חלבי פיצה ביתית---

שינדי- זה אני.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
בס''ד

ניסינו את כוחנו במטבח החדש...
אפינו פיצה.
הנה התוצאה: 20200120_194806.jpgהטעם- פצצה.
הנראות- זוועה.

מה עושים?
שבבי גבינה צהובה ולא חתיכות?
רסק עגבניות אחר?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
תתחדשו על המטבח!
שבבי גבינה צהובה ולא חתיכות?
כמובן.
בדיוק ככה נראית פיצה עם חתיכות גבינה להבדיל מפיצה עם גבינה מגוררת.

אגב,
אם את רוצה טריק של פיצריות.
לא בריא אבל נותן בדיוק את המרקם המסטיקי הנמתח,
מוסיפים כף שמן לגבינה המגוררת, מערבבים היטב ומפזרים על הפיצה.
 

גרפי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
ורסק שמת ישר מהקופסא?
אני בד"כ מערבבת עם מעט מים+תבלין לפיצה / אבקת שום זה מוסיף טעם ומדלל קצת את הרסק.
 

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
קודם כל עושים רסק מיוחד , לא שופכים ישר מהקופסא,
וברור!!!!! שגבינה צהובה מגורדת, גם את יכולה יותר לפזר ושיגיע להכל וגם בנראות ה]יצה הרבה יותר מכוסה!
 

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
קודם כל עושים רסק מיוחד , לא שופכים ישר מהקופסא,
וברור!!!!! שגבינה צהובה מגורדת, גם את יכולה יותר לפזר ושיגיע להכל וגם בנראות ה]יצה הרבה יותר מכוסה!

גיסתי לימדה אותי להוסיף לנ"ל גם מעט מיונז. זה יוצא משודרג ברמות אחרות.
 

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
גיסתי לימדה אותי להוסיף לנ"ל גם מעט מיונז. זה יוצא משודרג ברמות אחרות.
אני אחרי שאפיתי את הפיצנ מוסיפה לרוטב שנשאר(מכינה מראש הרבה) מיונז, וזה לי רוטב פיצה טעים לתפארה!
 

שינדי- זה אני.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
בסוף לא היה לי טעים.
הרסק מתוק והורס.

יש מתכון לרסק טעים ומתובל למרוח על הבצק?
הייתי צריכה קודם לאפות רצת אצ הבצק ורק אח''כ למרוח?
 

שרה.

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
בסוף לא היה לי טעים.
הרסק מתוק והורס.

יש מתכון לרסק טעים ומתובל למרוח על הבצק?
הייתי צריכה קודם לאפות רצת אצ הבצק ורק אח''כ למרוח?
5 כפות רסק עגבניות
3 כפות מיונז
1/2 כוס מים
1/2 כוס שמן
1כף סוכר
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית אורגנו \ 1 כפית תבלין פיצה
1/2 כפית פפריקה חריפה
3 שיני שום קצוצות.

טעים מאוד!!

רחלי

עריכה: זה נראה מתכון ארוך ומסובך, אבל תכל'ס מכינה הרבה ולוקח לי כל פעם מקסימום חמש דקות. ממליצה בחום.
 

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L
בסוף לא היה לי טעים.
הרסק מתוק והורס.

יש מתכון לרסק טעים ומתובל למרוח על הבצק?
הייתי צריכה קודם לאפות רצת אצ הבצק ורק אח''כ למרוח?
אני שמה בקערית
חצי רסק, קטשופ לפי העין שיהיה בכמות יותר גדולה מהרסק
קצת שמן, ותיבול חזק (אפשר קצת בצל קצוץ וכו')
יוצא מעולה
 

RACHCO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני ממירה חצי מכמות הרסק בעגבניות מגורדות בפומפיה,
וכמובן מוסיפה תבלינים ושמן.
משדרג מאוד, וכל מי שטועם מהפיצה מתלהב מהטעם.
ובנוסף אני גם מרויחה שהצלחתי לדחוף לילדים איזשהו ירק בריא בלי שום התנגדות מצדם.;)
 

תמנונה

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
קופצת על האשכול -

התלבטתי מאד אם לרכוש בפוקס הום אבן לפיצה
אני רואה מגש עגול מתחת הפיצה שלך - זו האבן המדוברת?

כמה היא משפיעה על הפיצה?
השיקול שלי לא לקנות היה שאסתבך עם ההוצאה של האבן הלוהטת והעברת בצק הפיצה אליה.
אשמח לשמוע מנסיון.
 

גולדס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מתכון מעולה לרוטב לבסיס הפיצה:

1 רסק עגבניות קטן (100 גרם) - לרוקן לקערה.
למלא את המיכל של הרסק בכמות זהה של חלב ולהעביר לקערה
2 כפות שמן זית
1 שן שום כתושה
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
1/8 כפית פלפל שחור
אורגנו - לפי הטעם

לערבב ולמרוח על הפיצה.
 

גולדס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
קופצת על האשכול -

התלבטתי מאד אם לרכוש בפוקס הום אבן לפיצה
אני רואה מגש עגול מתחת הפיצה שלך - זו האבן המדוברת?

כמה היא משפיעה על הפיצה?
השיקול שלי לא לקנות היה שאסתבך עם ההוצאה של האבן הלוהטת והעברת בצק הפיצה אליה.
אשמח לשמוע מנסיון.
אני מניחה את אבן הפיצה על רשת התנור במסילה התחתונה ביותר, מחממת את התנור ומחליקה את הפיצה עם נייר אפיה אל האבן.

כמדומני שהמגש בפוקס הום עשוי מתכת ואילו האבן - היא אבן :)
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
יש בפוקס הום שני סוגים - גם מגש מתכת עגול וגם אבן.
לי יש את האבן מפוקסהום.
ההחלקה באמת יותר מסובכת ממה שזה נשמע, אבל לומדים עם הזמן.
טריק שאני עושה לפעמים הוא העברת פיצה עם רוטב בלבד לאבן,
במהירות אני מפזרת תוספות וישר לתנור
אם אין לי כח להשקיע אני מעבירה את הפיצה עם נייר האפיה על האבן.
זו לא אותה פריכות, אבל זה עדיין שדרוג מטורף מאשר בלי.

החלום שלי הוא לקנות כלי מעץ עם ידית בשביל המעבר לאבן.
 

גולדס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
לי יש את האבן מפוקסהום.
ההחלקה באמת יותר מסובכת ממה שזה נשמע, אבל לומדים עם הזמן.
טריק שאני עושה לפעמים הוא העברת פיצה עם רוטב בלבד לאבן,
במהירות אני מפזרת תוספות וישר לתנור
אם אין לי כח להשקיע אני מעבירה את הפיצה עם נייר האפיה על האבן.
זו לא אותה פריכות, אבל זה עדיין שדרוג מטורף מאשר בלי.

החלום שלי הוא לקנות כלי מעץ עם ידית בשביל המעבר לאבן.
נסי לפזר מתחת לבצק הפיצה קמח תירס, הפריכות של הבצק תהיה גדולה עוד יותר.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכא

א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  23  פעמים

לוח מודעות

למעלה