מתכון פשטידת פטריות ובצל מהממת ב-5 דקות

הנושא בפורום 'איש את רעהו' פורסם ע"י hbecker, ‏11/12/17.

  1. yudb

    yudb משתמש סופר מקצוען

    הצטרף:
    ‏8/4/13
    הודעות:
    4,498
    תודות :
    1,306
    נקודות:
    220
    לי זה מילא 3 תבניות אינגלישקייק רגילות.
    אבל לא יצא הכי גבוה.

    לגבי העלי סיגר שכחתי לציין שפשוט קיפלתי לחצי והעלי סיגר כאילו עטפו את הפשטידה משתי הצדדים.

    יצא מרשים טעים וקרנצ'י
     
  2. hbecker

    hbecker משתמש סופר מקצוען

    הצטרף:
    ‏19/2/14
    הודעות:
    14,156
    תודות :
    60,471
    נקודות:
    293
    ב-2 יצא גבוה ומרשים
     
    לא אני מודה על התגובה.
  3. פיר

    פיר משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏27/12/15
    הודעות:
    914
    תודות :
    765
    נקודות:
    99
    תודה מכל הלב על כל מה שאת טורחת למענינו
     
  4. yudb

    yudb משתמש סופר מקצוען

    הצטרף:
    ‏8/4/13
    הודעות:
    4,498
    תודות :
    1,306
    נקודות:
    220
    אני רוצה להכין ולהקפיא,
    מתאים?
    ואפילו בלי המלאוח - יתאים בהקפאה ויהיה טעים?
     
  5. hbecker

    hbecker משתמש סופר מקצוען

    הצטרף:
    ‏19/2/14
    הודעות:
    14,156
    תודות :
    60,471
    נקודות:
    293
    כן
    בלי הפשרה.
    ישר לתנור לחימום או לפלטה
     
    yudb מודה על התגובה.
  6. ספר קריאה

    ספר קריאה משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏6/11/18
    הודעות:
    19
    תודות :
    287
    נקודות:
    54
    כמה זמן אפשר להכין קודם ולהניח במקרר?
    זה מתאים לשתי תבניות עגולות הכי קטנות-יוצאות פשטידות קטנות מאד?
     
  7. yudb

    yudb משתמש סופר מקצוען

    הצטרף:
    ‏8/4/13
    הודעות:
    4,498
    תודות :
    1,306
    נקודות:
    220
    בסוף עשיתי עם בצק עלים את הפשטידת פטריות
    עם בטטה עשיתי בנפרד

    שתיהן יצאו מעולה!!!
    וקלותתתתתתתתתת
    תודה רבה!!
    :)
     
    hbecker מודה על התגובה.
  8. ספר קריאה

    ספר קריאה משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏6/11/18
    הודעות:
    19
    תודות :
    287
    נקודות:
    54
    איזה גודל של תבניות ????
     
  9. yudb

    yudb משתמש סופר מקצוען

    הצטרף:
    ‏8/4/13
    הודעות:
    4,498
    תודות :
    1,306
    נקודות:
    220
    אני צריכה לאפות,
    לשים בהקפאה
    ובלי הפשרה להכניס לתנור?

    או להכניס למקפיא את העיסה ללא אפייה?
    תודה רבה הני!!
     
  10. אני פה

    אני פה משתמש צעיר

    הצטרף:
    ‏15/10/18
    הודעות:
    88
    תודות :
    83
    נקודות:
    43
    תודה!
    טעים במיוחד
     
  11. ספר קריאה

    ספר קריאה משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏6/11/18
    הודעות:
    19
    תודות :
    287
    נקודות:
    54
    פשטידה פצצה
    הכפלתי פי שלוש לארוחה למשפחה מורחבת...
    נהנו מזה מאד.................תודה
     
    hbecker מודה על התגובה.
  12. טוליפ

    טוליפ משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏22/1/10
    הודעות:
    2,209
    תודות :
    1,212
    נקודות:
    230
    התלהבתי שאולי יש מתכון חדש...
     
    L_M מודה על התגובה.
  13. hbecker

    hbecker משתמש סופר מקצוען

    הצטרף:
    ‏19/2/14
    הודעות:
    14,156
    תודות :
    60,471
    נקודות:
    293
    לאפות ולהכניס למקפיא אפוי אחרי צינון.
    לחימום- לא להפשיר אלא להעביר ישירות לתנור או לפלטה
     
    yudb מודה על התגובה.
  14. יעל זפרני

    יעל זפרני משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏4/5/14
    הודעות:
    1,352
    תודות :
    2,298
    נקודות:
    271
    עיסוק:
    גרפיקאית
    מיקום:
    עפולה
    דף הבית:
    סוג מצלמה:
    nikon D70
    יצא ממש מעדן!!! תודה.
     
    hbecker מודה על התגובה.