rachelevanon
משתמש סופר מקצוען
בסוף לא היה לי טעים.
הרסק מתוק והורס.
יש מתכון לרסק טעים ומתובל למרוח על הבצק?
הייתי צריכה קודם לאפות רצת אצ הבצק ורק אח''כ למרוח?
לא להכין רוטב פיצה מרסק עגבניות! בטח לא מהרסק המשומר הפשוט. חבל להרוס פיצה.
רסק מכינים מכמות יפה של עגבניות בשלות, מקלפים אותן וקוצצים. מטגנים שום קצוץ בשמן זית בעדינות ומוסיפים לו את העגבניות ומאדים היטב על אש נמוכה. מוסיפים תבלינים שאוהבים. אם רוצים מרקם חלק טוחנים בבלנדר מוט.