פתחנו! אשכול לסרטוני מתכונים מכל הסוגים.

ניו פייס

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
אני צריכה מתכון לסטייק מינוט (נראה לי סטייק עין) אבל בסגנון טיגון.
 

RRch1221

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
יש למישהו מתכון של פריקסה תוניסאי בא לי על זה בטירוף להכין אתו
 

.C.G

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אפשר להעלות כקובץ? לא נפתח בנטפרי...
 

ציפס קידס

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מישהו יכול בבקשה להעלות מתכון/סרטון של לחמניה במילוי בשר טחון?
או בכלל לחמניה ממולאת?
תודה רבה.
 

אסתי וויג

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
תודה לכל המודות,אבל אני רוצה רעיונות.....;)
אגב-חבל שזה לא מקפיץ את האשכול ברגע שמישהי מודה על תגובה.....:rolleyes:
יש פה מתכון להומפרייז (לא יודעת באיזה עמוד מופיע פה)
יוצא מעולה וטעים מאוד!!
מוסבר בצורה ברורה וקלה מאוד
 

תמי(ד) בחיוך!!!

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
יש פה מתכון להומפרייז (לא יודעת באיזה עמוד מופיע פה)
יוצא מעולה וטעים מאוד!!
מוסבר בצורה ברורה וקלה מאוד
תודה!!
כתבתי בגוגל ועלה לי כמה מתכונים(כולל סרטונים....)נראה ממש טוב!
אני הולכת להכין......
 

תמי(ד) בחיוך!!!

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
המתכון:
אופן הכנת המתכון
1. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות קטנות-בינונית. להניח נייר אפייה על תבנית התנור, לשמן את תפוחי האדמה, לערבב היטב עם הידיים כדי שכל תפוחי האדמה יצופו בשמן ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות עד להזהבה וקריספיות (למשך כ- 45-50 דקות).

2. בינתיים, במחבת נוספת להכין את הרוטב: להמיס את החמאה, להוסיף את הבצל הסגול שחתוך בצורה גסה (לפי הטעם), רוטב הצ`ילי, הדבש (עדיף להשתמש בסוכר חום או בנוסף לדבש כדי לעדן את חריפות רוטב הצ`ילי), המלח ולבסוף את השמנת המתוקה.

3. לערבב היטב ולבשל עד שהרוטב יבעבע.

4. להוסיף את קוביות תפוחי האדמה אל המחבת עם הרוטב, ולערבב היטב כך שהרוטב יכסה את כל קוביות תפוחי האדמה.

5. להמשיך לטגן מעט ולהגיש חם הומפרייז ביתי מושלם.

6. בתיאבון

אופציה נוספת להכנת תפוחי האדמה היא לבשל אותם קלופים חצי בישול (כ- 30 דקות), להוציא, לייבש במגבת, להניח שיתקררו מעט ולחתוך לקוביות קטנות. לאחר מכן, במחבת גדולה לחמם 7-8 כפות שמן ולטגן את קוביות תפוחי האדמה. שיטת ההכנה כוללת גם אפייה/בישול. לגרסת פרווה יש להשתמש בשמן קנולה במקום החמאה לטיגון הבצל ובשמנת צמחית במקום שמנת מתוקה.
 

.C.G

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
המתכון:
אופן הכנת המתכון
1. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות קטנות-בינונית. להניח נייר אפייה על תבנית התנור, לשמן את תפוחי האדמה, לערבב היטב עם הידיים כדי שכל תפוחי האדמה יצופו בשמן ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות עד להזהבה וקריספיות (למשך כ- 45-50 דקות).

2. בינתיים, במחבת נוספת להכין את הרוטב: להמיס את החמאה, להוסיף את הבצל הסגול שחתוך בצורה גסה (לפי הטעם), רוטב הצ`ילי, הדבש (עדיף להשתמש בסוכר חום או בנוסף לדבש כדי לעדן את חריפות רוטב הצ`ילי), המלח ולבסוף את השמנת המתוקה.

3. לערבב היטב ולבשל עד שהרוטב יבעבע.

4. להוסיף את קוביות תפוחי האדמה אל המחבת עם הרוטב, ולערבב היטב כך שהרוטב יכסה את כל קוביות תפוחי האדמה.

5. להמשיך לטגן מעט ולהגיש חם הומפרייז ביתי מושלם.

6. בתיאבון

אופציה נוספת להכנת תפוחי האדמה היא לבשל אותם קלופים חצי בישול (כ- 30 דקות), להוציא, לייבש במגבת, להניח שיתקררו מעט ולחתוך לקוביות קטנות. לאחר מכן, במחבת גדולה לחמם 7-8 כפות שמן ולטגן את קוביות תפוחי האדמה. שיטת ההכנה כוללת גם אפייה/בישול. לגרסת פרווה יש להשתמש בשמן קנולה במקום החמאה לטיגון הבצל ובשמנת צמחית במקום שמנת מתוקה.
אפשר להעלות את הסרטון בקובץ מצורף? תודה!
 

לוח אירועים וקורסים קרובים

למעלה