פורום צליאק

sunnn

משתמש פעיל
-לערבב יחד בקערה
2 כוסות קמח תירס
3 כפות שמן

-להוסיף
מלח
2 כוסות מים פושרים

לערבב,להכניס למיקרו ל9 דקות סה"כ-כל 3 דקות להוציא ולערבב ולהחזיר
להניח להתקררות
לפורר בנפה של קוסקוס(אפשר לקנות בעזרה ואחווה,או כל חנות כלים)
וזהו,מוכן.
 

דובית

משתמש רשום
האם צריך להוסיף משפר אפיה כלשהו לקמח של מולינו ?
הבצק מאד דביק זה הנורמה עם הבצק הזה?
לגבי פסק זמן ,ראיתי בהכשר של בית יוסף, יש עם בדץ?
פיצה, איפה אפשר לקנות באיזור המרכז?
 

sunnn

משתמש פעיל
לא הוספתי משפר, המתכון שעל השקית
יוצא דביק,לא ניתן לקליעה,אבל מאוד אוורירי וטוב,
אולי אפשר לנסות עם מתכונים אחרים
 

ביגר

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L

batyaf4

משתמש רשום
יש לי מלאי של קרקרים מקמח תפו"א שקנינו אחרי פסח ומסיבה רפואית כל שהיא אנחנו לא יכולים לצרוך אותם אשמח למכור אותם במחיר עלות, הקרקרים של חברת רקיקי כרמל.
אפשר ליצור קשר איתי בטל' 0527627021
 

תמנונה

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
יש לנו כמות קטנה של ביסלי כשר לפסח למסירה, חברת משובח טעמים גריל ובצל.

נשמח למסור ולא לזרוק לפח, הבת שלי לא נוגעת בזה.

ירושלים.
 

מולאן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
מי יכול להפנות אותי עכשיו לרוגלך ללא גלוטן שהיו כאן
במקום שאחפור בלי סוף ב81 עמודים?
אולי יש לכם איזה זיכרון איפה זה היה או מי כתב את המתכון
תודה גדולה!
 

מולאן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
לא התמונות הכי פוטוגניות, אבל הרעיון...
הכנתי ביום שישי רוגעלך עם קמח כרגיל במילוי שוקולד וריבה וכן דובשניות.
מתכון רגיל שהיה לי עוד לפני.
יצא מעדן!!!
אם רוצים אוכל להעלות את המתכונים (הרוגעלך מפורום שהיה פה בחורף האחרון)
הינה מצאתי
דווקא מאוד פוטוגני שם
אשמח אם יש לך את המתכון של הרוגלך לקבל...
 

מולאן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
1. הכרגיל הרגיל
2. המילוי יוצא לי לא משהו. יותר מומלץ מילוי של ממרח שוקולד או ממרח ריבה עם קוקוס.

המתכון מתוך שרשור שהיה כאן בעבר - לא זוכרת איך בדיוק קראו לא, משהו כמו כשקר בחוץ...

רוגעלך שוקולד

הבצק:
קילו קמח
2 ביצים
כוס וחצי שמן
2 סוכר וניל
חצי כוס סוכר
2 כוסות מים פושרים
2 כפות שמרים

מילוי (לא יוצא לי הכי טוב)
כוס קקאו
כוס סוכר
¾ כוס אבקת סוכר
½ כוס שמן
¼ כוס מים רותחים
מערבבים את כל הרכיבים של הבצק עד שמתקבל בצק נח לעיבוד.
מחלקים ל- 5/6 חלקים ויוצרים עיגול
מרדדים אותו ומורחים מהמילוי
מסמנים חריצים כמו פיצה, מחלקים כל עיגול ל-12 משולשים
מגלגלים כל משולש מהחלק הגדול לחלק הקטן ומתקבלת צורת רוגלך

מורחים ביצה טרופה ומוסיפים שומשום

אופים ב-190 למשך כ-20 דקות.
גם את זה מצאתי :p;):D:eek:

אבל לגבי המילו שכתבת שהוא לא משהו
האם יש לך מתכון למילוי אחר?
 

Sarah07

משתמש פעיל
גם את זה מצאתי :p;):D:eek:
מאז כבר יש לי מתכון אלוף שהבת שלי בת 10 מכינה לבד !!
היא למדה את זה בשנה שעברה בחוג אפיה ללא גלוטן, שווה ניסיון

8 כוסות קמח (2 קונדיטור, 2 כרגיל, 2 קמח אורז, 2 קמח טפיוקה)
(420 גרם קמח קונדיטור, 260 גרם קמח אורז
2 כפות שמרים
3 ביצים
¼ 1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כוס מים
1 כף תמצית וניל

ולגבי מילוי - הכי פשוט - שוקולד למריחה, תמיד יוצא טעים
בהצלחה!!
 

050

משתמש פעיל
פרסום וקופי
האם צריך להוסיף משפר אפיה כלשהו לקמח של מולינו ?
הבצק מאד דביק זה הנורמה עם הבצק הזה?
לגבי פסק זמן ,ראיתי בהכשר של בית יוסף, יש עם בדץ?
פיצה, איפה אפשר לקנות באיזור המרכז?

לחמניות וחלות יצאו לי מעולה עם הקמח מולינו והמתכון של דביר - בדיוק לפי כל ההוראות שלו

אבל עוגות שמרים - המתכון שיש בחוברת שלהם - יצא לי מאוד דביק הבצק

יש למישהי מתכון מוצלח לעוגת שמרים או רוגלך עם מולינו?
 

מולאן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
אשמח אם מישהו יודע אם מספיק רק קמח קונדיטור במקום כל הקמחים הנל...?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה