חלבי פיצה ביתית---

rachelevanon

משתמש סופר מקצוען
בסוף לא היה לי טעים.
הרסק מתוק והורס.

יש מתכון לרסק טעים ומתובל למרוח על הבצק?
הייתי צריכה קודם לאפות רצת אצ הבצק ורק אח''כ למרוח?

לא להכין רוטב פיצה מרסק עגבניות! בטח לא מהרסק המשומר הפשוט. חבל להרוס פיצה.
רסק מכינים מכמות יפה של עגבניות בשלות, מקלפים אותן וקוצצים. מטגנים שום קצוץ בשמן זית בעדינות ומוסיפים לו את העגבניות ומאדים היטב על אש נמוכה. מוסיפים תבלינים שאוהבים. אם רוצים מרקם חלק טוחנים בבלנדר מוט.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

rachelevanon

משתמש סופר מקצוען
בקיץ.
בחורף עדיף ממשומרות תוצרת איטליה.

אני מוכרחה למצוא קופסה אחת כזאת בהכשר מהודר אי פעם, אצלנו מוכרים רק את הרסק הפשוט (יש אצלי כאלו שמרגישים גם כפית קטנה של רסק בסיר ענק. טוענים שיש לזה טעם סינטטי )
פרסמתי באשכול הסלטים מתכון לדיפ שאותו אני מורחת לפעמים גם על פיצה ויוצא מוצלח.
https://www.prog.co.il/threads/קלים-ומושלמים-לשבת-ולא-רק.506361/#post-7154685
מכינה את הדיפ הזה המון רק מפלפלים בצל ושום קלוי, יש מצב שהוא יעבוד טוב על פיצה? (לסרבני עגבניות)
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מכינה את הדיפ הזה המון רק מפלפלים בצל ושום קלוי, יש מצב שהוא יעבוד טוב על פיצה? (לסרבני עגבניות)
אני לא יודעת איך המתכון שלך מתנהג באפיה חוזרת ואם הוא לא יצא יבש מדי.
אפשר תמיד לנסות.
 

נעמי פ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
שאלה למומחיות שבינינו- אם מצפים את תחתית הבצק בקמח חיטה רגיל- זה ישדרג ויוסיף פריכות או יצא לא לעניין?
 

איילת מטיילת

משתמש מקצוען
לי יש את האבן מפוקסהום.
ההחלקה באמת יותר מסובכת ממה שזה נשמע, אבל לומדים עם הזמן.
טריק שאני עושה לפעמים הוא העברת פיצה עם רוטב בלבד לאבן,
במהירות אני מפזרת תוספות וישר לתנור
אם אין לי כח להשקיע אני מעבירה את הפיצה עם נייר האפיה על האבן.
זו לא אותה פריכות, אבל זה עדיין שדרוג מטורף מאשר בלי.

החלום שלי הוא לקנות כלי מעץ עם ידית בשביל המעבר לאבן.
מכניסים עם הנייר אפיה,
אחרי 2 דקות פותחים את התנור ושולפים אותו מתחת לפיצה.
קללל.
 

איילת מטיילת

משתמש מקצוען
לא אוהבת לפתוח את התנור באמצע.
זה מפריע למרקם.
כשאופים עוגות נכון.
אבל אני אופה פיצה על 270 מעלות ומחממת את האבן שעה קודם.
כל העסק כ״כ לוהט, שהפתיחה הזאת לשתי שניות לא באמת משנה.
זו השיטה שלי כבר שנים והפיצות יוצאות קריספיות ומדהימות...
 

שינדי- זה אני.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
טוב.
התחלתי נסיון שני....

עגבניות בשלות עם שום בצל ואורגנו על הגז...
נמשיך לעדכן... 20200126_192202.jpg
 

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי

אום

משתמש מקצוען
חשוב לאפות בתנור לוהט בחום הכי גבוה שיש ובמדף התחתון או אפילובתחתית ממש על תבנית הפוכה.
בהצלחה
 

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
גבינה צהובה מגוררת של טרה פשוט פצצה!
ממש יוצא אותו דבר כמו בפיצריה
 

שינדי- זה אני.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
טעים....
ריססתי טיפונת מהרסק על הפיצה המוכנה...
ממש מוצלח.
תודה לכל העוזרות...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה