מתכון פתחנו! אשכול לסרטוני מתכונים מכל הסוגים.

הנושא בפורום 'איש את רעהו' פורסם ע"י יוצרת כתיבה, ‏7/11/18.

  1. תמי(ד) בחיוך!!!

    תמי(ד) בחיוך!!! משתמש מקצוען צילום מקצועי

    הצטרף:
    ‏6/5/18
    הודעות:
    228
    תודות :
    797
    נקודות:
    134
    עיסוק:
    צילום
    מיקום:
    ירושלים
    סוג מצלמה:
    קנון d80
    א"א להוריד.....(כי זה מביוטיוב!)
    סורי.....
     
    .C.G מודה על התגובה.
  2. תמי(ד) בחיוך!!!

    תמי(ד) בחיוך!!! משתמש מקצוען צילום מקצועי

    הצטרף:
    ‏6/5/18
    הודעות:
    228
    תודות :
    797
    נקודות:
    134
    עיסוק:
    צילום
    מיקום:
    ירושלים
    סוג מצלמה:
    קנון d80
    משהי יודעת כמה תפו"א צריך למתכון שהעלתי?
    (סורי על השאלה.....)
    לא כתוב שם....
     
  3. קפפוצצינו

    קפפוצצינו משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏15/9/17
    הודעות:
    990
    תודות :
    3,853
    נקודות:
    149
    בתאבון:p
     

    קבצים מצורפים:

    נערך לאחרונה ב: ‏21/7/19
  4. קפפוצצינו

    קפפוצצינו משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏15/9/17
    הודעות:
    990
    תודות :
    3,853
    נקודות:
    149
    upload_2019-7-21_19-6-13.png
     
  5. .C.G

    .C.G משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏3/11/18
    הודעות:
    382
    תודות :
    2,348
    נקודות:
    159
    תודה רבה:)
     
    קפפוצצינו מודה על התגובה.
  6. חצאית קפלים

    חצאית קפלים משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏26/2/15
    הודעות:
    423
    תודות :
    1,621
    נקודות:
    159
    יש גירסה פרווה?
     
  7. sigi

    sigi משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏4/3/18
    הודעות:
    42
    תודות :
    427
    נקודות:
    59
    אני הכנתי בלי השמנת, וטיגון בשמן-יצא מושלם!!
    להקפיד על הרבה בצל מטוגן ומקורמל טוב! ממש לא הרגשתי צורך בשמנת..
     
    חצאית קפלים מודה על התגובה.
  8. BARPRO

    BARPRO משתמש פעיל צילום מקצועי

    הצטרף:
    ‏25/12/18
    הודעות:
    42
    תודות :
    248
    נקודות:
    59
    דף הבית:
    סוג מצלמה:
    canon 80d
    כן , שימי מרגרינה
     
    חצאית קפלים מודה על התגובה.
  9. vigi

    vigi משתמש פעיל עיצוב ואדריכלות פנים הדמיות בתלת מימד

    הצטרף:
    ‏12/9/16
    הודעות:
    42
    תודות :
    488
    נקודות:
    69
    עיסוק:
    אדריכלית ומעצבת פנים
    מיקום:
    מודיעין עילית
    זה מתכון שהכנתי כמה פעמים
    יוצא מושלם!
    אני אישית אוהבת יותר את מילוי הבצל, אם את עושה מילוי בשר אל תעשי הרבה כי זה טעים בעיקר טרי.



    המרכיבים:

    לבצק:
    • 1 ק"ג קמח קסם
    • 4 כפות סוכר לבן
    • 1/2 2 כוסות מים
    • 1/2 כוס שמן זית
    • 1 כף מלח
    למילוי בצל:
    • 3 בצלים גדולים מאד, חצויים ופרוסים
    • 1/4 כוס שמן
    • 1 כף סוכר לבן
    • 1 כף פפריקה מתוקה
    • 1/2 כפית כורכום
    • 1/2 כפית פלפל לבן
    • 1 כפית אבקת מרק עוף פרווה
    • 1/4 כפית פפריקה חריפה
    • מלח, פלפל
    למילוי בשר:
    • 1/2 ק"ג בקר או עוף טחונים, מעורבבים עם 1 כף שומן כבש (לא חובה)
    • 1/4 כוס שמן זית
    • 1 בצל גדול, קצוץ
    • 4 שיני שום, קצוצות
    • 1/4 כפית מלח
    • 1/2 כפית פלפל שחור
    • 1 כפית פפריקה אדומה
    • 1 כפית אבקת מרק עוף
    • 1 כף רסק עגבניות
    • צנוברים קלויים (לא חובה)
    להברשה:
    • 1 ביצה גדולה, טרופה
    • שומשום, קצח
    אופן ההכנה:
    1. מניחים בקערת המיקסר את כל מרכיבי הבצק מלבד המלח ולשים באמצעות וו לישה במשך 7 דקות, כאשר משנים לסירוגין את רמת המהירות מבינוני לגבוה, כדי לדמות מהלך של לישה ידנית.
    2. מוסיפים מלח וממשיכים ללוש 2 דקות נוספות. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשהים להתפחה במשך כשעה.
    3. בינתיים מכינים את מילוי הבצל: מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצלים במשך כ-3 דקות. מוסיפים כף סוכר, מערבבים וממשיכים לטגן 3 דקות נוספות. מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב וממשיכים לטגן כ-2 דקות נוספות. טועמים, מתקנים תיבול ומסירים מהאש.
    4. אם רוצים מכינים גם מילוי בשר: מחממים את השמן במחבת רחבה ומטגנים בו את הבצל במשך כ-2 דקות. מוסיפים שום, מערבבים וממשיכים לטגן עד להזהבה קלה. מפזרים עליהם את הבשר הטחון ומערבבים היטב. כשהבשר מתחיל לשנות צבע מוסיפים את כל יתר המרכיבים, מערבבים היטב ומסירים מהאש. מניחים להתקרר.
    5. יוצרים מהבצק שתפח כ-20 כדורים בגודל פינג פונג, ממלאים כל כדור במילוי וסוגרים כמו שק. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה כך שהתפר יהיה כלפי מטה, מברישים בביצה ומפזרים שומשום. אם מכינים לחמניות בשר, מפזרים עליהן קצח, כדי להבדיל בין שני הסוגים.
    6. מחממים תנור ל-200 מעלות.
    7. אופים בתנור החם 25-30 דקות, עד שהלחמניות מזהיבות.
    המתכון מאתר סוגת
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/7/19
    A B, תהילהמור, ציפס קידס ומשתמש נוסף מודים על התגובה.
  10. ניו פייס

    ניו פייס משתמש צעיר עיצוב ואדריכלות פנים

    הצטרף:
    ‏11/3/19
    הודעות:
    41
    תודות :
    59
    נקודות:
    29
    עיסוק:
    עיצוב פנים והדמיות
    מיקום:
    ירושלים
    מתכון למוצאי הצום:
    אני קבוע עושה אותו בסוף הצום - טעים!!!
    מושט וצ'יפס קפוא מניחה בתבנית תנור מערבבת מיונז עם בצל מטוגן (שיש בפריזר מוכן - קצוץ.)
    מורחת על המושט ועל הצ'יפס ומכסה עם פירורי זהב -גם את הצ'יפס.
    מכניסה לתנור ו....... אממממ.... טעים טעים טעים ...
     
  11. חצאית קפלים

    חצאית קפלים משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏26/2/15
    הודעות:
    423
    תודות :
    1,621
    נקודות:
    159
    אני דיברתי על המתכון של הריבועי קוואקר.
    לאיזה מתכון את התכוונת?
     
  12. .C.G

    .C.G משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏3/11/18
    הודעות:
    382
    תודות :
    2,348
    נקודות:
    159
    היא התכוונה נראה לי להומפרייז
     
    חצאית קפלים מודה על התגובה.
  13. תמי(ד) בחיוך!!!

    תמי(ד) בחיוך!!! משתמש מקצוען צילום מקצועי

    הצטרף:
    ‏6/5/18
    הודעות:
    228
    תודות :
    797
    נקודות:
    134
    עיסוק:
    צילום
    מיקום:
    ירושלים
    סוג מצלמה:
    קנון d80
    העלו כבר....
     
  14. מקצועי בלבד

    מקצועי בלבד משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏16/11/17
    הודעות:
    56
    תודות :
    3,177
    נקודות:
    139
    התכוונתי לקובץ להורדה
     
  15. .C.G

    .C.G משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏3/11/18
    הודעות:
    382
    תודות :
    2,348
    נקודות:
    159
    גם אני אשמח
     
  16. תמי(ד) בחיוך!!!

    תמי(ד) בחיוך!!! משתמש מקצוען צילום מקצועי

    הצטרף:
    ‏6/5/18
    הודעות:
    228
    תודות :
    797
    נקודות:
    134
    עיסוק:
    צילום
    מיקום:
    ירושלים
    סוג מצלמה:
    קנון d80
    מה להוריד?את הסרטון של ההומפרייז?
    הורידו אותו....
    הוא נמצא כמה הודעות מעלי....
     
  17. .C.G

    .C.G משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏3/11/18
    הודעות:
    382
    תודות :
    2,348
    נקודות:
    159
    את המתכון הזה, אם אפשר.
    תודה:)
     
  18. sigi

    sigi משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏4/3/18
    הודעות:
    42
    תודות :
    427
    נקודות:
    59
    נכון.
     
    .C.G מודה על התגובה.
  19. כוכב103

    כוכב103 משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים עיצוב גרפי פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏30/7/08
    הודעות:
    3,644
    תודות :
    2,684
    נקודות:
    240
    עיסוק:
    גרפיקה, שיווק, ניהול ופרסום
    מיקום:
    מודיעין עילית
    וככה הרווחנו מתכונים מעולים אמינים
    עם הוראות פשוטות וברורות.

    יישר כח!
    ירבו כמותך!
    אני בטוחה שרבות כאן חייבות לך הכרת הטוב גדולה
    הן ובני משפחותיהן!
     
    מלכה123, ליקי ;), חנון ו-5 משתמשים נוספים מודים על התגובה.
  20. תמי(ד) בחיוך!!!

    תמי(ד) בחיוך!!! משתמש מקצוען צילום מקצועי

    הצטרף:
    ‏6/5/18
    הודעות:
    228
    תודות :
    797
    נקודות:
    134
    עיסוק:
    צילום
    מיקום:
    ירושלים
    סוג מצלמה:
    קנון d80
    לא אכפת לי לעלות את הסרטון שהעלו כבר שוב......;)
     

    קבצים מצורפים:

    e.b, תהילהמור, חנון ו-2 משתמשים נוספים מודים על התגובה.