ציליאק פורום צליאק

sunnn

משתמש פעיל
ליבי איתך.
נכון שכבר יש לך אחת,ואת כבר מתורגלת עם זה,
אבל עדיין,לא כיף לקבל כזו תוצאה
 

ביגר

משתמש מקצוען
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
דבר ראשון- יש לו אחות צליאקית.
חוץ מזה- תינוק קטן ורזה, לא עולה מספיק במשקל, המוגלובין בירידה ושלשולים שלא נגמרים...
כמו שהבן שלי היה, רק שלא היה לו אחות ציליאקית סחבנו את זה עד גיל שנה וחצי כי הרופא לא רצה לשלוח לבדוק ציליאק בכזה גיל
עד שהחלטנו שזה מוגזם ופנינו לרופא גסטרו- הוא הסתכל עליו שניה ואמר ציליאק (תינוק רזה שלד עם בטן נפוחה נפוחה..) ואכן היה חיובי
 

מבורכת

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
מוצא"ש ארוך והחלטתי לנצל את הזמן לאפיה לל"ג.......
ולשתף אתכן בתוצאות שהיו לי בס"ד.

וב"ה סופסוף הצלחתי לעלות בחכתי (אחרי 15 שנות ניסיון) את המתכון המנצח לעוגת שמרים שחפשתי מיזה רבות.....
גם טעם,גם בעבודה, גם באיכות.... ;)

לקחתי מתכון (מגב' אחת בשם ר. פרקש) ושיניתי אותו לטעמי.

והנה המתכון וגם הטעימות........

בקערת המקסר:
5 כוס קמח קונדיטור
1 כוס אורז מלא
1 כוס קמח רב תכליתי
3 ביצים
2 כפות שמרים יבשים
3/4 כוס סוכר
1 כוס מים חמימים
1 כוס שמן
50 ג' מרגרינה

ללוש הכל היטב ולהוסיף חצי כפית מלח
להמשיך ללוש 3 דק'.

לשים את הבצק בשקית ולסגור היטב להתפחה של שעה
אחרי שעה לדפוק מעט על הבצק ולהתפיח שוב כחצי שעה.

לחלק את הבצק ל-5 חלקים
לרדד כל עלה על נייר אפיה מקומח
ולמלא במילוי שוקולד (זה כבר יש לכן ודאי)
לקפל בקצוות ולגלגל לרולדה ולשים בתבנית צרה וארוכה
למרוח ביצה ושומשום
ולאפות עד שמוכן (כל תנור עובד אחרת)

לרוגלעך
לרדד עיגול למרוח מילוי לחתוך משולשים וליצור רוגלעך ,למרוח ביצה ולתנור עד שמוכן.

הכי שמחתי לטעום ולגלות שאין הבדל בין עוגת שמרים עם גלוטן לעוגת שמרים הזאת לל"ג.
צריך לעדכן את הסובבים, כי היא שהכל לגמרי!!!!!!!!!!!

מאד מאד ממליצה לנסות IMG_0994.JPG
בהצלחה רבה!!!

IMG_0966.JPG IMG_0984.JPG IMG_0977.JPG IMG_0957.JPG
 
נערך לאחרונה ב:
קורס עריכת וידיאו מיועד בשביל הרוח הצעירה שלך, ההפתעות והחידושים האינסופיים, וכן, גם בשביל המאזן הירוק בחשבון הבנק שלך...

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עיצוב גרפי
מוצא"ש ארוך והחלטתי לנצל את הזמן לאפיה לל"ג.......
ולשתף אתכן בתוצאות שהיו לי בס"ד.

וב"ה סופסוף הצלחתי לעלות בחכתי (אחרי 15 שנות ניסיון) את המתכון המנצח לעוגת שמרים שחפשתי מיזה רבות.....
גם טעם,גם בעבודה, גם באיכות.... ;)

לקחתי מתכון (מגב' אחת בשם ר. פרקש) ושיניתי אותו לטעמי.

והנה המתכון וגם הטעימות........

בקערת המקסר:
5 כוס קמח קונדיטור
1 כוס אורז מלא
1 כוס קמח רב תכליתי
3 ביצים
2 כפות שמרים יבשים
1 כוס מים חמימים
1 כוס שמן
50 ג' מרגרינה

ללוש הכל היטב ולהוסיף חצי כפית מלח
להמשיך ללוש 3 דק'.

לשים את הבצק בשקית ולסגור היטב להתפחה של שעה
אחרי שעה לדפוק מעט על הבצק ולהתפיח שוב כחצי שעה.

לחלק את הבצק ל-5 חלקים
לרדד כל עלה על נייר אפיה מקומח
ולמלא במילוי שוקולד (זה כבר יש לכן ודאי)
לקפל בקצוות ולגלגל לרולדה ולשים בתבנית צרה וארוכה
למרוח ביצה ושומשום
ולאפות עד שמוכן (כל תנור עובד אחרת)

לרוגלעך
לרדד עיגול למרוח מילוי לחתוך משולשים וליצור רוגלעך ,למרוח ביצה ולתנור עד שמוכן.

הכי שמחתי לטעום ולגלות שאין הבדל בין עוגת שמרים עם גלוטן לעוגת שמרים הזאת לל"ג.
צריך לעדכן את הסובבים, כי היא שהכל לגמרי!!!!!!!!!!!

מאד מאד ממליצה לנסות צפה בקובץ המצורף 778412
בהצלחה רבה!!!

צפה בקובץ המצורף 778408 צפה בקובץ המצורף 778409 צפה בקובץ המצורף 778410 צפה בקובץ המצורף 778413
@מבורכת , תבורכי!
רק תוסיפי את הסוכר :)
 

כרגע

משתמש מקצוען
מוצא"ש ארוך והחלטתי לנצל את הזמן לאפיה לל"ג.......
ולשתף אתכן בתוצאות שהיו לי בס"ד.

וב"ה סופסוף הצלחתי לעלות בחכתי (אחרי 15 שנות ניסיון) את המתכון המנצח לעוגת שמרים שחפשתי מיזה רבות.....
גם טעם,גם בעבודה, גם באיכות.... ;)

לקחתי מתכון (מגב' אחת בשם ר. פרקש) ושיניתי אותו לטעמי.

והנה המתכון וגם הטעימות........

בקערת המקסר:
5 כוס קמח קונדיטור
1 כוס אורז מלא
1 כוס קמח רב תכליתי
3 ביצים
2 כפות שמרים יבשים
3/4 כוס סוכר
1 כוס מים חמימים
1 כוס שמן
50 ג' מרגרינה

ללוש הכל היטב ולהוסיף חצי כפית מלח
להמשיך ללוש 3 דק'.

לשים את הבצק בשקית ולסגור היטב להתפחה של שעה
אחרי שעה לדפוק מעט על הבצק ולהתפיח שוב כחצי שעה.

לחלק את הבצק ל-5 חלקים
לרדד כל עלה על נייר אפיה מקומח
ולמלא במילוי שוקולד (זה כבר יש לכן ודאי)
לקפל בקצוות ולגלגל לרולדה ולשים בתבנית צרה וארוכה
למרוח ביצה ושומשום
ולאפות עד שמוכן (כל תנור עובד אחרת)

לרוגלעך
לרדד עיגול למרוח מילוי לחתוך משולשים וליצור רוגלעך ,למרוח ביצה ולתנור עד שמוכן.

הכי שמחתי לטעום ולגלות שאין הבדל בין עוגת שמרים עם גלוטן לעוגת שמרים הזאת לל"ג.
צריך לעדכן את הסובבים, כי היא שהכל לגמרי!!!!!!!!!!!

מאד מאד ממליצה לנסות צפה בקובץ המצורף 778412
בהצלחה רבה!!!

צפה בקובץ המצורף 778408 צפה בקובץ המצורף 778409 צפה בקובץ המצורף 778410 צפה בקובץ המצורף 778413
וואו! תודה על המתכון!
שאלה לי:
אפשר נראה לך לשים קמח אורז לבן במקום המלא?
או לחילופין קמח מולינו?
תודה רבה!
 

שיר.ק.

משתמש צעיר
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
יותר מאוחר אני אעלה, פשוט עכשיו אני בעבודה.:)
 

2bsmile

משתמש צעיר
משתפת מתכון לפנקייק שהולך אצלנו "בטעם גבינה"..
ביצה
2 כפות חמאת שקדים
כף דבש (לא גדושה מידי)

זהו...
לערבב
ליצור לביבות ..
יוצא איזה 8-10 לביבות
טעים ומותאם לכל הללא גלוטן, ללא חלב וכו וכו..
 

מבורכת

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
משתפת מתכון לפנקייק שהולך אצלנו "בטעם גבינה"..
ביצה
2 כפות חמאת שקדים
כף דבש (לא גדושה מידי)

זהו...
לערבב
ליצור לביבות ..
יוצא איזה 8-10 לביבות
טעים ומותאם לכל הללא גלוטן, ללא חלב וכו וכו..
לא חסר עוד משו?
 
קורס עריכת וידיאו מיועד בשביל הרוח הצעירה שלך, ההפתעות והחידושים האינסופיים, וכן, גם בשביל המאזן הירוק בחשבון הבנק שלך...

המספרים של פרוג:

337,452

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

597

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

4,986

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

לוח דרושים

למעלה