פשטידה מתוקה פרווה

  • פותח הנושא aser
  • פורסם בתאריך

מאמרים אחרונים

מה קורה כשמתוקף היותנו בעלי עסקים אנו הופכים ללקוחות??
כבעלי עסק, אנחנו יודעים להגדיר לעצמנו נהדר אלו לקוחות אנחנו רוצים בעסק שלנו, ואלו לקוחות כדאי לשלח באדיבות ראויה לציון ישירות למתחרים :rolleyes...
מה יהיה על סבתא?
לפני כשנה סבא אברהם נפטר, מותיר את המשפחה להיאבק עם הזיכרונות. מאות אנשים הגיעו לחלוק כבוד אחרון לאדם שעשה למענם כל כך הרבה. כשהזכירו את סבא, את...
התגלה מפיץ העל של הנגיף. וזה לא בסין....
אז סברנו שהוא נוצר בוואהן שבסין קיווינו שהוא ייעלם מיד בחמסין, היינו בטוחים שהוא יתרשם מהסגר ותוך חודשיים גג הכל יהיה בסדר. התרחקנו, התמסכנו...
גם אתם שמתם לב שרק עכשיו הגיעה הקולקציה החדשה למדפים? הסוד המלא נחשף לראשונה, ועל הדרך טריק לניצול קופונים.
אם אתן מאלו שהבילוי שלהם הוא סיור בגאולה וברבי עקיבא, לסרוק ולמשש את חלונות הראווה, יכלתן לזהות השנה דיליי חריג במועד השקת הקולקצייה החדשה לחג...

aser

משתמש מקצוען
ככה הם החיים -
מצד אחד צער ותפילה.
מצד שני התחזקות והמשך.....

מחפשת מתכון משובח לפשטידה מתוקה פרווה - שכוללת איטריות

אולי עם שילוב של חמוציות ואגוזים - - -

רק אני לא יודעת לפנטז לבד מתכון...:p

תודה לכולן!:)
 

גלידה

משתמש פעיל
תוסיפי לאטריות את האגוזים, חמוציות, ביצים שמן,דבש, סוכר, סוכר וניל ואפשר גם קצת רסק תפוחים
עוד אופציות של פשטידות:
אטריות עם אננס/אפרסק
אטריות עם דבש וקורנפלס מלמעלה
 

שולחנית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לבשל חבילת אטריות רחבות. בסיום הבישול לשפוך את המים ולא לשטוף שהאטריות לא יתקררו. להוסיף 75 גר' מרגרינה, לערבב טוב עד שהיא תימס ואז להוסיף:
1 ריץ' קפה גדול
6 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כפית מלח
2 סוכר וניל
לערבב ולשפוך לתבניות
אפשר לפזר מעל קצת סוכר קינמון וקורנפלקס. מאוד מוסיף
 

aser

משתמש מקצוען
נכתב ע"י גלידה;1982394:
תוסיפי לאטריות את האגוזים, חמוציות, ביצים שמן,דבש, סוכר, סוכר וניל ואפשר גם קצת רסק תפוחים
עוד אופציות של פשטידות:
אטריות עם אננס/אפרסק
אטריות עם דבש וקורנפלס מלמעלה
המתחיל במצווה אומרים לו....

אולי תדעי לתת לי כמויות מכל דבר???

תודה!!!
 

פלאפונית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לבשל חבילת אטריות עבות ,לסנן ולא לשטוף (שישאר חם)
מספיק לתבבנית בינונית ח''פ
בקערה נפרדת מערבבים:
4 ביצים
1 רי'צ פרווה
כוס סוכר
2 ס. וניל
כף של לימון סחוט או משומר.
חצי כוס שמן
לערבב הכל ואז לשפוך לתוכו את האטריות החמות
לשים בתבנית ולמעלה שמים חתיכות קטנות של מרגרינה -ממש קטנות
ולא בכל האיזורים אלה ככה פה ושם..(לא חייבים!)
אופים על חום של 160 באיזור החצי -45 ד'ק...
בתאבון!
 

רק ברכה

משתמש פעיל
פשטידת אננס

אם מעניין אותך אמרי לי - זה מתוק וטעימ וגם משמין :) וזה כמובן עם אטריות
 

יחשבאף

משתמש מקצוען
פשטידת אטריות מתוקה עם צימוקים ותפוחים

החומרים:
חבילת אטריות (רצוי בגודל בינוני, לא הדקות ולא העבות)
1 מרגרינה
3-4תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
כוס צימוקים
כוס סוכר
3 כפות מיץ לימון
1 כף תמצית שקדים
5 ביצים
מעט קינמון.
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות, שמים את המרגרינה בתוך תבנית ומכניסים לתנור.
בינתיים, מבשלים את האטריות, משרים את הצימוקים במים חמים, ומערבבים את קוביות התפוחים עם מיץ הלימון ותמצית השקדים.
כאשר האטריות מוכנות, מסננים ושמים בקערה.
מוציאים את המרגרינה מהתנור, שופכים על האטריות ומערבבים.
מוסיפים כוס סוכר ומערבבים.
מוסיפים את התפוחים ומערבבים.
מסננים את הצימוקים מהמים, מוסיפים לתערובת ומערבבים.
עכשיו מגיע השלב של הביצים (חשוב להקפיד על ההוראות בדיוק)
פותחים ביצה, שופכים לתוך הכוס מעט מלח, מקשקשים את הביצה, שופכים לקערה ומערבבים.
כך עושים עם כל ביצה בנפרד.
שופכים את התערובת אל התבנית המשומנת.
מערבבים רבע כוס סוכר עם מעט קינמון ומפזרים מלמעלה.
אופים כשעה-שעה וחצי עד שהתערובת מתגבשת והחלק העלון מעט שחום.
ניתן להגיש חם או קר לפי ההעדפה.
מומלץ מאוד לנסות!!!
 

aser

משתמש מקצוען
נכתב ע"י shaiky02;1982435:
אם מעניין אותך אמרי לי - זה מתוק וטעימ וגם משמין :) וזה כמובן עם אטריות
ברור!!!

תודה!
 

ללי שלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני מעל המתכון של פלאפון שמה:
ממיסה בסיר 50 גר' מרגרינה ואח"כ מוסיפה סוכר (לא זוכרת כמה) וכפית קינמון וכוס וחצי פצפוצי אורז
מערבבת ושופכת מעל האטריות.
טעים טעים - הילדים שלי כל הזמן מבקשים אתצ זה לכבוד ר"ח. או יום הולדת אני לא אוהבת לעשות את זה הרבה כי זה מאוד לא בריא
 

רק ברכה

משתמש פעיל
פשטידה מתוקה - אננס

לבשל אטריות רחבות עם מעט שמן
לאחר הבישול לסנן ולהוסיף קופסת שימורים אננס עם המים ( כשזה מרוסק)
ולהוסיף -
1/3 כוס שמן
1 כוס סוכר
מעט מלח
3 סוכר וניל
מעט מיץ לימון
5 ביצים
אפשר גם חמוציות

לאפות כשעה בחום כ- 180 מעלות - 3 תבניות אינגליש - לאפות פתוח
בהצלחה רבה ועדכני אם עשית ואיך יצא!!! :)
 

פלאפונית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י קטיפה;1982455:
אני מעל המתכון של פלאפון שמה:
ממיסה בסיר 50 גר' מרגרינה ואח"כ מוסיפה סוכר (לא זוכרת כמה) וכפית קינמון וכוס וחצי פצפוצי אורז
מערבבת ושופכת מעל האטריות.
טעים טעים - הילדים שלי כל הזמן מבקשים אתצ זה לכבוד ר"ח. או יום הולדת אני לא אוהבת לעשות את זה הרבה כי זה מאוד לא בריא
אם את עושה את זה , אז את כנראה הונגריה ... :)
 

aser

משתמש מקצוען
נכתב ע"י גלידה;1982394:
תוסיפי לאטריות את האגוזים, חמוציות, ביצים שמן,דבש, סוכר, סוכר וניל ואפשר גם קצת רסק תפוחים
עוד אופציות של פשטידות:
אטריות עם אננס/אפרסק
אטריות עם דבש וקורנפלס מלמעלה
מי מוכשרת ויכולה לתת לי כמויות מדויקות???
אולי בקר שלנו זמינה???:):p
 

סולפג' solfege

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אמא שלי עושה פשטידה של איטריות עם חלב סויה ופירורים של קורנפלקס מלמעלה. כולם בטוחים שהיא חלבית ולא מאמינים שלא...
כמות לתבנית גדולה
400 גר' אטריות מבושלות לפי ההוראות
6 כפות מרגרינה מומסת
6 ביצים
1 כוס סוכר (אפשר להפחית)
1 ריץ' קפה/ 450 מל' חלב סויה
1 סוכר וניל
3 כפיות מיץ לימון
1/2 כף מלח

מערבבים הכל חוץ מהמרגרינה, ממיסים את המרגרינה, שופכים לתוך התערובת ומערבבים במהירות, שופכים לתבנית ואופים פתוח במשך 35 דקות בחום בינוני.
אחרי 35 דקות שופכים מעל ציפוי:
1 כוס קורנפלקס מפורר
6 כפות סוכר
4 כפות מרגרינה מומסת.
ממיסים את המרגרינה עם הסוכר, שופכים את הקורנפלקס ומערבבים היטב, את התערובת מסדרים על הפשטידה ואופים לעוד 30 דקות.
בתיאבון.
 

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

למעלה