פתחנו! אשכול לסרטוני מתכונים מכל הסוגים.

חריף אש

משתמש מקצוען
ומה חשבתם...
שרק אתם כאלה לא יוצלחיות:mad:
רצות לאפות בגלל תמונה מגרה
והתוצאה..... לא איי איי:(
אז רבותי!
אפשר להעלות את המורל
וכל הנחיתיות בנושא אפיה
לזקוף ת'גב

גילינו את התרמית

אגב---
סיפרה לי גרפיקאית
שכל תמונה של מאכל כלשהו
טרם היא מתפרסמת בעיתון
היא עוברת "טיפול" מסור בפוטושופ
 

A B

משתמש מקצוען
פעם ישבתי במסעדה בדיוק ביום שבו הם ערכו צילומים לתפריט החדש שלהם....
יצא לי הטעם מכל האוכל שלהם.....
ואילולי לא הזמנתי כבר והאוכל היה על השולחן הייתי יוצאת בלי לשלם גרוש.
פשוט איייייכככככסססססס
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מה חשבתם?
אני ראיתי צילומים של פטיפורים. בונבונים קטנים, עוגות מניאטורויות בציפוי.....פלסטלינה חומה, מדוייק. מסורטט. משהו.
במתכון כתוב - שוקולד לציפוי.

ראיתי עוגת טורט נמוכה עם קרם בין השכבות. משהו מדוייק שלא מהעולם הזה.
העוגה- ספוג חתוך. נראה מטורף.
במתכון כתוב- ביצים, קמח, סוכר, שמן, אבקת אפיה וכו'

ראיתי סטייק, עסיסי, מבושל בדיוק בדרגה הנכונה. מטורף. מגרה. רציתי ביס, עם כל השומן.
הסטייק לא היה מבושל בכלל.
צופה בתערובת של נפט [!!!] ועוד כל מיני. יאמי.
במתכון- סילאן, רוטב סויה ולא זוכרת מה עוד


רק תכינו
:p:p
 

ששונית

משתמש מקצוען
המאכלים המזויפים האלו מאוד מתסכלים.
יש שפית אחת שלא אנקוב בשמה אבל למדתי להתעלם מהמתכונים שלה אחרי כמה ניסיונות נפל מאכזבים.
לקח לי כמה מתכונים וכסף וזמן וכוחות עד שקלטתי שהכול זיוף ובמקרים רבים היא אפילו לא טורחת להתאים את התמונה למתכון מבחינת הצבעים, המרקם, הצורה ועוד.
 

A B

משתמש מקצוען
המאכלים המזויפים האלו מאוד מתסכלים.
יש שפית אחת שלא אנקוב בשמה אבל למדתי להתעלם מהמתכונים שלה אחרי כמה ניסיונות נפל מאכזבים.
לקח לי כמה מתכונים וכסף וזמן וכוחות עד שקלטתי שהכול זיוף ובמקרים רבים היא אפילו לא טורחת להתאים את התמונה למתכון מבחינת הצבעים, המרקם, הצורה ועוד.
אני הייתי בקורס בישול אצלי משהיא- אחת המוכרות בתחום (ולא אנקוב בשמה....) והיא אמרה לנו שבתכנוים שהיא מביאה בעיתונים תמיד חסר רכיבים כדי שלא יעתיקו אותה
 

BARPRO

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
קליפ שצילמתי בנוסף...מתכון של "ניקי ב"- (קובץ מוקטן)
עוגיות שוקולד ציפס עם טחינה- פשוט טעייים

35 עוגיות

מרכיבים:
100 ג’ חמאה
150 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
ביצה
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
2 כפות יפות טחינה גולמית
190 ג’ קמח (כוס וחצי פחות 2 כפות)
חצי כוס שוקולד צ’יפס לבן / חום



הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.2. להוציא את החמאה 15 דקות קודם מהמקרר.
3. לשים במיקסר את החמאה והסוכר ולהקציף כשתי דקות, להוסיף את הביצה ולהקציף עד שהיא נטמעת בעיסה, להוסיף את הסודה לשתייה טחינה את הקמח ובסוף את השוקולד צ’יפס.

4. להרטיב את הידיים ולהכין עיגולים קטנים (14 ג’) לסדר בתבנית עם רווח בית אחד לשני. להכניס לתנור ולאפות 10 דקות, לצנן לא לגעת לפני.
אני עשיתי עם קמח כוסמין 80 % וסוכר חום יצא מאווווד טעים
כדאי לדעת ש…
העוגיות יוצאות מהתנור רכות ומתקשות בחוץ, לא להגיע למצב שהן יוצאות קשות מהתנור, שמן לא מתאים לפרווה מחמאה, הכוונה לטחינה גולמית.
 

קבצים מצורפים

  • קליפ מתכון.mp4
    7.3 MB · צפיות: 620

RRch1221

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
יש למישהו מתכון לזיתים מרוקאים?
 

Life is Beautiful

משתמש מקצוען
המשתמש נחסם
http://www.10dakot.co.il/זיתים-מבושליםמצרכים:
3 כפות שמן זית
קופסת שימורים של זיתים ירוקים שלמים מגולענים לאחר סינון (=2 כוסות)
בצל בינוני קצוץ
עגבניה גדולה מגורדת
2 שיני שום קצוצות/ כתושות
3 כפות רסק עגבניות
כף שטוחה דבש/ סילאן
כוס מים רותחים
תבלינים: כפית גדושה פפריקה מתוקה, חצי כפית פפריקה חריפה, חצי כפית מלח,פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה:
-מטגנים את הבצל הקצוץ בסיר קטן עם 3 כפות שמן זית עד להזהבה קלה. מוסיפים את העגבניה המגורדת והשום ומערבבים. ממליחים מעט ומבשלים כ 3-4 דקות. מוסיפים את הזיתים (בלי הנוזלים), רסק עגבניות, סילאן וכוס מים רותחים ומערבבים. מתבלים בפפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, מלח ופלפל שחור. מבשלים עם מכסה במשך כ-15 דקות (יש לערבב מידי פעם).
*ניתן להגיש חם לצד אורז לבן או להגיש קר כסלט.
הערה: לזיתים יש טעם מעט מר שלא כולם אוהבים. כדי להפחית את המרירות, לפני שמכינים את התבשיל, ניתן להכניס את הזיתים (ללא הנוזלים) לסיר עם מים, להביא לרתיחה ולסנן. אם הזיתים עדיין מרים לטעמכם, ניתן לחזור על הפעולה פעם נוספת.
 
נערך לאחרונה ב:

אחת מנשר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
המאכלים המזויפים האלו מאוד מתסכלים.
יש שפית אחת שלא אנקוב בשמה אבל למדתי להתעלם מהמתכונים שלה אחרי כמה ניסיונות נפל מאכזבים.
לקח לי כמה מתכונים וכסף וזמן וכוחות עד שקלטתי שהכול זיוף ובמקרים רבים היא אפילו לא טורחת להתאים את התמונה למתכון מבחינת הצבעים, המרקם, הצורה ועוד.
אני הייתי בקורס בישול אצלי משהיא- אחת המוכרות בתחום (ולא אנקוב בשמה....) והיא אמרה לנו שבתכנוים שהיא מביאה בעיתונים תמיד חסר רכיבים כדי שלא יעתיקו אותה

@A B לקחת לי את המילים מהפה
לדעתי אתם מדברות על אותה אחת ,
גמאני הייתי בקורס אצלה ולי היא אמרה שגם בספרים שלה היא לא שמה את כל הרכיבים.
 

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
@A B לקחת לי את המילים מהפה
לדעתי אתם מדברות על אותה אחת ,
גמאני הייתי בקורס אצלה ולי היא אמרה שגם בספרים שלה היא לא שמה את כל הרכיבים.
חרדית?
כי בעברית קוראים לזה רמאות.
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ב'

ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ:
נקרא  14  פעמים

לוח מודעות

למעלה