פצפוצי אורז

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
איך גורמים לפצפוצי אורז שמגיעים למקפיא
להיות פריכים כל הזמן?
 

EC

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תסבירי, מה זה מגיעים למקפיא? איך הם מגיעים? ז"א שהקפאת אותם? ככה בצורתם הטבעית או לאחר הכנה של מאפה כלשהו?
 

Art Studio

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פצפוצי אורז עם שוקולד; לדעתי זו הכוונה.
 

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
נכתב ע"י Art Studio;1434913:
פצפוצי אורז עם שוקולד; לדעתי זו הכוונה.

כן בדיוק
ממתק פצפוצי אורז, או כתחתית לקרמבו ביתי וכו'
עשיתי מתכון כזה ולאחר הקפאה בת יום, הם נעשו רכים.
מנסיונכם, יש דרך להשאיר אותם פריכים?
תודה
 

TK

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני חושבת שאלו שמצופים סוכר נשארים פריכים והסוג ללא הסוכר מתרככים
 

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
השתמשתי בסוג הרגיל.
אולי צריך לקלות קצת קודם?.
מישו יודע? מנוסה?
(בכל מקרה אם בטוח המצופה סוכר לא מתרכך אשתמש בו, זה בטוח?)
אני פשוט הולכת על כמות גדולה וחבל לי על זה.
תודה
 

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
גם אני עשיתי משהו כזה והתרככו לי...
ממה שהבנתי צריך להקפיד שהשוקולד שמערבבים איתם יהיה פושר ולא חם וכן שרק יצפה אותם ושהם לא "ישחו" בתוכו (ז"א - להוסיף פצפוצי אורז).
 

גולדס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
ישנם 2 סוגים של פצפוצי אורז - גדולים ונפוחים וקטנים יותר.
הקטנים נשארים פריכים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה