ופלפל שחור גרוס.

    5. לאפות כ 40 דקות.
     
  6. בום בום

    בום בום משתמש פעיל עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏12/7/18
    הודעות:
    15
    תודות :
    486
    נקודות:
    64
    מיקום:
    ירושלים
    סוג מצלמה:
    אין
    לא, קבלתי את הסרטון במייל...
     
  7. אפרת 10

    אפרת 10 משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי עיצוב גרפי איור וציור מקצועי

    הצטרף:
    ‏21/1/13
    הודעות:
    5,223
    תודות :
    2,423
    נקודות:
    293
    סוג מצלמה:
    D600 קנון
    בתור אחת שהיתה מעורבת בהפקות גדולות של צילומי מזון, אני יכולה לומר בוודאות גמורה -

    כיום רוב רובן של הפקות צילומי המזון נאכלות עד תום ע"י צוות הצילום!
    מאד מיושן ולא עדכני להשתמש בטכניקות (של הדבק וכל המרעין בישין) שמופיעות בסרטון.

    לגבי שפיות שמחסירות פרטים במתכון - נשמע מוזר עד תמהוני, הרי כל שפית רוצה שיקנו את הספרים שלה ושהקהל שלה יצליח ויקנה עוד, היא פשוט יורה לעצמה ברגליים, אין לי מילים אחרות. אני מקוה שהיא הראשונה והאחרונה עם הרעיון המשונה הזה.
     
    548404, הולי, *אפרת* ו-4 משתמשים נוספים מודים על התגובה.
  8. מקצועי בלבד

    מקצועי בלבד משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏16/11/17
    הודעות:
    57
    תודות :
    3,182
    נקודות:
    139
    זה מנהג ידוע של סבתות מסוימות:rolleyes:
     
    אסתי אחת, אפרת 10, רחלי ר ומשתמש נוסף מודים על התגובה.
  9. רחלי ר

    רחלי ר מעמד בתג

    הצטרף:
    ‏15/10/13
    הודעות:
    216
    תודות :
    1,081
    נקודות:
    149
    עיסוק:
    מתנות ומזכרות בסובלימציה
    מיקום:
    אופקים
    חטיף בריאות חזזזזזזזקקקקקק!!!!
    שדרוג מגניב לסלט פירות
    הזוי פשוט מושלם!!!
    חותכים את המזרק, נכון?!
     
    בום בום מודה על התגובה.
  10. אסתר יעקובזון

    אסתר יעקובזון משתמש צעיר

    הצטרף:
    ‏13/6/18
    הודעות:
    15
    תודות :
    143
    נקודות:
    34
    היי העלו פה פעם מתכון של סיני מוקפץ עם נודלס וחזה עוף
    מישהו יכול להעלות את זה שוב אני לא מוצאת את זה
    תודהה
     
  11. .C.G

    .C.G משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏3/11/18
    הודעות:
    386
    תודות :
    2,361
    נקודות:
    159
     

    קבצים מצורפים:

    graphics B, 548404, נש ו-5 משתמשים נוספים מודים על התגובה.
  12. A B

    A B משתמש מקצוען צילום מקצועי הפקות ואירועים מוזיקה ונגינה

    הצטרף:
    ‏16/5/19
    הודעות:
    270
    תודות :
    1,089
    נקודות:
    159
    סוג מצלמה:
    קנון 6D
    היא אחת השפיות החרדיות הגדולות.
    ולא רואה שזה שהיא מעלימה פרטים פוגע בה.
    אלא גורם לנשים ללכת אליה לקורס כדי ללמוד ישר ממנה איך לעבוד....
     
    שםמשתמש ו-אפרת 10 מודים על התגובה.
  13. פררו רושה

    פררו רושה משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏11/3/19
    הודעות:
    69
    תודות :
    633
    נקודות:
    89
    מדובר בשפית או בקונדיטורית?
    כי שפית זה גרוע, אבל כשרואים שזה לא הולך אפשר בד"כ לתקן.
    קונדיטורית- זה רשעות, כי אז חומרים יקרים, זמן ועבודה ילכו לפח לגמרי בד"כ, ללא אפשרות לשפר את המצב.
     
    הולי, בירה לבנה, נעמה :) ומשתמש נוסף מודים על התגובה.
  14. שםמשתמש

    שםמשתמש משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏21/10/15
    הודעות:
    183
    תודות :
    220
    נקודות:
    49
    קונדיטורית.
    שליד התמונות והמתכונים שלה צריך לכתוב אין קשר בין המצולם לכתבה:mad:
     
    hbecker, A B ו-פררו רושה מודים על התגובה.
  15. אפרת 10

    אפרת 10 משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי עיצוב גרפי איור וציור מקצועי

    הצטרף:
    ‏21/1/13
    הודעות:
    5,223
    תודות :
    2,423
    נקודות:
    293
    סוג מצלמה:
    D600 קנון
    היא משמיטה דברים הכרחיים או "דברים שהיו יכולים לשדרג"?
    לא, זה פשוט הזוי
     
  16. ששונית

    ששונית משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏6/8/17
    הודעות:
    449
    תודות :
    8,735
    נקודות:
    149
    מצרכים הכרחיים.
    כמה פעמים הכנתי מתכונים שלה ואני ממש לא טיפשה ומבינה מאוד באפיה ונצמדתי להוראות, למצרכים ולכמויות, והתוצאה לא התחילה לדמות לתמונה לא בצבע, לא במקרם, בשום דבר.
    אחרי שלוש פעמים בהם זרקתי לפח כסף, זמן וכוחות, הגעתי סוף סוף למסקנה שאסור להאמין למתכונים שלה.
    כשדיברתי על זה עם בנות משפחה וחברות, התברר שכולן עברו את אותו תסריט.
    חלקן אמרו לי ברווור! מה, לא ידעת? זה ידוע שמתכונים של xxx xx הם אילוסטרציה לחלוטין.
     
  17. אפרת 10

    אפרת 10 משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי עיצוב גרפי איור וציור מקצועי

    הצטרף:
    ‏21/1/13
    הודעות:
    5,223
    תודות :
    2,423
    נקודות:
    293
    סוג מצלמה:
    D600 קנון
    אולי לשלוח לה מייל עם קישור להודעות האלו
    חבל שהיא ככה הורסת לעצמה את מה שהיא בנתה
    לא יאמינו לה יותר
    והכי הזוי, שהיא עוד אומרת בקורסים שלה שהיא לא כותבת את כל המתכון...
    מי שמכירה אותה, ויודעת מי זאת, שתשלח לה מייל עדין שכדאי לה להפסיק בשיטה הזאת...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏28/7/19
  18. חנון

    חנון משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏31/7/12
    הודעות:
    8,904
    תודות :
    13,837
    נקודות:
    230
    למה היא עושה את זה? שלא יתחרו עם המוצרים שלה?
    אם היא לא רוצה לתת מתכונים שלא תתן, זה ממש הונאת דברים!!!
     
    פררו רושה מודה על התגובה.
  19. מקצועי בלבד

    מקצועי בלבד משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏16/11/17
    הודעות:
    57
    תודות :
    3,182
    נקודות:
    139
    מאפינס ירקות עם פטנט!



    8 מאפינס

    מרכיבים:
    2 גזרים (200 ג’ – כוס וחצי קוביות גזר)
    בצל (170 ג’ – כוס ושליש קוביות בצל)
    3/4 צרור בצל ירוק (50 ג’ – כוס בצל ירוק)
    180 ג’ תירס (כוס)
    80 ג’ גבינה צהובה (קצת פחות מכוס)
    2 כפות שמן

    6 ביצים L
    כפית א. אפייה
    כפית מלח

    הכנות:
    1. לחתוך את הגזר והבצל לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם השמן לטגן את הירקות 7 – 8 דקות על האש מידי פעם לערבב.

    2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

    3. לקצוץ את הבצל הירוק ולערבב את כל הירקות כולל הבצל הירוק והגבינה צהובה למלא את השקעים כמעט עד הסוף. לטרוף ביצים מלח ואבקת אפייה עד שהאבקת א. אפייה נטמעת בביצים זה לוקח קצת זמן. להעביר את הביצים לכלי מזיגה לצקת על הירקות ולכסות אותם.

    4. להכניס לתנור ולאפות עד שהמאפינס מזהיבים כ 30 דקות.

    כדאי לדעת ש…
    אין קמח במתכון, אי אפשר להפחית במספר הביצים, אפשר להכין יום מראש, אפשר להכין בלי הגבינה צהובה. המאפינס מאבדים מעט מהנפח אחרי שהם יוצאים מהתנור.
     
  20. A B

    A B משתמש מקצוען צילום מקצועי הפקות ואירועים מוזיקה ונגינה

    הצטרף:
    ‏16/5/19
    הודעות:
    270
    תודות :
    1,089
    נקודות:
    159
    סוג מצלמה:
    קנון 6D
    משהיא יכולה לשלוח את זה להורדה?
    תודה