חלבי פרלינים חלביים שווים במיוחד--

dinaday

משתמש פעיל
@hbecker
אין לי פנאי לפרלינים, ולכן ממש כיף שנתת גירסת תבנית!
אני רואה שבגירסת התבנית אין שוקולד מומס בתחתית. בעצם, למה לא לדמות יותר לפרלין שמצופה שוקולד מכל צדדיו?

רצה לקנות חומרים בינתיים, להכין ולהקפיא לכבוד חנוכה בע"ה.
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
@hbecker בתבנית זה נשמע לי מעולה ולא מתקשקש... ותודה על המתכון.

ותשקלי פתיחת שלוחה בבני ברק (מנדבת את סלוני,) למפגש טעימות.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker לפי הרכיבים כבר יודעת שטעים ושווה לנסות:)
שאלה לי - ניסיתי השבוע פעם ראשונה להמיס שוקולד לבן של כרמית והוא נמס למרקם של עיסה לא נוזל - זה קשור לסוג השוקולד? לטמפרטורה?
יכול להיות שנגע בטיפת מים או אדים?
לי נמס מצוין גם של כרמית
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker
אין לי פנאי לפרלינים, ולכן ממש כיף שנתת גירסת תבנית!
אני רואה שבגירסת התבנית אין שוקולד מומס בתחתית. בעצם, למה לא לדמות יותר לפרלין שמצופה שוקולד מכל צדדיו?

רצה לקנות חומרים בינתיים, להכין ולהקפיא לכבוד חנוכה בע"ה.
אין בו צורך
 

Mark 1

משתמש מקצוען
יכול להיות שנגע בטיפת מים או אדים?
יש מצב שנכנס טיפת מים מהסיר מתחתיו איכשהו - יופי אני שמחה שזה לא בעיה בשוקולד:)
מה היחד של שמן שאת שמה למאה גרם שוקולד לבן? ועוד משהו - ילך המתכון הזה עם שוקולד לבן?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יש מצב שנכנס טיפת מים מהסיר מתחתיו איכשהו - יופי אני שמחה שזה לא בעיה בשוקולד:)
מה היחד של שמן שאת שמה למאה גרם שוקולד לבן? ועוד משהו - ילך המתכון הזה עם שוקולד לבן?
אפשר לבן
1 כפית שמן לכל 100 גרם שוקולד לבן
 

פילפלית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
בהתחלה עד איזה גובה ממלאים את השקעים?
 

Mark 1

משתמש מקצוען
בהתחלה עד איזה גובה ממלאים את השקעים?
בדיוק הכנתי משהו ומילאתי מידי גבוה - זה ממש חשוב לא למלא יותר מידי בטח העני תענה לך אבל אם לא אל תמלאי עד הסוך שתי שליש או שלושת רבעי אבל שיהיה מספיק מקום לשוקולד של הסגירה שלהם
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בהתחלה עד איזה גובה ממלאים את השקעים?
בהתחלה עם השוקולד המומס או המילוי?
שוקולד מומס עד למעלה ממש. משהים ואז מרוקנים כדי שכל דפנות השקע יהיו מכוסים בשוקולד
במילוי לא עד למעלה. כתבתי בהוראות. זה כדי שיהי מקום לסגור את בפרלין בשוקולד
 

Kings hwy

משתמש פעיל
@hbecker
וואו, מתכון בול במקום, תודה.
אם לא השגתי קרם נוגט, האם ריבת חלב יכולה להיות תחליף, או שזה לא מתאים?
 

Kings hwy

משתמש פעיל
@hbecker
טוב, השגתי בסוף קרם נוגט,
הכנתי בתבנית ויצא במראה נהדר, מדויק ויוקרתי!
קל מאד להכנה, ונחתך באופן מושלם.

שתי הערות:
1. טחנתי ביסקויטים פתי בר של אסם, והם "שתו" את כל המיכל של השמנת המתוקה 250 מ"ל. זה נורמלי?
2. הטעם של הביסקויטים די משתלט, למרות כל הדברים המשובחים שבתערובת, כמו קרם נוגט, שוקולד לבן שויצרי חלבי ופקאן סיני. כך אמור להיות?

תודה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker
טוב, השגתי בסוף קרם נוגט,
הכנתי בתבנית ויצא במראה נהדר, מדויק ויוקרתי!
קל מאד להכנה, ונחתך באופן מושלם.

שתי הערות:
1. טחנתי ביסקויטים פתי בר של אסם, והם "שתו" את כל המיכל של השמנת המתוקה 250 מ"ל. זה נורמלי?
2. הטעם של הביסקויטים די משתלט, למרות כל הדברים המשובחים שבתערובת, כמו קרם נוגט, שוקולד לבן שויצרי חלבי ופקאן סיני. כך אמור להיות?

תודה!
נורמלי בהחלט שהשמנת נבלעת בביסקויטים הטחונים

אצלי לא היה כל כך מורגש.....
 

פוטו טופ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
איזה תבניות מומלצות?

סיליקון או משהו אחר ?
 
נערך לאחרונה ב:

sim

משתמש פעיל
אפשר להכין בלי הציפוי בתוך תבנית סיליקון?
ואז לטבול בשוקולד?
ואשמח לעוד מתכון של פרלינים,
בלי השלב של ראשוני של הציפוי
רק למלא בשקעים, ויוצא פרלין....;)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  18  פעמים

לוח מודעות

למעלה