פתחנו! אשכול לסרטוני מתכונים מכל הסוגים.

תמי(ד) בחיוך!!!

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
משהי יודעת כמה תפו"א צריך למתכון שהעלתי?
(סורי על השאלה.....)
לא כתוב שם....
 

vigi

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מישהו יכול בבקשה להעלות מתכון/סרטון של לחמניה במילוי בשר טחון?
או בכלל לחמניה ממולאת?
תודה רבה.
זה מתכון שהכנתי כמה פעמים
יוצא מושלם!
אני אישית אוהבת יותר את מילוי הבצל, אם את עושה מילוי בשר אל תעשי הרבה כי זה טעים בעיקר טרי.



המרכיבים:

לבצק:
  • 1 ק"ג קמח קסם
  • 4 כפות סוכר לבן
  • 1/2 2 כוסות מים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כף מלח
למילוי בצל:
  • 3 בצלים גדולים מאד, חצויים ופרוסים
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 כף סוכר לבן
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית פלפל לבן
  • 1 כפית אבקת מרק עוף פרווה
  • 1/4 כפית פפריקה חריפה
  • מלח, פלפל
למילוי בשר:
  • 1/2 ק"ג בקר או עוף טחונים, מעורבבים עם 1 כף שומן כבש (לא חובה)
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 בצל גדול, קצוץ
  • 4 שיני שום, קצוצות
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה אדומה
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • 1 כף רסק עגבניות
  • צנוברים קלויים (לא חובה)
להברשה:
  • 1 ביצה גדולה, טרופה
  • שומשום, קצח
אופן ההכנה:
  1. מניחים בקערת המיקסר את כל מרכיבי הבצק מלבד המלח ולשים באמצעות וו לישה במשך 7 דקות, כאשר משנים לסירוגין את רמת המהירות מבינוני לגבוה, כדי לדמות מהלך של לישה ידנית.
  2. מוסיפים מלח וממשיכים ללוש 2 דקות נוספות. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשהים להתפחה במשך כשעה.
  3. בינתיים מכינים את מילוי הבצל: מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצלים במשך כ-3 דקות. מוסיפים כף סוכר, מערבבים וממשיכים לטגן 3 דקות נוספות. מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב וממשיכים לטגן כ-2 דקות נוספות. טועמים, מתקנים תיבול ומסירים מהאש.
  4. אם רוצים מכינים גם מילוי בשר: מחממים את השמן במחבת רחבה ומטגנים בו את הבצל במשך כ-2 דקות. מוסיפים שום, מערבבים וממשיכים לטגן עד להזהבה קלה. מפזרים עליהם את הבשר הטחון ומערבבים היטב. כשהבשר מתחיל לשנות צבע מוסיפים את כל יתר המרכיבים, מערבבים היטב ומסירים מהאש. מניחים להתקרר.
  5. יוצרים מהבצק שתפח כ-20 כדורים בגודל פינג פונג, ממלאים כל כדור במילוי וסוגרים כמו שק. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה כך שהתפר יהיה כלפי מטה, מברישים בביצה ומפזרים שומשום. אם מכינים לחמניות בשר, מפזרים עליהן קצח, כדי להבדיל בין שני הסוגים.
  6. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  7. אופים בתנור החם 25-30 דקות, עד שהלחמניות מזהיבות.
המתכון מאתר סוגת
 
נערך לאחרונה ע"י מנהל:

ניו פייס

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
מתכון למוצאי הצום:
אני קבוע עושה אותו בסוף הצום - טעים!!!
מושט וצ'יפס קפוא מניחה בתבנית תנור מערבבת מיונז עם בצל מטוגן (שיש בפריזר מוכן - קצוץ.)
מורחת על המושט ועל הצ'יפס ומכסה עם פירורי זהב -גם את הצ'יפס.
מכניסה לתנור ו....... אממממ.... טעים טעים טעים ...
 

חצאית קפלים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני הכנתי בלי השמנת, וטיגון בשמן-יצא מושלם!!
להקפיד על הרבה בצל מטוגן ומקורמל טוב! ממש לא הרגשתי צורך בשמנת..
אני דיברתי על המתכון של הריבועי קוואקר.
לאיזה מתכון את התכוונת?
 

תמי(ד) בחיוך!!!

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
מה להוריד?את הסרטון של ההומפרייז?
הורידו אותו....
הוא נמצא כמה הודעות מעלי....
 

.C.G

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מה להוריד?את הסרטון של ההומפרייז?
הורידו אותו....
הוא נמצא כמה הודעות מעלי....
זה מתכון שהכנתי כמה פעמים
יוצא מושלם!
אני אישית אוהבת יותר את מילוי הבצל, אם את עושה מילוי בשר אל תעשי הרבה כי זה טעים בעיקר טרי.


המרכיבים:

לבצק:
  • 1 ק"ג קמח קסם
  • 4 כפות סוכר לבן
  • 1/2 2 כוסות מים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כף מלח
למילוי בצל:
  • 3 בצלים גדולים מאד, חצויים ופרוסים
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 כף סוכר לבן
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית פלפל לבן
  • 1 כפית אבקת מרק עוף פרווה
  • 1/4 כפית פפריקה חריפה
  • מלח, פלפל
למילוי בשר:
  • 1/2 ק"ג בקר או עוף טחונים, מעורבבים עם 1 כף שומן כבש (לא חובה)
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 בצל גדול, קצוץ
  • 4 שיני שום, קצוצות
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה אדומה
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • 1 כף רסק עגבניות
  • צנוברים קלויים (לא חובה)
להברשה:
  • 1 ביצה גדולה, טרופה
  • שומשום, קצח
אופן ההכנה:
  1. מניחים בקערת המיקסר את כל מרכיבי הבצק מלבד המלח ולשים באמצעות וו לישה במשך 7 דקות, כאשר משנים לסירוגין את רמת המהירות מבינוני לגבוה, כדי לדמות מהלך של לישה ידנית.
  2. מוסיפים מלח וממשיכים ללוש 2 דקות נוספות. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשהים להתפחה במשך כשעה.
  3. בינתיים מכינים את מילוי הבצל: מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצלים במשך כ-3 דקות. מוסיפים כף סוכר, מערבבים וממשיכים לטגן 3 דקות נוספות. מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב וממשיכים לטגן כ-2 דקות נוספות. טועמים, מתקנים תיבול ומסירים מהאש.
  4. אם רוצים מכינים גם מילוי בשר: מחממים את השמן במחבת רחבה ומטגנים בו את הבצל במשך כ-2 דקות. מוסיפים שום, מערבבים וממשיכים לטגן עד להזהבה קלה. מפזרים עליהם את הבשר הטחון ומערבבים היטב. כשהבשר מתחיל לשנות צבע מוסיפים את כל יתר המרכיבים, מערבבים היטב ומסירים מהאש. מניחים להתקרר.
  5. יוצרים מהבצק שתפח כ-20 כדורים בגודל פינג פונג, ממלאים כל כדור במילוי וסוגרים כמו שק. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה כך שהתפר יהיה כלפי מטה, מברישים בביצה ומפזרים שומשום. אם מכינים לחמניות בשר, מפזרים עליהן קצח, כדי להבדיל בין שני הסוגים.
  6. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  7. אופים בתנור החם 25-30 דקות, עד שהלחמניות מזהיבות.
המתכון מאתר סוגת
את המתכון הזה, אם אפשר.
תודה:)
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
רוצה לומר שבדיוק מסיבה זו, אחרי שאני קניתי איזה שהוא ספר שהיה נראה מאוד מבטיח וקל, ניסיתי כמה דברים. נו, איך לומר, נחמד ולא יותר.
מי שחיפש ממש יכול היה למצוא קשר בין מה שיצא לי לבין התמונה בספר. מכירות את "למצולמים אין קשר לכתבה?"

ואז הבנתי שיש פה משהו לא הוגן
והחלטתי להתחיל להעלות מתכונים לכל מיני דברים. עוגות, פטיפורים וכו'. חלקם ממש מרשימים. אבלך החלטתי לא ליפות את התוצאה. להשאיר אותה כמו שהיא.
מסיבה זו אני גם מצלמת לבד ולא מעבירה לצילום מקצועי. יש לי ענין שהתמונות יראו את המציאות. כמו שהיא. בלי עיבודים. בלי יישורים. בלי החלקות. כלום.
כזה ראה, עשה וקבל.
זהו.
וזה המוטו שלי בכל מה שאני מעלה.
וככה הרווחנו מתכונים מעולים אמינים
עם הוראות פשוטות וברורות.

יישר כח!
ירבו כמותך!
אני בטוחה שרבות כאן חייבות לך הכרת הטוב גדולה
הן ובני משפחותיהן!
 
למעלה