שלום,
מצרפת כאן מתכון שאני עושה תמיד בתבנית תנור
הוא טעים בטרוףףףףף!!
בא לי לנסות לעשות כמו פרילינים באישי, האם זה יצא לי טוב מהתבנית סיליקון??
תודה לעונות
ולהלן המתכון:
טוחנים:
500 ג' ביסקוטים בבלנדר
מוסיפים:
1 כוס שמן
6 כפות דבש
700 ג' חמאת בוטנים
שוטחים על נייר אפיה בתבנית תנור.
להמיס בסיר:
5 כפות חמאת בוטנים
2 כפות אבקת נוגט
500 ג' שוקולד מריר
חצי כוס שמן
שופכים מעל השכבה הראשונה, מקפיאיפ וחותכים.
מצרפת כאן מתכון שאני עושה תמיד בתבנית תנור
הוא טעים בטרוףףףףף!!
בא לי לנסות לעשות כמו פרילינים באישי, האם זה יצא לי טוב מהתבנית סיליקון??
תודה לעונות
ולהלן המתכון:
טוחנים:
500 ג' ביסקוטים בבלנדר
מוסיפים:
1 כוס שמן
6 כפות דבש
700 ג' חמאת בוטנים
שוטחים על נייר אפיה בתבנית תנור.
להמיס בסיר:
5 כפות חמאת בוטנים
2 כפות אבקת נוגט
500 ג' שוקולד מריר
חצי כוס שמן
שופכים מעל השכבה הראשונה, מקפיאיפ וחותכים.