• פרוג למען העצמאים!

    כפורום העצמאים והעסקים הקטנים המוביל בציבור החרדי, אתר פרוג נרתם לעזרתכם. בעקבות התפשטות נגיף הקורונה והשפעתו על המשק, נגרמים נזקים כלכליים לעצמאים רבים אשר מתמודדים עם מחסור בלקוחות. לכן החלטנו להושיט לכם יד ואנו מעניקים לכם, חברי האתר היקרים, את מערכת הפרסום העצמאית שלנו ב30% הנחה!!!

    למימוש ההטבה, אין צורך בהקלדת קוד קופון, פשוט פרסמו!

    לתשומת לב! המבצע עד חג הפסח

    למעבר ליצירת קמפיין >>>
     
    להתייעצות ועזרה בין חברי הפורום >>>
     
    לחבילת פוש לעסקים לחץ כאן >>>
     

פשטידת פטריות ובצל מהממת ב-5 דקות

yudb

משתמש סופר מקצוען
לי זה מילא 3 תבניות אינגלישקייק רגילות.
אבל לא יצא הכי גבוה.

לגבי העלי סיגר שכחתי לציין שפשוט קיפלתי לחצי והעלי סיגר כאילו עטפו את הפשטידה משתי הצדדים.

יצא מרשים טעים וקרנצ'י
 

hbecker

Moderator
מנהל
לי זה מילא 3 תבניות אינגלישקייק רגילות.
אבל לא יצא הכי גבוה.

לגבי העלי סיגר שכחתי לציין שפשוט קיפלתי לחצי והעלי סיגר כאילו עטפו את הפשטידה משתי הצדדים.

יצא מרשים טעים וקרנצ'י
ב-2 יצא גבוה ומרשים
 

yudb

משתמש סופר מקצוען
בבקשה:

רכיבים

2 תבניות עגולות חד פעמיות בגודל הקטן ביותר

2 עלי מלאווח

1 קופסא שימורי פטריות חתוכים

2 בצלים קצוצים

3/4 כוס קמח

כף אבקת מרק פטריות

1 כפית מלח

קמצוץ פלפל שחור

1/2 כוס שמן

4 ביצים


רפדי את התבניות בניר אפיה. הסירי מעלי המלאווח את הנילון העוטף אותם. הניחי מעל התבניות המרופדות בניר אפיה.

הניחי בצד והכיני מלית.

קצצי דק את הבצל והפטריות. הכניסי לקערה והוסיפי את יתר החומרים.

עכשיו המלאווח אמור כבר להיות רך ולא קפוא ממש. לחצי קלות כדי שיכנס לתוך התבנית . סדרי את הקצוות סביב שולי התבנית. שפכי את המלית על המלאווח.

אפי ב 180 מעלות כ-45 דקות.

לגירסא חלבית ניתן להמיר ביצה אחת ב 1/2 גביע קוטג' ולפזר על הפשטידה לפני אפייתה גבינה צהובה.

לא אוהבים פטריות? אין בעיה. כל ירק אחר יתקבל כאן בברכה.
2 כוסות קוביות קישואים
2 כוסות קוביות בטטה.
הרוקולי
כרובית.


אגב, בתמונה זה בצלן סגול רק כי לא היה לי לבן. אבל עם לבן זה גם מעולה.


תכינו.
תשתפו בתוצאות.
מבטיחה שזה באמת טעים!

הכנתי היום 6 למסיבת חנוכה משפחתית [אשמור עטוף הטב במקרר עם יום רביעי]. 1 כבר התחסל.
אני רוצה להכין ולהקפיא,
מתאים?
ואפילו בלי המלאוח - יתאים בהקפאה ויהיה טעים?
 

ספר קריאה

משתמש פעיל
כמה זמן אפשר להכין קודם ולהניח במקרר?
זה מתאים לשתי תבניות עגולות הכי קטנות-יוצאות פשטידות קטנות מאד?
 

hbecker

Moderator
מנהל
אני צריכה לאפות,
לשים בהקפאה
ובלי הפשרה להכניס לתנור?

או להכניס למקפיא את העיסה ללא אפייה?
תודה רבה הני!!
לאפות ולהכניס למקפיא אפוי אחרי צינון.
לחימום- לא להפשיר אלא להעביר ישירות לתנור או לפלטה
 

יויו שר

משתמש רשום
אם אני מעונינת לשים ברוקולי מהקפאה או כרובית מהקפאה במקום פטריות .
1. האם יש צורך לבשל את זה קודם במים או במים עם מלח. אם כן במה ואיך?
2. האם יש צורך להפשיר את זה קודם?
3.כמה בערך הכמות שאני אמורה להוציא משקית ההקפאה ? 2 כוסות? יותר או פחות?
4. האם יש דברים נוספים שמשתנים במתכון כשמדובר בברוקולי?
אשמח לתשובה בהקדם
 

hbecker

Moderator
מנהל
אם אני מעונינת לשים ברוקולי מהקפאה או כרובית מהקפאה במקום פטריות .
1. האם יש צורך לבשל את זה קודם במים או במים עם מלח. אם כן במה ואיך?
2. האם יש צורך להפשיר את זה קודם?
3.כמה בערך הכמות שאני אמורה להוציא משקית ההקפאה ? 2 כוסות? יותר או פחות?
4. האם יש דברים נוספים שמשתנים במתכון כשמדובר בברוקולי?
אשמח לתשובה בהקדם
קיבלת תשובה, נכון?:)
 

לללי

Moderator
מנהל
פרסום וקופירייטינג
העני
היא הפיבורייטית שלי לארוחות חנוכה מהירות וכייפיות
כבר שנה שלישית :)
יישר כח בשם הילדים שלי
וגם בשם השכנה יולדת שזכתה לפשטידה טעימה :)
 

לוח דרושים

למעלה