פטיפורים

אמנות ויצירה >> תוכן מקצועי

אחמד הנגר, עפרון מעוך, הבטחות, והמלצה לוהטת על חברת מטבחים יוצאת דופן!
קצת מילים על פעם, היום, איי גלוס, ועוד קצת מילים על מטבחים ועניינים
3.67 star(s) 3 ratings
שמחונים מציגה: מארזים אלגנטיים ויוקרתיים החל מ-65 ש"ח בלבד
זה לא משנה את מי אתם רוצים להפתיע, לשמחונים יש את המארז המתאים! שמחונים מציגה: מארזים אלגנטיים ויוקרתיים שנועדו לעשות חם בלב, טעים בפה וטוב בנשמה.
תורמים לא מחליפים כמו ממשלות, תישארו איתם
שלוש דרכים לדאוג שהתורמים שלך ירוצו איתך לאורך כל הדרך כל עמותה חייבת לבנות לעצמה גאנט בתחילת שנה, ולבחור שלושה מועדים או אירועים אליהם היא...
5.00 star(s) 1 ratings
אל תחשבו פעמיים! חושבים 3
שנה שלישית להגרלה המפתיעה של 'עלי שיח' על דופלקס חלומי עם נוף לכנרת, שלוש שנים, שלושה פרסים יקרי ערך ושלושה חלומות שעומדים להתגשם. כל הפרטים על...

ביתה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
איזה סוג פטיפור את רוצה יש המון סוגים
 

פרסום פלאש - חניK

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
פרסום וקופירייטינג
מתכון אלוף!!!! בד"כ מתחסל עוד לפני שמגיע לאירוע...:p
בהצלחה!

פטיפור בטעם אגוזי [ולא אני המצאתי את השם. מוזמנת לטעום ולהחליט אם הוא מוצדק...]

מפוררת חב' ביסקוויטים [כ30 יחידות] - לקבלת תוצאה גרוסה ולא טחונה.
ממיסה בסיר:
3/4 כוס חמאת בוטנים,
1/2 כוס דבש
ו1/4 כוס שמן.
מערבבת כל הזמן עד לקבלת תערובת אחידה.
מורידה מהאש, מוסיפה פנימה את הביסקוויטים ומערבבת היטב.
שוטחת את התערובת בתבנית ח"פ- קטנה מעט מA4, משומנת/ מרופדת בנייר אפיה.
ממיסה בסיר את שכבת הציפוי:
150 גרם שוקולד מריר,
3 כפות חמאת בוטנים
וכף שמן.
כנ"ל עד לקבלת תערובת אחידה.
שופכת על שכבת הביסקוויטים ומיישרת במהירות [השוקולד נוטה להתקשות מהר]
אפשר לזלף מעל חמאת בוטנים לקישוט.
מכסה ומקפיאה למשך שעה,
מוציאה, חותכת ומכניסה להקפאה סופית.
 

Menifa

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
יש לי מתכון
רמת קושי קל מאד
מאז שיש לי את המתכון אני מכינה כל שבוע
שיהיה לי בהקפאה לאורחים שמפתיעים אותי

לעלות?
 

פרסום פלאש - חניK

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
פרסום וקופירייטינג
עושה רושם שיש פה ביקוש...
מעלה עוד מתכון מוצלח וקל מאוד:

אצבעות שוקולד
בקערה גדולה מערבבים 500 גרם חמאת בוטנים ו250 גרם קורנפלקס מפורר.
ממיסים בסיר קטן 200 גרם שוקולד+ 1/4 כוס שמן
מוסיפים לקערת הקורנפלקס ומערבבים.
שוטחים את התערובת בתבנית ומצננים במקרר.
ממיסים 200 גרם שוקולד עם מיכל קצפת ריץ' קטן. מסירים מהאש ומוסיפים 2 כפות ליקר שוקולד.
מצננים מעט ויוצקים על התערובת שבתבנית.
מקפיאים מעט. חותכים לאצבעות [או כל צורה אחרת...]
ומחזירים להקפאה סופית של 3 שעות.
 

Menifa

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
העוגה של לאה.jpg העוגה שמככבת אצלי בבית
ובכל שמחה משפחתית:

החומרים: שכבה1

חצי קילו ביסקוויטים מפוררים - לטחון לבלנדר
4 כפות סוכר
2 כפות נס קפה
6 כפות קקאו
- לערבב הכל יחד
ואח"כ להוסיף:
חצי כוס שמן
3 כפות יין או ליקר בתוך כוס מים ושופכים על העיסה
- לערבב יחד ולדחוס בתוך תבנית חד"פ בינונית ולהחליק.

שכבה 2:
להמיס לציפוי:

300 גרם שוקולד
+ 6 כפות: חמאת בוטנים או חלבה או טחינה
- לערבב
ולצקת על העיסה
לקרר במקרר שעה
להוציא ולחתוך לקוביות
ולשמור במקפיא.

בהצלחה
ובתאבון....
 
נערך לאחרונה ב:

רותי 1

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יש לי מתכון לפטיפור מוכר... שמחפשים המון את המתכון שלו!!!!!!!!!!!!! טעים ברמווווות.........
והוא כאן לפניכם.........:

100ג' שוקולד מריר
4 כפות חמאת בוטנים
2 כפות דבש
1/2 כוס אגוזים
2 כוסות פצפוצי אורז

להמיס את החומרים הנ"ל להוסיף פצפוצים ולשטוח בתבנית, להכניס חצי שעה למקפיא.

200ג' צמקאו לבן
4 כפות חמאת בוטנים

להמיס ולכסות את השכבה של הפצפוצים, להקפיא במשך כחצי שעה ולחתוך!!!!!!!!!!

מומלץ מאוד להכנה..:p..להכפיל את הכמות זה יוצא כמות ממש קטנה!!
יאמי................בתאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;);)
 

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

לוח דרושים

למעלה