אגרול סיני:
חותכים - גזר
בצל
קישוא למקלות דקות
מאדים אבל שלא יהיה רך מדי, בסוף מוסיפים הרבה נבטים ומטגנים עוד 2 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים.
אני חותכת מלבנים מהעלים ומגלגלת לסיגרים, 2 עלים כל פעם כי אם לא, זה נקרע.
רוטב חמוץ מתוק:
1/2 כוס קטשופ
1/2 כוס חומץ
3/4 כוס מים
2 כפות מיץ לימון
1 1/4 כוסות סוכר
1/2 כוס סוכר חום (לא חייבים, אני שמה הכל לבן)
3 כפות קמח - להמיס ב1/4 כוס מים קרים קודם
שמים את הכל חוץ מהקמח במחבת או סיר ונותנים לזה לבעבע 2 דקות.
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד שהרוטב הסמיך.
חותכים את האגרול לאורך. לא עד הסוף, ושופכים את הרוטב בתוך האגרול.
מעדן!!
בתאבון!
חותכים - גזר
בצל
קישוא למקלות דקות
מאדים אבל שלא יהיה רך מדי, בסוף מוסיפים הרבה נבטים ומטגנים עוד 2 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים.
אני חותכת מלבנים מהעלים ומגלגלת לסיגרים, 2 עלים כל פעם כי אם לא, זה נקרע.
רוטב חמוץ מתוק:
1/2 כוס קטשופ
1/2 כוס חומץ
3/4 כוס מים
2 כפות מיץ לימון
1 1/4 כוסות סוכר
1/2 כוס סוכר חום (לא חייבים, אני שמה הכל לבן)
3 כפות קמח - להמיס ב1/4 כוס מים קרים קודם
שמים את הכל חוץ מהקמח במחבת או סיר ונותנים לזה לבעבע 2 דקות.
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד שהרוטב הסמיך.
חותכים את האגרול לאורך. לא עד הסוף, ושופכים את הרוטב בתוך האגרול.
מעדן!!
בתאבון!