המתכון:נראה מקסים!!
איזה מתכון לקחת? וכמה יצא לך ממנו?
אני ברגיל צריכה חבילה של 400 גרם לכל המשפחה.
עוד שאלה, מיד אחרי שהכנת את הבצק, בישלת?
אני מעדיפה להכין את הבצק לילה קודם ולבשל בבוקר, לא ילך?
אין לי מושג איך לחשב את זה בפרופורציות של המתכון הביתי.
3 כוסות קמח רגיל
3 ביצים
כפית מלח
כף שמן (קנולה, במחילה)
הכמות יצאה קצת פחות מחבילה של 400 גרם
אבל אפשר לשמור על היחס ולהגדיל כמות. (גם העבודה לוקחת יותר זמן...)
עיבדתי את הבצק היטב בתחילה במיקסר ואחר כך ביד
שמתי במקרר לשעה עטוף במגבת לחה
ואחר כך התחלנו בעבודת הרידוד
לקח לנו כשעה ורבע הרידוד והצורות
בישלנו מיד (שפכנו לתוך מים רותחים ל- 5 דקות ומיד אחר כך לרוטב שהיה מוכן כבר קודם)
עושה רושם שאפשר לשמור ולבשל למחרת
כי הבצק יבש ולא נדבק
אגב, הבצק קצת קשה אך לא נדבק בכלל
והרידוד מצריך זמן וסבלנות אבל לא מעבר לזה..
בהצלחה!!