הזמן הזה עוד יתהפך לטובה וזה יהיה חג קורונה.
מרגישה את התלות המוחלטת בה', מה שלא היה מעולם!
אז הילדים בבית וערב פסח ואני מוצאת את עצמי אופה יותר מחנוכה...[התחלת הגאולה]
אז הפיתות האלה המצאה מושלמתתת בשבילינו האמהות והכי הכי לכל מי שבבית.
1 ק"ג קמח [אני משתמשת בכוסמין]
2 כפות שמרים
חצי כוס סוכר
3.5 כוסות מים.[חד פעמי]
לשה במיקסר 5 דק
מוסיפה חצי כוס שמן וכף מלח.
הבצק יוצא רטוב וזה מעולה!
מתפיחה 10 דק'
עושה פיתות בידיים משומנות.
אני עושה כמו פוקצ'ות אובליות אבל זה נתון לבחירה.
קצת מלח גס או משהו אחר שאת אוהבת.
נותנת לזה עוד 20 דק' לנוח
ואז לתנור על גריל 250 מעלות.
6 דקות!!!
[איזה כיף לתקתק נגלות]
למעלה זה יוצא חום למטה לבן מזכיר כמו "פרנה"
הפוקצ'ה הכי טעימה שאלת אי פעם.
מרגישה את התלות המוחלטת בה', מה שלא היה מעולם!
אז הילדים בבית וערב פסח ואני מוצאת את עצמי אופה יותר מחנוכה...[התחלת הגאולה]
אז הפיתות האלה המצאה מושלמתתת בשבילינו האמהות והכי הכי לכל מי שבבית.
1 ק"ג קמח [אני משתמשת בכוסמין]
2 כפות שמרים
חצי כוס סוכר
3.5 כוסות מים.[חד פעמי]
לשה במיקסר 5 דק
מוסיפה חצי כוס שמן וכף מלח.
הבצק יוצא רטוב וזה מעולה!
מתפיחה 10 דק'
עושה פיתות בידיים משומנות.
אני עושה כמו פוקצ'ות אובליות אבל זה נתון לבחירה.
קצת מלח גס או משהו אחר שאת אוהבת.
נותנת לזה עוד 20 דק' לנוח
ואז לתנור על גריל 250 מעלות.
6 דקות!!!
[איזה כיף לתקתק נגלות]
למעלה זה יוצא חום למטה לבן מזכיר כמו "פרנה"
הפוקצ'ה הכי טעימה שאלת אי פעם.