פורום צליאק

sunnn

משתמש פעיל
ליבי איתך.
נכון שכבר יש לך אחת,ואת כבר מתורגלת עם זה,
אבל עדיין,לא כיף לקבל כזו תוצאה
 

ביגר

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
דבר ראשון- יש לו אחות צליאקית.
חוץ מזה- תינוק קטן ורזה, לא עולה מספיק במשקל, המוגלובין בירידה ושלשולים שלא נגמרים...
כמו שהבן שלי היה, רק שלא היה לו אחות ציליאקית סחבנו את זה עד גיל שנה וחצי כי הרופא לא רצה לשלוח לבדוק ציליאק בכזה גיל
עד שהחלטנו שזה מוגזם ופנינו לרופא גסטרו- הוא הסתכל עליו שניה ואמר ציליאק (תינוק רזה שלד עם בטן נפוחה נפוחה..) ואכן היה חיובי
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
מוצא"ש ארוך והחלטתי לנצל את הזמן לאפיה לל"ג.......
ולשתף אתכן בתוצאות שהיו לי בס"ד.

וב"ה סופסוף הצלחתי לעלות בחכתי (אחרי 15 שנות ניסיון) את המתכון המנצח לעוגת שמרים שחפשתי מיזה רבות.....
גם טעם,גם בעבודה, גם באיכות.... ;)

לקחתי מתכון (מגב' אחת בשם ר. פרקש) ושיניתי אותו לטעמי.

והנה המתכון וגם הטעימות........

בקערת המקסר:
5 כוס קמח קונדיטור
1 כוס אורז מלא
1 כוס קמח רב תכליתי
3 ביצים
2 כפות שמרים יבשים
3/4 כוס סוכר
1 כוס מים חמימים
1 כוס שמן
50 ג' מרגרינה

ללוש הכל היטב ולהוסיף חצי כפית מלח
להמשיך ללוש 3 דק'.

לשים את הבצק בשקית ולסגור היטב להתפחה של שעה
אחרי שעה לדפוק מעט על הבצק ולהתפיח שוב כחצי שעה.

לחלק את הבצק ל-5 חלקים
לרדד כל עלה על נייר אפיה מקומח
ולמלא במילוי שוקולד (זה כבר יש לכן ודאי)
לקפל בקצוות ולגלגל לרולדה ולשים בתבנית צרה וארוכה
למרוח ביצה ושומשום
ולאפות עד שמוכן (כל תנור עובד אחרת)

לרוגלעך
לרדד עיגול למרוח מילוי לחתוך משולשים וליצור רוגלעך ,למרוח ביצה ולתנור עד שמוכן.

הכי שמחתי לטעום ולגלות שאין הבדל בין עוגת שמרים עם גלוטן לעוגת שמרים הזאת לל"ג.
צריך לעדכן את הסובבים, כי היא שהכל לגמרי!!!!!!!!!!!

מאד מאד ממליצה לנסות
IMG_0994.JPG

בהצלחה רבה!!!

IMG_0966.JPG
IMG_0984.JPG
IMG_0977.JPG
IMG_0957.JPG
 
נערך לאחרונה ב:

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מוצא"ש ארוך והחלטתי לנצל את הזמן לאפיה לל"ג.......
ולשתף אתכן בתוצאות שהיו לי בס"ד.

וב"ה סופסוף הצלחתי לעלות בחכתי (אחרי 15 שנות ניסיון) את המתכון המנצח לעוגת שמרים שחפשתי מיזה רבות.....
גם טעם,גם בעבודה, גם באיכות.... ;)

לקחתי מתכון (מגב' אחת בשם ר. פרקש) ושיניתי אותו לטעמי.

והנה המתכון וגם הטעימות........

בקערת המקסר:
5 כוס קמח קונדיטור
1 כוס אורז מלא
1 כוס קמח רב תכליתי
3 ביצים
2 כפות שמרים יבשים
1 כוס מים חמימים
1 כוס שמן
50 ג' מרגרינה

ללוש הכל היטב ולהוסיף חצי כפית מלח
להמשיך ללוש 3 דק'.

לשים את הבצק בשקית ולסגור היטב להתפחה של שעה
אחרי שעה לדפוק מעט על הבצק ולהתפיח שוב כחצי שעה.

לחלק את הבצק ל-5 חלקים
לרדד כל עלה על נייר אפיה מקומח
ולמלא במילוי שוקולד (זה כבר יש לכן ודאי)
לקפל בקצוות ולגלגל לרולדה ולשים בתבנית צרה וארוכה
למרוח ביצה ושומשום
ולאפות עד שמוכן (כל תנור עובד אחרת)

לרוגלעך
לרדד עיגול למרוח מילוי לחתוך משולשים וליצור רוגלעך ,למרוח ביצה ולתנור עד שמוכן.

הכי שמחתי לטעום ולגלות שאין הבדל בין עוגת שמרים עם גלוטן לעוגת שמרים הזאת לל"ג.
צריך לעדכן את הסובבים, כי היא שהכל לגמרי!!!!!!!!!!!

מאד מאד ממליצה לנסותצפה בקובץ המצורף 778412
בהצלחה רבה!!!

צפה בקובץ המצורף 778408צפה בקובץ המצורף 778409צפה בקובץ המצורף 778410צפה בקובץ המצורף 778413
@מבורכת , תבורכי!
רק תוסיפי את הסוכר :)
 

דבורה לוינסון

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מוצא"ש ארוך והחלטתי לנצל את הזמן לאפיה לל"ג.......
ולשתף אתכן בתוצאות שהיו לי בס"ד.

וב"ה סופסוף הצלחתי לעלות בחכתי (אחרי 15 שנות ניסיון) את המתכון המנצח לעוגת שמרים שחפשתי מיזה רבות.....
גם טעם,גם בעבודה, גם באיכות.... ;)

לקחתי מתכון (מגב' אחת בשם ר. פרקש) ושיניתי אותו לטעמי.

והנה המתכון וגם הטעימות........

בקערת המקסר:
5 כוס קמח קונדיטור
1 כוס אורז מלא
1 כוס קמח רב תכליתי
3 ביצים
2 כפות שמרים יבשים
3/4 כוס סוכר
1 כוס מים חמימים
1 כוס שמן
50 ג' מרגרינה

ללוש הכל היטב ולהוסיף חצי כפית מלח
להמשיך ללוש 3 דק'.

לשים את הבצק בשקית ולסגור היטב להתפחה של שעה
אחרי שעה לדפוק מעט על הבצק ולהתפיח שוב כחצי שעה.

לחלק את הבצק ל-5 חלקים
לרדד כל עלה על נייר אפיה מקומח
ולמלא במילוי שוקולד (זה כבר יש לכן ודאי)
לקפל בקצוות ולגלגל לרולדה ולשים בתבנית צרה וארוכה
למרוח ביצה ושומשום
ולאפות עד שמוכן (כל תנור עובד אחרת)

לרוגלעך
לרדד עיגול למרוח מילוי לחתוך משולשים וליצור רוגלעך ,למרוח ביצה ולתנור עד שמוכן.

הכי שמחתי לטעום ולגלות שאין הבדל בין עוגת שמרים עם גלוטן לעוגת שמרים הזאת לל"ג.
צריך לעדכן את הסובבים, כי היא שהכל לגמרי!!!!!!!!!!!

מאד מאד ממליצה לנסותצפה בקובץ המצורף 778412
בהצלחה רבה!!!

צפה בקובץ המצורף 778408צפה בקובץ המצורף 778409צפה בקובץ המצורף 778410צפה בקובץ המצורף 778413
וואו! תודה על המתכון!
שאלה לי:
אפשר נראה לך לשים קמח אורז לבן במקום המלא?
או לחילופין קמח מולינו?
תודה רבה!
 

2bsmile

משתמש פעיל
משתפת מתכון לפנקייק שהולך אצלנו "בטעם גבינה"..
ביצה
2 כפות חמאת שקדים
כף דבש (לא גדושה מידי)

זהו...
לערבב
ליצור לביבות ..
יוצא איזה 8-10 לביבות
טעים ומותאם לכל הללא גלוטן, ללא חלב וכו וכו..
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
משתפת מתכון לפנקייק שהולך אצלנו "בטעם גבינה"..
ביצה
2 כפות חמאת שקדים
כף דבש (לא גדושה מידי)

זהו...
לערבב
ליצור לביבות ..
יוצא איזה 8-10 לביבות
טעים ומותאם לכל הללא גלוטן, ללא חלב וכו וכו..
לא חסר עוד משו?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט א'

א אַשְׁרֵי תְמִימֵי דָרֶךְ הַהֹלְכִים בְּתוֹרַת יְהוָה:ב אַשְׁרֵי נֹצְרֵי עֵדֹתָיו בְּכָל לֵב יִדְרְשׁוּהוּ:ג אַף לֹא פָעֲלוּ עַוְלָה בִּדְרָכָיו הָלָכוּ:ד אַתָּה צִוִּיתָה פִקֻּדֶיךָ לִשְׁמֹר מְאֹד:ה אַחֲלַי יִכֹּנוּ דְרָכָי לִשְׁמֹר חֻקֶּיךָ:ו אָז לֹא אֵבוֹשׁ בְּהַבִּיטִי אֶל כָּל מִצְוֹתֶיךָ:ז אוֹדְךָ בְּיֹשֶׁר לֵבָב בְּלָמְדִי מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:ח אֶת חֻקֶּיךָ אֶשְׁמֹר אַל תַּעַזְבֵנִי עַד מְאֹד:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה