וואו, הני, בדיוק בשביליאין צורך בקמח כלל. העמילן שבעדשים עושה את עבודת החיבור בצורה נהדרת.
אפשר להקפיא ולחמם ישירות מההקפאה בלח להפשיר בין לבין
תודה ענקית!!!
אודה לעוד סוגי מתכונים כאלו, שמכילים הרבה חלבון ופחמימה מינורית
כמו"כ כמה מלח בערך צריך לשים? (לא אכפת לי אפילו בסגנון של לכוס עדשים כך וכך כמות של מלח, כמו שאני יודעת שעל כל כוס אורז, כפית מלח)
פעם הכנתי איזה שהם קציצות עדשים אפויות, זה היה מלא עבודה, בסוף היה חסר מלח, וכל הכמות הלכה לפח.